Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Παράνομο επίδομα τέκνων επαιρνε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Τι απαντάει η ίδια στο δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας


 Η εφημερίδα Real News κυκλοφόρησε σήμερα με ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ και μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, λάμβανε επίδομα τέκνων το οποίο δεν δικαιούταν από το συνταξιοδοτικό της ταμείο, αυτό των δημοσιογράφων, επί 18 χρόνια.
  

Σύμφωνα με την εφημερίδα το επίδομα λαμβανόταν για την κόρη της Ζωή επί 18 χρόνια χωρίς να το δικαιούται και για τη Βασιλική-Ιωάννα αντίστοιχα επί 12 χρόνια και διακόπηκε αναδρομικά μόλις το Νοέμβριο του 2013.  

Σε ανακοίνωσή της η κυρία Αλεξίου αναφέρει ότι το δημοσίευμα υπηρετεί σκοπιμότητες και υποστηρίζει πως η ίδια και άλλοι περίπου 400 συνάδελφοί δημοσιογράφοι πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες, πράξεις και παραλείψεις ενός απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού του Ταμείου.  

Όπως ισχυρίζεται δε, κανένας συντάκτης δεν επικοινώνησε μαζί της για διασταύρωση ή διευκρίνιση του ρεπορτάζ και προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα για την υπεράσπιση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

 Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για επίθεση εναντίον της και χτύπημα κάτω από τη μέση. Επισημαίνει ότι πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο δεν έχει σχέση, παρουσιάσθηκε μονομερώς από την εφημερίδα, η οποία διαστρέβλωσε τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας.

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...