Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Τον μετέφεραν οι συνεργάτες του εσπευσμένα


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πήγε πριν από λίγες ώρες ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ολοκλήρωσε χθες τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη όπου είχε ανέβει η παράσταση «Sorry, I amGreek». 


Τις τελευταίες ημέρες ο Λάκης αισθανόταν ιδιαίτερα κουρασμένος, ενώ μάλιστα χθες, λίγο πριν την τελευταία παράσταση ανέβασε και πυρετό. Αφού έφτασε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις ετοιμάσιες για το επόμενο "Τσαντίρι" του ένιωσε έντονη δυσφορία σε συνδυασμό με τον πυρετό που από μέρες είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνεργάτες του τον μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πνευμονία και ξεκίνησαν αμέσως να του παρέχουν την απαιτούμενη θεραπευτική αγωγή, ενώ έκριναν απαραίτητο πως πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Έτσι, εδώ και λίγες ώρες, έχοντας στενούς συνεργάτες στο πλευρό του ο Λάκης Λαζόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η κατάστασή του έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αν και είναι αρκετά σοβαρή και επιβάλλεται θεραπευτική αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...