Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου για τα ναυπηγεία

Στη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξεταστούν όλα τα κρίσιμα θέματα, που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, καθώς και η πορεία της ελληνικής προεδρίας στην ευρωπαϊκή ένωση


Για το σύνολο του κυβερνητικού έργου και τις πολιτικές εξελίξεις θα τα πουν το πρωί της Δευτέρας (10 π.μ.) στο μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.


Η συνάντηση γίνεται σε μία «καυτή» πολιτική περίοδο, με τις δημοσκοπήσεις να φέρνουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση και τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, αλλά και περί του ενδεχομένου να συγκροτηθεί κάποια στιγμή μία κυβερνητική συμμαχία ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, να δίνουν και να παίρνουν.

Η συνάντηση κλείστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής και σύμφωνα με πληροφορίες θα εξεταστούν όλα τα κρίσιμα θέματα, που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, καθώς και η πορεία της ελληνικής προεδρίας στην ευρωπαϊκή ένωση. Αναμένεται επίσης να συζητηθεί και το θέμα των ναυπηγείων για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο, που έχει προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...