Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

3.800 αεροσυνοδούς αναζητά η Emirates - Ημέρα καριέρας στην Αθήνα

English: Logo of Emirates
(Photo credit: Wikipedia)

Η αεροπορική εταιρεία Emirates ανακοίνωσε ότι αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς και σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει εκδήλωση – ημέρα καριέρας - στην Αθήνα το Σάββατο 15 Μαρτίου προκειμένου να επιλέξει τους κατάλληλους υποψήφιους.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace, στην Πλάκα και σύμφωνα με την εταιρεία όσοι συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα «να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates, θα παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για τον ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι».

Σε επόμενο φάση οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν γραπτά στα αγγλικά και θα συμμετέχουν σε ομαδική συζήτηση για τις ικανότητές τους.

Οι υποψήφιοι, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας, να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να προσκομίσουν μία φωτογραφία με επαγγελματική αμφίεση, ενώ όσοι καταφέρουν να περάσουν όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...