Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι στα λιμάνια

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιούν εργαζόμενοι στα λιμάνια, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας τους με αφορμή την παρουσίαση από το ΤΑΙΠΕΔ στη Βουλή, της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΛΠ.


Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

«Ζητάμε από την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τη συγκεκριμένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ξεπούλημα του ΟΛΠ», δήλωσε στο naftemporiki.gr ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) Απόστολος Ντάλας.


Υποστήριξε ότι πρόκειται για «το πιο αισχρό ξεπούλημα που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα» και τόνισε ότι «πρέπει να σταματήσει πάση θυσία». «Είναι επαίσχυντο και δεν μπορεί να προχωρήσει», είπε.

Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν και αντιπροσωπείες εργαζομένων από τη Βόρεια Ελλάδα.«Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις που έπονται, αφού είμαστε σίγουροι ότι μετά τον ΟΛΠ σειρά θα πάρει και μάλιστα άμεσα, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η πώληση του οποίου θα αποτελέσει έγκλημα», ανέφερε μιλώντας στο ΑΜΠΕ η επικεφαλής του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, Φανή Γουργούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...