Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Γυναίκα αράχνη δηλώνει 19χρονη: «Οταν σκότωσα 22 ανθρώπους, σταμάτησα να μετράω τα θύματά μου»

Σε μία σοκαριστική ομολογία μέσω συνέντευξής της σε εφημερίδα προχώρησε μία 19χρονη στις ΗΠΑ. Η Μιράντα Μπαρμπούρ, που κρατείται για τη δολοφονία ενός άνδρα με τη βοήθεια του συζύγου της, δήλωσε ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον 22 ακόμη άτομα. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν θέλει να βγει από τη φυλακή, γιατί θα συνεχίσει να αφαιρεί ζωές.


Η 19χρονη γνώρισε μέσω διαδικτύου το θύμα της και τον παρέσυρε σε ερωτικό ραντεβού, όπου και τον σκότωσε με τη βοήθεια του συζύγου της. Από τη φυλακή όπου κρατείται για τη δολοφονία δήλωσε στην τοπική εφημερίδα της Πενσιλβάνια Daily Item πως είχε μπλέξει σε σέχτα σατανιστών, χάνοντας το λογαριασμό για τις ζωές που αφαίρεσε σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ.

«Οταν έφτασα τους 22 σταμάτησα το μέτρημα», δήλωσε η 19χρονη, που πρόσθεσε ότι δεν την ενδιαφέρει αν θα την πιστέψουν, καθώς απλά θέλει πλέον να είναι ειλικρινής. Τον περασμένο Δεκέμβριο τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, ο 22χρονος Ιλάιτ Μπαρμπού, δήλωσαν αθώοι για τη δολοφονία του Τρόι Λαφεράρα. Νωρίτερα όμως το ζευγάρι είχε παραδεχθεί στην αστυνομία πως απλά ήθελαν να σκοτώσουν κάποιον μαζί.

Η 19χρονη είχε κλείσει ραντεβού μέσω του Craiglist στον 42χρονο. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Ιλάιτ ήταν κρυμμένος κάτω από μια κουβέρτα, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όταν η γυναίκα του συνάντησε το θύμα. Ο 22χρονος τον έπνιξε με ένα καλώδιο, ενώ η Μπαρμπούρ τον μαχαίρωσε περίπου 20 φορές.

«Ελεγε λάθος πράγματα και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν επρόκειτο να τον μαχαιρώσουμε. Ο σύζυγός μου μόνο θα τον έπνιγε», είπε με σοκαριστικά κυνικό τρόπο η νεαρή γυναίκα.

Στη συνέντευξή της η 19χρονη πάντως δηλώνει ότι δεν θέλει να βγει από τη φυλακή, γιατί θα σκοτώσει ξανά αν την αφήσουν ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...