Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ: Φοιτήτρια καταγγέλλει τον βιασμό της από 3 αγνώστους

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης η ιστορία μιας 21χρονης φοιτήτριας η οποία έπεσε θύμα βιασμού, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα καταγγέλλει η ίδια.


Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα μιλούσε μέσω Facebook με έναν νεαρό που δεν τον ήξερε.

Μετά την ανταλλαγή πολλών μηνυμάτων η 21χρονη πείστηκε να συναντήσει τον νεαρό, ο οποίος μάλιστα για να την πείσει, πρότεινε να φέρει και ένα φιλικό του ζευγάρι, ώστε να μην είναι μόνοι τους.


Έτσι, το ραντεβού δόθηκε στο σπίτι της κοπέλας και όχι κάπου έξω, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο για την κοπέλα.

Η παρέα έφτασε στο σπίτι της φοιτήτριας και λίγη ώρα μετά άρχισαν να πίνουν. Προφανώς το σχέδιο ήταν από την αρχή καλά οργανωμένο. Έριξαν κάποια παραισθησιογόνα ουσία στο ποτό της κοπέλας η οποία άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Λίγο πριν λιποθυμήσει, θυμάται πως μπηκε στο σπίτι της και ένας ακόμη άνδρας.

Η φοιτήτρια καταγγέλλει ότι 3 άνδρες τη βίασαν, ενώ στο διαμέρισμα ήταν παρούσα και η κοπέλα της παρέας.

Αφού ικανοποίησαν τις άρρωστες ορέξεις τους, έφυγαν από το σπίτι. Η κοπέλα μόλις συνήλθε ειδοποίησε την αστυνομία και μετά από έρευνες συνελήφθησαν και οι 3 βιαστές και η κοπέλα. Δύο απο τους συλληφθέντες είναι Αλβανικής καταγωγής ενώ ο ένας νεαρός και η κοπέλα είναι Έλληνες.

Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι πως ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη βιασμού και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτής της περίεργης υπόθεσης

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, όπως έγινε γνωστό, οι δράστες φέρονται να χορήγησαν στη νεαρή γυναίκα μεφεδρόνη, μια συνθετική διεγερτική ουσία, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της. Η ουσία αυτή είναι γνωστή ως «μιάου-μιάου» και διακινείται κυρίως μέσω διαδικτύου, ενώ κάνει θραύση σε νυχτερινά μαγαζιά της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

 e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...