Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Δικαστής «μαϊμού» έκανε έρανο για... ανύπαρκτους ασθενείς!

Παρίστανε τον... ανώτατο δικαστικό λειτουργό και φιλάνθρωπο, που δήθεν συγκέντρωνε χρήματα από ευκατάστατα άτομα για την οικονομική ενίσχυση (ανύπαρκτων) ασθενών


Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά 14 ανυποψίαστοι πολίτες με ευαισθησίες «έχαψαν» το παραμύθι που τους σέρβιρε ένας απατεώνας ο οποίος παρίστανε τον... ανώτατο δικαστικό λειτουργό και φιλάνθρωπο, που δήθεν συγκέντρωνε χρήματα από ευκατάστατα άτομα για την οικονομική ενίσχυση (ανύπαρκτων) ασθενών με οικονομική δυσχέρεια!

Ανήλικη μαθήτρια βιάστηκε από τον 64χρονο αδερφό του παππού της

Η 14χρονη μαθήτρια από τη Κύπρο βιάστηκε από τον αδερφό του παππού που της είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την έπαιρνε σε συχνή βάση από το σχολείο. 


Η υπόθεση του βιασμού της 14χρονης μαθήτριας εξετάζεται με μυστικότητα από την αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Πρώτο Θέμα

Ενταση με τουρκικό αλιευτικό και πλοίο της ακτοφυλακής στο Θρακικό πέλαγος

Ολιγόλεπτη ένταση προέκυψε, το μεσημέρι, στην θαλάσσια περιοχή, της βραχονησίδας Ζουράφα, στο Θρακικό πέλαγος, μεταξύ σκάφους της τουρκικής Ακτοφυλακής και ελληνικού περιπολικού σκάφους από το Λιμεναρχείο της Αλεξανδρούπολης.


Την ώρα εκείνη στο σημείο έπλεαν ελληνικά και τουρκικά αλιευτικά, ενώ περιπολούσε σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης και υπερίπτατο και ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με μαρτυρίες ψαράδων, η τουρκική ακταιωρός και το περιπολικό του Λιμενικού από την Αλεξανδρούπολη, πλησίασαν πολύ κοντά, σε σημείο που τα δυο σκάφη ήρθαν σχεδόν σε επαφή.

Μενεγάκη - Παντζόπουλος - Σπυροπούλου: Επισκέφτηκαν τον Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέφτηκαν τον Δημήτρη Κοντομηνά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται.   

Την έκδοση του Αγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα αποφάσισε η Τουρκία

Kρατουμενος σε φυλακές της Τουρκίας θα παραμείνει μέχρι την έκδοσή του στην Ελλάδα ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικου Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο.


Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε πρόθεση να επιστρέψει στη χώρα μας και γι' αυτό δήλωσε οτι συναινεί στην έκδοση του και παραιτείται απο ολα τα ένδικα μέσα.

Έρχονται μαζικές ποινικές διώξεις, για στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μαζικές ποινικές διώξεις για στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – «τύπου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου» – προβλέπει με δηλώσεις του, ο Εισαγγελέας κ. Βασίλης Φλωρίδης.


Όπως σημειώνει, στο Βήμα, ο Εισαγγελέας, «σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν και νέες διώξεις για κάποιες παλαιές υποθέσεις, που έχουν σχέση με διαφθορά εκπροσώπων Ο.Τ.Α.».

Μαλτεπέ: Φυλακές-κολαστήριο για τον Άγγελο Φιλιππίδη

Οι φυλακές του Mαλτεπέ είναι γνωστές για τις καταγγελίες που κατά καιρούς έχουν γίνει για τις συνθήκες διαβίωσης σε αυτές


Οι φυλακές του Mαλτεπέ βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και είναι γνωστές για τις καταγγελίες που κατά καιρούς έχουν γίνει για τις συνθήκες διαβίωσης σε αυτές.

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εκπτώσεις -Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την πρώτη Κυριακή

Εγκύκλιο με οδηγίες και διευκρινίσεις, για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων όσο και για τη λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων απέστειλε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) με επιστολή της στις Ομοσπονδίες μέλη της και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας.


Οπως αναφέρει το Βήμα, στην εγκύκλιο αναφέρεται πως οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014. Σε ότι, αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι έμποροι και οι υπεύθυνοι των εμπορικών καταστημάτων πρέπει να προσέξουν τα εξής:

Άφαντος ο Ξηρός - Ήρθε στην Αθήνα ντυμένος παπάς

Παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του και την παρέλαση συγγενικών και κοντινών του προσώπων για κατάθεση, ο τρομοκράτης της 17Ν Χριστόδουλος Ξηρός παραμένει άφαντος.



Οι αρχές εντόπισαν το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι του αδερφού του Βασίλη, στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η κάρτα SIM ήταν ήδη κατεστραμμένη. Για οργανωμένο σχέδιο απόδρασης κάνουν λόγο από την αντιτρομοκρατική, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έφτασε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή, ντυμένος ιερέας.

Σοκ για τους συνταξιούχους -Αυξάνονται οι κρατήσεις σε όλες τις συντάξεις

Λιγότερα χρήματα θα παίρνουν στο χέρι οι συνταξιούχοι από τον ερχόμενο μήνα, καθώς έρχονται αυξήσεις- σοκ στις κρατήσεις σε όλες τις συντάξεις. 


Οι μειώσεις είναι αποτέλεσμα του νέου τρόπου υπολογισμού της παρακράτησης του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (ΦΜΥ), εξαιτίας του οποίου θα δουν τις αποδοχές τους να μειώνονται ακόμη περισσότερο περισσότεροι από ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι.

Επιστρέφει στον Κορυδαλλό μετά τη νοσηλεία του ο Σάββας Ξηρός

Νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις


Εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας πήρε σήμερα το πρωί το μέλος της 17Ν, Σάββας Ξηρός, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Απολογούνται 3 χρυσαυγίτες βουλευτές - Νέες προφυλακίσεις;

Ενώπιον των εφετών-ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου θα βρεθούν σήμερα, προκειμένου να απολογηθούν, έπειτα από προθεσμία που είχαν λάβει, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας. Πιθανόν να υπάρξουν και νέες προφυλακίσεις.


Οι τρεις βουλευτές της ΧΑ κατηγορούνται για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για το οποίο, πριν λίγο καιρό, η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.

Συνελήφθη στην Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης! - Τον "πρόδωσε" το κινητό!

​Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες, συνελήφθη στην Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης, μετά την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Έκρηξη στο δημαρχείο Κερατσινίου

Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε τα ξημερώματα, στην πλαϊνή είσοδο του Δημαρχείου του Κερατσινίου, στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Ελευθερίου Βενιζέλου.


Άγνωστοι είχαν τοποθετήσει αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο

Σόιμπλε: Κούρεμα χρέους; Γιάννη ξέχνα το!

Ο Γ. Στουρνάρας ομολόγησε γιατί απέρριψε την πρόταση του ΔΝΤ να πιέσει την Ευρώπη για κούρεμα του ελληνικού χρέους


H πρόταση είχε έρθει από τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και τον επικεφαλής του Ταμείου στην τρόικα Πολ Τόμσεν και αφορούσε την πρόθεση του ΔΝΤ να πιέσουν τους ηγέτες της Ευροζώνης (ανάμεσα στους οποίους και τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, να αποδεχτούν κούρεμα του ελληνικού χρέους.

BBC: Στην Ελλάδα ένα εκατομμύριο ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι απλήρωτοι

Τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Και μια στις δύο ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν πληρώνει στην ώρα της, σημειώνει σε ρεπορτάζ του το βρετανικό κανάλι επικαλούμενο το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ


Άλλο ένα ρεπορτάζ «γροθιά στο στομάχι» για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα της κρίσης δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του το BBC.

ΣΔΟΕ: Τρεις γιατροί με 21 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς τους

Θα κληθούν να πληρώσουν 14 εκατ. ευρώ φόρους και πρόστιμα - Σε γιατρούς κρατικών νοσοκομείων της Ηπείρου εντοπίστηκαν προσαυξήσεις των εισοδημάτων τους από 200.000 έως 1,2 εκατ. ευρώ


Το ΣΔΟΕ έκανε για ακόμη μία φορά φορά "φύλλο και φτερό" λογαριασμούς γιατρών της Αθήνας ύστερα από καταγγελίες ιδιωτών. 

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΣΔΟΕ: 507 παραβάσεις σε 200 επιχειρήσεις διασκέδασης κατά τη διάρκεια των γιορτών


Η μεγαλύτερη παραβατικότητα εντοπίστηκε στην Αθήνα σε απόλυτο αριθμό και στην Κρήτη όσον αφορά το υψηλότερο ποσοστό

Περίπου 507 παραβάσεις σε 200 επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης εντόπισε το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ την περίοδο των γιορτών, από τις 23 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 05 Ιανουαρίου του 2014.

VIDEO - ΑΠΘ: Καθηγητής έβαζε στην τσέπη κονδύλια από το "ERASMUS"

Σάλο προκαλεί υπόθεση διαφθοράς στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή αναπληρωτή καθηγητή, ο οποίος από το 2010 έβαλε στην τσέπη 233.000 ευρώ από χρήματα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων "ERASMUS", εμφανίζοντας πλαστά παραστατικά.



Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως το απίστευτο και σε αυτή την περίπτωση διαφθοράς είναι ότι ο επίορκος, ο οποίος έχει μάλιστα ομολογήσει, παραμένει στη θέση του και θα συνεχίσει να πληρώνεται κανονικά μεχρι να ολοκληρωθεί ο πειθαρχικός έλεγχος!

Τρόμος στον Πειραιά - Ληστές μπούκαραν με χειροβομβίδα και όπλα σε τράπεζα

Τον τρόμο έσπειραν το μεσημέρι στον Πειραιά δύο ένοπλοι ληστές, οι οποίοι έβαλαν στόχο μία τράπεζα.


Ηταν λίγο πριν από τις 14:00 όταν οι δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα τράπεζας και με την απειλή όπλου, μαχαιριού και χειροβομβίδας άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού -Βρέθηκε το κινητό του στη Θεσσαλονίκη

Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς οι  άνδρες της Αστυνομίας έχουν πλέον στα χέρια τους το κινητό του τηλέφωνο. Λίγο πριν από τις 19:00 βρέθηκε το κινητό του στη Θεσσαλονίκη. 

 

Οπως μετέδωσε η ΔΤ το κινητό του βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, δίχως όμως την κάρτα SIM. Ωστόσο, οι επιτελείς της αστυνομίας αναμένεται να ερευνήσουν διεξοδικά τη συσκευή για να μπορέσουν να αποσπάσουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν.

Κουρουμπλής: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν επί 20 χρόνια αρχηγός της 17Ν

Το σύστημα προσπαθεί να μεταφέρει τη μπάλα στην εξέδρα, δήλωσε στον Alpha 98,9 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στο ζήτημα της τρομοκρατίας.


Σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι ο κ. Τατσόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι πράξεις είναι καταδικαστέες, όπως αναφέρει το naftemporiki.gr. «Αν αρχίσουμε να ενοχοποιούμε και τις ιδέες μπαίνουμε σε επικίνδυνες ατραπούς», πρόσθεσε.

Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των 129 σελίδων της εισαγγελίας για τα δάνεια του ΤΤ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των κόκκινων δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αφού ήδη έχουν συλληφθεί τρεις από τους επτά εμπλεκόμενους, για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα, ενώ έχουν ασκηθεί για άλλους 23 κατηγορουμένους.


Στο πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου γίνεται αναφορά σε δάνεια χωρίς εγγυήσεις, χρήματα που κατέληξαν σε offshore εταιρείες ή σε αγορές ακινήτων στο εξωτερικό και κακοδιαχείριση των αποθεματικών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από τη διοίκησή του.

Ο Γ. Παπανδρέου βρήκε νέα δουλειά - Θα γράφει στο site της Χάφινγκτον

Στη World Post ειδικοί συνεργάτες θα είναι επίσης οι Τόνι Μπλερ και Μπιλ Γκέιτς

Νέα δουλειά βρήκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αυτή τη φορά στην ισχυρή κυρία των αμερικανικών media, ελληνικής καταγωγής, Αριάνα Χάφινγκτον.

Έγκλημα στην Καλλιθέα! Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Θρίλερ στην Καλλιθέα... Μία ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε η

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζονται οι αλκυονίδες ημέρες -Ψηλά ο υδράργυρος και την Παρασκευή

Ηλιόλουστη θα είναι η Παρασκευή, καθώς οι αλκυονίδες ημέρες συνεχίζονται. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές σε όλη τη χώρα, με λίγες αραιές νεφώσεις και τοπική ομίχλη κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός.


Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή:

Αττική: Δύο νεκροί από την εποχική γρίπη

Ανεβαίνει, όπως ήταν αναμενόμενο από τους ειδικούς, το κύμα της εποχικής γρίπης στη χώρα μας. 


Μάλιστα, την τελευταία εβδομάδα το κύμα της γρίπης "άφησε" πίσω του και τους πρώτους δύο νεκρούς στην Αττική.

Aνιψιός Ξηρού στην ΕΛ.ΑΣ.:Τον έφερα στην Αθήνα και έφυγε-Τηλεφώνησα αλλά δεν απαντούσε

Συνεχίζονται οι καταθέσεις συγγενών του καταζητούμενου Χριστόδουλου Ξηρού με τον ανιψιό του εκτελεστή της 17Ν να δίνει αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση της απόδρασης.


Σημειωτέον ότι τους συγγενείς του «Μανώλη» της τρομοκρατικής οργάνωσης εξετάζει ο ίδιος ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες ανιψιός του Χριστόδουλου Ξηρού υποστήριξε ότι ήρθαν μαζί στην Αθήνα για να πάρουν μια φίλη του και στη συνέχεια να επιστρέψουν στη Νέα Καλλικράτεια.

Αλυσοδέθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας

Έναν διαφορετικό τρόπο διαμαρτυρίας επέλεξαν τα άτομα με αναπηρία και να εκφράσουν τη δυσφορία τους για την περικοπή των επιδομάτων τους. 


Για το λόγο αυτό αλυσοδέθηκαν το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να δούν τον υπουργό εργασίας.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο Κοντομηνάς

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, από τον ανακριτή, που μετέβη την Πέμπτη στην κλινική όπου νοσηλεύεται ο κατηγορούμενος για την υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Στο μεταξύ, τη μεταφορά του επιχειρηματία σε δημόσιο νοσοκομείο υπέδειξε ο ιατροδικαστής, που τον επισκέφθηκε στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται, μετά από εντολή του ανακριτή Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη. 

Ένταση στην Ευελπίδων πριν τη δίκη του συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ

Αστυνομικοί δεν επιτρέπουν σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αλληλέγγυους να μπουν στο κτίριο 7 όπου εκδικάζεται η υπόθεση


Ένταση επικρατεί τα τελευταία λεπτά έξω από το κτίριο 7 των δικαστηρίων της Ευελπίδων όπου είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί η υπόθεση του συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ, Παύλου Αντωνόπουλου.

"Κουφό": Ο Ξηρός απέδρασε για τα... μάτια 27χρονης εκπαιδευτικού!

Μπορεί ο Χριστόδουλος Ξηρός και όλα τα μέλη της 17 Νοέμβρη να διακρίνονται για το «σκληρό» προφίλ τους, ωστόσο μετά την απόδραση του ηγετικού μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια, ακόμη και αυτό του...έρωτα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, ακόμη και αυτό του θυελλώδους έρωτα. Συγκεκριμένα, η Espresso υποστηρίζει πως το περασμένο καλοκαίρι όταν ο γνωστός δραπέτης είναι πάρει πάλι 9 ημέρες άδεια προκειμένου να βρεθεί σε μεγάλο πανηγύρι στην Ικαρία, φέρεται αν γνώρισε μια εκρηκτική 27χρονη εκπαιδευτικό.

VIDEO - Τα ΜΑΤ με χημικά κατά σχολικών φυλάκων στο Σύνταγμα

Φωτό αρχείου

Κανονικά γίνεται η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας καθώς προηγούμενα, δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να διώξουν σχολικούς φύλακες που βρίσκονται έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Φρίκη στη Λάρνακα: Βρέθηκε νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Το βρέφος, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου ιατροδικαστής θα δινεργήσει νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του


Νεκρό βρέφος εντοπίστηκε σε χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στην Λάρνακα της Κύπρου.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Συγκλονιστική μαρτυρία φοιτήτριας: "Δεν φρέναρε ο οδηγός του λεωφορείου"

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας 22χρονης φοιτήτριας στο MEGA, η οποία ρίχνει ευθύνη στον οδηγό για τη σύγκρουση του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας με σταματημένη νταλίκα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο κοπέλες.


"Ήμουνα στη μέση του λεωφορείου από τη μεσαία πόρτα επιβίβασης και ήμουν ξαπλωμένη και χτύπησα το κεφάλι μου. Όλα τα καθίσματα είχαν γίνει ένα πράγμα από εμένα και μπροστά, είχε γίνει μια μάζα το λεωφορείο με τη νταλίκα", λέει η 22χρονη.

Ταχ. Ταμιευτήριο: ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Κοντομηνάς, Φιλιππίδης, Σιγανός κ.α.

Με εντολή της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Ράικου εκδόθηκαν δεκαπέντε εντάλματα σύλληψης για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα που εκδόθηκαν αφορούν επιχειρηματίες που είχαν λάβει«ύποπτα» δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και διοικητικά στελέχη της Τράπεζας που «έβαλαν πλάτες» για τη χορήγηση αυτών των δανείων.

«Χειροπέδες» σε 20χρονο που εκβίαζε 19χρονη μέσω Facebook -Το αίτημα φιλίας έκρυβε έναν εφιάλτη

Θύμα εκβιασμού μέσω του Facebook φέρεται να έπεσε μία 19χρονη από έναν 20χρονο, ο οποίος της ζητούσε χρήματα, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει φωτογραφίες και συνομιλίες της.


Ο νεαρός συνελήφθη την Τρίτη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για εκβίαση και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, μέσω διαδικτύου.

«Επεσαν κεφάλια» στον Κορυδαλλό για το πάρτι Ξηρού

Σε αναστολή εκτέλεσης καθηκόντων -μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης- τίθενται με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου - δύο αρχιφύλακες, τρεις υπαρχιφύλακες και πέντε σωφρονιστικοί υπάλληλοι της βάρδιας που φέρεται να επέτρεψαν την μετακίνηση του Χ. Ξηρού στην πτέρυγα των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Ραγδαίες Εξελίξεις στα Εξοπλιστικά: 10 νέα πρόσωπα καλούνται στον ανακριτή

Με δέκα νέες κλήσεις για τα υποβρύχια και το εξοπλιστικό πρόγραμμα ASRAD από τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή προχωρά η έρευνα για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.


Όλα τα πρόσωπα προκύπτουν από την απολογία του πρώην εκπροσώπου της γερμανικής εταιρίας STN ATLAS Παναγιώτη Ευσταθίου, ο οποίος και κατηγορείται για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Συλλήψεις και προσαγωγές - διάλυση της συνέντευξης Τύπου από τα ΜΑΤ

Τα ΜΑΤ διέκοψαν τη συνέντευξη Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ακολούθως άρχισαν προσαγωγές και συλλήψεις. Με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει: "Η κυβερνητική βία δεν θα σταματήσει την αντιΕΕ-αντικυβερνητική διαδήλωση - Να απελευθερωθεί άμεσα ο Π. Αντωνόπουλος.


Με προκλητική κατασταλτική βία των ΜΑΤ η κυβέρνηση διέκοψε και διέλυσε ακόμα και τη συνέντευξη Τύπου, που έδινε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες αριστερές οργανώσεις στα Προπύλαια, στις 5:30 μ.μ.

Ενταση στα Προπύλαια στη συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών

Ένταση επικράτησε στα Προπύλαια όπου η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχε διοργανώσει συγκέντρωση και συνέντευξη Τύπου. Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, ενώ εκδίωξε από την περιοχή τους συγκεντρωμένους που κατευθύνθηκαν προς την Ομόνοια. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε στέλεχος της ΑΔΕΔΥ.  

Λίγο πριν εκπρόσωποι της οργάνωσης σε άτυπη συνέντευξη Τύπου διατύπωσαν τη δυσαρέσκειά τους στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων έως αργά απόψε.

Eλεύθερος ο Κώστας Σακκάς – Αθωώθηκε για την παραβίαση των περιοριστικών όρων

Ελεύθερος με απόφαση του τριμελούς  πλημμελειοδικείου Αθηνών κατά πλειοψηφία αφέθηκε ο Κώστας Σακκάς.  

Χορήγησαν αντισηπτικό αντί για σκιαγραφικό σε καρκινοπαθή

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκαλώντας μεγάλη επικινδυνότητα για την υγεία ασθενούς και συγκεκριμένα καρκινοπαθούς αλλά και πολλά ερωτηματικά γύρω από τις συνθήκες που συνέβη.

Καρκινοπαθής πήγε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για να προχωρήσει σε μία εξέταση για την πορεία της υγείας του και συγκεκριμένα σε αξονική τομογραφία. Το παράδοξο και το επικίνδυνο της υπόθεσης ξεκινά όταν στον ίδιο χρειάστηκε να χορηγηθεί σκιαγραφικό για την εξέταση, όμως αντί αυτού του χορήγησαν αντισηπτικό.

Κλείνει το μεσημέρι ο σταθμός του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής

Νέα ταλαιπωρία για το κοινό λόγω τελετής


Νέα ταλαιπωρία για το κοινό, καθώς κλειστός θα είναι από τις 3 μετά το μεσημέρι για λόγους ασφαλείας, ο σταθμός του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής.

Χωρίς τρόλεϊ αύριο η πρωτεύουσα- Στάση εργασίας των εργαζομένων

Ελληνικά: Τρόλεϊ στην Αθήνα.
. (Photo credit: Wikipedia)

Χωρίς τρόλεϊ θα είναι αύριο, Πέμπτη, από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 4 το απόγευμα η Αθήνα, λόγω στάσης εργασίας του προσωπικού, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των εργαζομένων.

Έντονη αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Ξηρό: Στείλτε τον πάλι στη φυλακή!

Έντονα αντέδρασε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, ζητώντας τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.


Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τόνισε: «Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες».

Αφαντος και ο Βασίλης Ξηρός -Εχουν χαθεί τα ίχνη του εδώ και καιρό

Μετά την απόδραση του μέλους της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλου Ξηρού, η αστυνομία φαίνεται πως ανησυχεί για ακόμα ένα γεγονός που έχει να κάνει με τον μικρότερο αδελφό του εκτελεστή της οργάνωσης, τον Βασίλη Ξηρό, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί.

Προκαλεί ο δήμαρχος Πειραιά: Δεν εμπιστεύομαι ομοφυλόφιλους για το δημόσιο βίο, δεν τους θέλω στο περιβάλλον μου

Αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος για τους ομοφυλόφιλους, μετά και τα τα φιλιά-διαμαρτυρία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια στα Θεοφάνεια, με αφορμή της δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς 

Διευκρινίσεις για τα μισθωτήρια συμβόλαια ακινήτων - 23 ερωτήσεις και απαντήσεις


Στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών θα υποβάλλονται τα στοιχεία των μισθωτηρίων συμβολαίων ακινήτων. 

Η σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή ξεκίνησε χθες τη λειτουργία της, ενώ το υπουργείο Οικονομικών με τη μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων δίνει διευκρινίσεις σε μια σειρά ζητήματα που αφορούν τα μισθωτήρια συμβόλαια για να διευκολύνει τους φορολογούμενους.

Συνελήφθη ο "βομβιστής" του τρένου

Στη σύλληψη ενός 28χρονου για το χθεσινοβραδινό τηλεφώνημα για βόμβα σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα και ακινητοποιήθηκε για περίπου δύο ώρες στο Πλατύ Ημαθίας προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...