Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Άργος: ''Συναντάει'' τη Μυρτώ η 18χρονη Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της!

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρεται στο ίδιο κέντρο αποκατάστασης - Η περιπέτεια υγείας της, εξακολουθεί να συγκλονίζει...


Στο κέντρο αποκατάστασης που νοσηλεύεται η Μυρτώ θα μεταφερθεί η 18χρονη Ασπασία από το Άργος, η κοπέλα την οποία πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι ο 47χρονος πατέρας της - τον περασμένο Αύγουστο - για να εκδικηθεί με τον τρόπο αυτό την εν διαστάσει σύζυγό του.


Η Ασπασία δέχθηκε μια σφαίρα στον αυχένα και μία στο ζυγωματικό. Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «Espresso», τρεις μήνες μετά το περιστατικό που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, η μητέρα της Ασπασίας μπορεί πλέον να ελπίζει ότι η κόρη της θα σταθεί ξανά στα πόδια της.

Οι γιατροί του ΚΑΤ, στο οποίο νοσηλεύεται η Ασπασία, είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της αφού η 18χρονη βλέπει, καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται και έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της, ωστόσο, δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει γιατί έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Σε λίγες μέρες λοιπόν, η Ασπασία Μπόγρη θα πάρει εξιτήριο από το ΚΑΤ και θα μεταφερθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus, στο οποίο νοσηλεύεται από το Σαββατοκύριακο η Μυρτώ.

Μιλώντας στην εφημερίδα, η επιστημονική διευθύντρια του Animus, Κατερίνα Σαραμούρτση, είπε ότι η εισαγωγή της κοπέλας είναι θέμα ημερών και τόνισε ότι αν και δεν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με την Μυρτώ, ωστόσο, έχει παρόμοια κλινική εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...