Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη δολοφονία της Φαίης - Mοντέλο εμπλέκεται στην υπόθεση;

Ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 2013. Η Φαίη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Στεφανάκη, με τον οποίο διατηρεί σχέση 4 μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού στη Νέα Μάκρη, λίγα μέτρα από το σπίτι της. Στη μέση του δρόμου διαφωνούν και διαπληκτίζονται. Τότε ο 26χρονος την ξυλοκοπά με απίστευτη αγριότητα. Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιμάτωμα στο αριστερό μάτι με επέκταση στο ζυγωματικό, εκδορές, κάκωση στο δεξί χέρι και μώλωπες-τραύματα σε όλο της το σώμα περιγράφει ο ιατροδικαστής.

Ο Στεφανάκης αργότερα θα ισχυριστεί ότι τη χτύπησε μόνο μια φορά με την παλάμη του στο αριστερό μάτι και η κοπέλα τραυματίστηκε από την πτώση της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του. Με αυτό φαίνεται να τη μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού πρώτα έκανε μις στάση στο σπίτι φίλου του για να ζητήσει τη βοήθεια του. Λίγο αργότερα θα επικοινωνήσει και με την αδελφή της Φαίης Μαρία-Έλενα, με την οποία όπως παραδέχτηκε, διατηρούσε παράλληλη σχέση, για να σχεδιάσουν την κάλυψη του ξυλοδαρμού.

«Οι γονείς της Φαίης αρχικά ήταν σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι, είχαν υπόνοιες για την αδελφή της, διότι ο πατέρας της κάτι γνώριζε από τις εξομολογήσεις της Φαίης προς αυτόν. Την έβλεπε στενοχωρημένη, σκεφτική, δεν είχε επαφές με τη μεγάλη της αδελφή», λέει η δικηγόρος των γονιών Αναστασία Ασπρίδη στο περιοδικό People.

«Όταν η Φαίη έμαθε για τη σχέση του Στεφανάκη με τη Μαρία-Έλενα, του ζητούσε να διακόψουν, όμως αυτός της έλεγε ότι την αγαπά και ότι θα παρατούσε την αδελφή της». Όταν εκείνος διέκοψε, «η Μαρία-Έλενα του έγινε στενός κορσές. Τον απειλούσε ότι αν δεν χώριζε με τη Φαίη, θα αυτοκτονούσε, ότι θα του έκανε κακό και άλλα παρόμοια. Προ του θανάτου της Φαίης, η Μαρία-Έλενα την έβριζε, τη μείωνε, την πρόσβαλλε όταν βρισκόταν έξω, στα κέντρα διασκέδασης κι εκεί που εργαζόταν η Φαίη. Της έκανε τη ζωή δύσκολη. Φερόταν ως ερωτική αντίζηλος!»

Μετά το μοιραίο βράδυ φερόταν παράξενα.

«Η Μαρία-Έλενα προσπάθησε να πάρει κρυφά το κινητό της Φαίης από το σπίτι την πρώτη μέρα μετά τον θάνατο της. Όπως μου είπαν οι γονείς ήταν αφηρημένη και έμοιαζε αδιάφορη για την πορεία της υγείας της αδελφής της».

Τι πίστευαν οι γονείς Μπλάχα για τον Στεφανάκη;

«Ήταν άνθρωπος της νύχτας. Οι φίλες της Φαίης είχαν καταλάβει το χαρακτήρα του και της έλεγαν να απομακρυνθεί. Την είχε χτυπήσει ξανά αρκετές φορές και περίμεναν ότι θα συμβεί κάτι κακό», συνεχίζει η κυρία Ασπρίδη.

«Η Φαίη πήγαινε σαν πρόβατο στη σφαγή. Ήταν υπομονετική, τον άκουγε και τον υπάκουε πιστά. Κατάφερε ακόμα και να κρυφτεί για τουλάχιστον ένα μήνα από τη μέρα που χτύπησε τη Φαίη, πριν παραδοθεί. Μάλιστα είχε επαφές και με την Playmate 2011, Ηρώ Λεγάκη. Πιθανόν αυτή να τον φιλοξένησε όταν κρυβόταν, γιατί συνομιλούσε συχνά μαζί της στο τηλέφωνο», αποκαλύπτει η δικηγόρος.

Από την πλευρά του ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει μέσω του συνηγόρου του Στάθη Καρυδομάτη, ότι δεν κρύφτηκε ποτέ.

«Ήταν από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος δίπλα στη Φαίη στο νοσοκομείο. Μετά από τρεις μέρες, εκείνος φρόντισε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική, καλύπτοντας όλα τα έξοδα. Σταμάτησε να είναι δίπλα της όταν μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και όπως καταλαβαίνετε, δεν του το επέτρεπαν. Αν τον έψαχναν, θα έπρεπε απλά να πάνε στο σπίτι του. Άλλωστε αυτοβούλως παρουσιάστηκε στον ανακριτή και είπε όλη την αλήθεια».

Σήμερα οι γονείς της Φαίης αποφάσισαν να διώξουν από το σπίτι τους στη Νέα Μάκρη τη μεγαλύτερη κόρη τους Μαρία-Έλενα, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, θεωρώντας τη συνυπεύθυνη για την τραγική κατάληξη της αδελφής της.

«Ο πατέρας δεν θέλει να βλέπει τη Μαρία-Έλενα, γιατί του έρχονται όλα στο μυαλό και τρελαίνεται. Ήθελε να τη διώξει γιατί είναι αχάριστη, όπως λέει και δεν συμπαραστάθηκε σε κανέναν. Στο μνημόσυνο της Φαίης έτρεχε σε καλλιστεία σκύλων. Δεν θέλουν πια να τη βλέπουν, γιατί ήταν ανήθικη και αχαρακτήριστη η συμπεριφορά της» λέει η Αναστασία Ασπρίδη.

Ένα ερωτηματικό όμως παραμένει αναπάντητο. Κανείς δεν ξέρει μέχρι σήμερα ποιος ήταν ο λόγος που έκανε τον Βαγγέλη Στεφανάκη να χτυπήσει μέχρι θανάτου την Φαίη.

entertv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...