Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΞΕΦΤΙΛΑ: Ο Καπερνάρος στη Βουλή-Φώναζε «λουλού», «λουλού» στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο


Τα αρνητικά σχόλια πολλών βουλευτών  προκάλεσε η συμπεριφορά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Καπερνάρου προς τον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Ένας υπερτυχερός κέρδισε 900.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ

Ένας μεγάλος νικητής, που κερδίζει 900.000 ευρώ προέκυψε από την κλήρωση του Σαββάτου στο ΛΟΤΤΟ.


Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ:

Ασύλληπτο -Σκέφτονται αν θα πρέπει να απολυθεί πρωτοδίκης που κακοποιούσε σεξουαλικά το γιο του

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα συζητηθεί το ερώτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την οριστική ή μη απόλυση του 48χρόνου πρωτοδίκη Ε.Π., ο οποίος εκτίει σήμερα ποινή κάθειρξης 6 ετών στις φυλακές της Χαλκίδας, επειδή υποχρέωνε τον 5χρονο γιο του να δέχεται τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη με όπλο στη δημοσιότητα

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο σε βάρος βουλευτών της Χρυσής Αυγής φέρεται να παρέδωσε την Παρασκευή η Αντιτρομοκρατική στις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ.

Ποιοι δικαιούνται το δώρο Χριστουγέννων και πως θα καταβληθεί

Εν αναμονή των Χριστουγέννων, έχουν αρχίσει ήδη τα πρώτα ερωτήματα σχετικά με το ποιοι μισθωτοί δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων και πως αυτό θα καταβληθεί.

Χαμός στη Βουλή για το «λεφτά υπάρχουν»- Πυρά μεταξύ βουλευτών κυβέρνησης- αντιπολίτευσης

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη πως το «λεφτά υπάρχουν» το Γιώργου Παπανδρέου «παρεξηγήθηκε λίγο», με βουλευτές της ΝΔ να επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ για την φράση αυτή.


«Ακούσαμε τελευταία από την αξιωματική αντιπολίτευση ότι λεφτά υπάρχουν. Πού υπάρχουν αυτά τα χρήματα;» τόνισε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. «Η περιουσία του 5% των Ελλήνων πολιτών με αντικειμενικές αξίες που να ξεπερνούν τα 300.000 ευρώ, δεν ξεπερνά συνολικά τα 130 δισ. ευρώ. Ακόμα και αν τα δημεύσετε, δεν πρόκειται να μαζέψετε ούτε τα μισά» σχολίασε.

Πάνω από 30.000 πινακίδες κατατέθηκαν τον Νοέμβριο – Κοσμοσυρροή ως το τέλος του έτους

Ξεπέρασαν τις 30.000 οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που αποφάσισαν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας και να τα αποσύρουν, έστω και προσωρινά. 


Στην πλειοψηφία – δηλαδή οι 27.644 των πινακίδων που κατατέθηκαν - αφορούσαν Ι.Χ. και οι υπόλοιπες φορτηγά και λεωφορεία. Αναλυτικότερα, σε διάστημα μόλις ενός μηνός – από 01 Νοεμβρίου έως 02 Δεκεμβρίου - στις εφορίες, είχαν κατατεθεί 30.365 πινακίδες, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησία, στα αναλυτικά στοιχεία του ΚΕΠΥΟ καταγράφονται αναλυτικά οι καταθέσεις πινακίδων κυκλοφορίας εξαιτίας της ακινησίας για την τελευταία τριετία.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα

Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στην πλατεία Συντάγματος, ενάντια στην ψήφιση του προϋπολογισμού. Ανοιχτοί παραμένουν οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, κλειστός ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.


Σε ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ επισημαίνει ότι ο υπό ψήφιση προϋπολογισμός περιορίζεται στο πλαίσιο μιας «μονομερούς εισπρακτικής λογικής», χωρίς να διαθέτει χαρακτηριστικά κοινωνικής δικαιοσύνης.

Εισέβαλαν στο νοσοκομείο «Παίδων» και μαχαίρωσαν τρία άτομα!

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων- Αγία Σοφία», όταν μετά από συμπλοκή δύο οικογενειών Ρομά στα επείγοντα περιστατικά, βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Αυτά είναι τα μέτρα για να μην μένουν χωρίς ρεύμα οι ευπαθείς ομάδες

Άμεση επανηλεκτροδότηση της α' κατοικίας όσων μέχρι μέχρι 1/11/13 ήταν εγγεγραμμένοι στους κοινωνικούς καταλόγους δήμων και Εκκλησίας - Δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όσους έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο - Δωρεάν ηλεκτρικό σε 272.000 καταναλωτές, όταν η ατμοσφαιρική ρύπανση «χτυπάει κόκκινο»


Την άμεση επανηλεκτροδότηση της πρώτης κατοικίας όσων μέχρι μέχρι την 1η Νοέμβριου ήταν εγγεγραμμένοι στους κοινωνικούς καταλόγους των δήμων και της Εκκλησίας και είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση των σπιτιών τους ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, έπειτα από ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο, που είχε ως στόχο να βρεθεί λύση για τα ευάλωτα νοικοκυριά, των οποίων η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί.

«Φαντάσματα»: 514.081... νεκροί διατηρούν ΑΜΚΑ!

H Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων κάνει αγώνα για να ενημερώσει τη βάση δεδομένων του Τaxisnet


Οι έλεγχοι του υπουργείου Εργασίας αποκάλυψαν 514.081 καταγραφές Αριθμών Μητρώων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) που ανήκαν σε άτομα που έχουν αποβιώσει, συνέχιζαν όμως να διατηρούν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.

Η κρίση χτύπησε το τζόκερ

Η κρίση «έριξε» τον τζίρο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, όχι όμως και την ελπίδα.


Ένα τζακπότ στο τζόκερ, μία πεντάδα λαχεία, λίγη τύχη και η ελπίδα ότι θα είναι ο επόμενος τυχερός που η ζωή θα του χαμογελάσει και θα του φέρει τα χρήματα για μια πιο άνετη ζωή.

Αυτά είναι που λίγο πολύ περιμένουν όλοι όσοι παίζουν τυχερά παιχνίδια, τα οποία χαρίζουν διασκέδαση και ελπίδα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη, σε μια εποχή που τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα. Άλλοι ποντάρουν λίγα χρήματα, περιμένοντας πως μια μέρα απλά θα τους χαμογελάσει η τύχη, κι άλλοι παίζουν μεθοδικά και πολλές φορές ο εθισμός στον τζόγο τους οδηγεί να δίνουν στα τυχερά παιχνίδια περισσότερα χρήματα από όσα προγραμμάτιζαν και από όσα «αντέχει» η τσέπη τους.

Ψεύτικα νέα, δημοφιλή στο Ιντερνετ

«Ειδήσεις» με σατιρική χροιά, που γίνονται πιστευτές και διαδίδονται ταχύτατα.


της Λίνας Γιάνναρου / Η Καθημερινή

Απαρηγόρητη ήταν τις προάλλες μια κοπέλα στο τουίτερ. «Μόλις έμαθα ότι ο Τοτός πέθανε στο Δρομοκαΐτειο 58 ετών», έγραψε. Ανάλογα ποστ ανέβασαν δεκάδες άλλοι χρήστες (ανάμεσά τους και δημοσιογράφοι): «RIP Τοτέ», «Ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χάρισες», «Κάτω το bullying στα σχολεία!». Ηταν σοκαριστικό το πόσοι είχαν πάρει στα σοβαρά το άρθρο του σατιρικού σάιτ «Το Κουλούρι», σύμφωνα με το οποίο ο Απόστολος Γιαννακόπουλος ή Τοτός έγινε άλλος άνθρωπος όταν άρχισαν να τον πειράζουν στο σχολείο εξαιτίας των ανεκδότων, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να παραιτηθεί από τη ζωή.

Μίζα εκατομμυρίων ζητούσαν υπάλληλοι του υπ. Οικονομικών

Σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής και υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών στην απόπειρα εκβιασμού 38χρονης ιδιοκτήτριας εταιρείας εμπορίας πολύτιμων μετάλλων με έδρα το Σύνταγμα προέκυψαν από την πρόσφατη έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Μετρό: Κλειστός ο σταθμός του Συντάγματος από τις 17:00

Ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα κλείσει στις 17.00 λόγο και τις επικείμενης διαδήλωσης της ΓΣEΕ-ΑΔΕΔΥ το απόγευμα του Σαββάτου. 

"Θρίλερ" στον αέρα για πτήση της Easyjet - Αναγκαστική προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος

- Επιβάτης υπέστη καρδιακό επεισόδιο


Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πραγματοποίησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής πτήση της Easyjet από τη Λάρνακα προς το Λονδίνο.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΙΟΒΕ: Μόλις το 8% των εργαζομένων πληρώνει το 70% των φόρων


Το γεγονός ότι μισθωτοί και συνταξιούχοι πληρώνουν τους φόρους και οι ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν φτωχοί και φοροδιαφεύγουν έρχεται να επιβεβαιώσει και μελέτη του ΙΟΒΕ.



Μάλιστα, το εντυπωσιακό συμπέρασμα είναι ότι μόλις το 7,9% των μισθωτών και των συνταξιούχων, με ετήσιο εισόδημα άνω των 42.000 ευρώ, δηλώνουν ουσιαστικά το 28,2% των συνολικών δηλωθέντων εισοδημάτων και πληρώνουν το 68,6% των συνολικών φόρων!

Υπ. Εργασίας: Στις 20 και 23 Δεκεμβρίου οι συντάξεις Ιανουαρίου

Για να διευκολυνθούν στις συναλλαγές τους οι συνταξιούχοι


Την καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου νωρίτερα του προβλεπομένου ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας για όλα τα εποπτευόμενα ασφαλιστικά ταμεία.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε οι συντάξεις του ΟΑΕΕ να καταβληθούν στις 20 Δεκεμβρίου και όλων των υπόλοιπων φορέων κοινωνικής ασφάλισης στις 23 Δεκεμβρίου.

Στοιχεία - φωτιά για Χρυσή Αυγή εντόπισε η αντιτρομοκρατική

Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τις κάρτες μνήμης και τα κινητά τηλέφωνα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Κασιδιάρη, Μίχου και Γερμενή, η αντιτρομοκρατική εντόπισε στοιχεία – φωτιά για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.


Ντοκουμέντα με στρατιωτική εκπαίδευση μελών με πολεμικά όπλα, ορκωμοσίες με ναζιστικούς χαιρετισμούς σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και άλλα, περιλαμβάνονται στο υλικό που παραδόθηκε το μεσημέρι στις εφέτες ανακρίτριες, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών της αντιτρομοκρατικής, σύμφωνα με πληροφορίες.

Δείτε φωτό: Μολότοφ, μάσκες και πυροσβεστήρες βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στους προσαχθέντες

Στις 55 οι προσαγωγές, συνελήφθησαν δέκα - Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ταυτοποίηση


Σε προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, με αφορμή την πορεία που έλαβε χώρα για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στις 11 Ιανουαρίου οι απολογίες των Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου

Στις 11 Ιανουαρίου οι απολογίες των Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου


Νέα επιβαρυντικά στοιχεία προέκυψαν στην ανάκριση των βουλευτών της Χ.Α - Απορρίφθηκε η αίτηση του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά

Δυναμικές διαδηλώσεις για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Αποχώρησαν σταδιακά οι μαθητές που είχαν εγκλωβιστεί από δυνάμεις των ΜΑΤ στα Προπύλαια, με παρέμβαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και μελών της ΟΛΜΕ. Αρκετοί διαδηλωτές παραμένουν εκεί, για να συμμετάσχουν στη νέα συγκέντρωση, στις 18.00 για την 5η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομικό στα Εξάρχεια. Τα ΜΑΤ έριξαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά κατά μαθητών, ενώ έγιναν και προσαγωγές. Στη Θεσσαλονίκη το μαθητικό συλλαλητήριο κατέληξε στο Ναό όπου τελέστηκε η κηδεία της 13χρονης Σάρας. Μέχρι το βράδυ αναμένονται διαδηλώσεις φοιτητών, αντιεξουσιαστικών κινήσεων και οργανώσεων της Αριστεράς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτρα και άλλες πόλεις.

Στα Προπύλαια, αστυνομικοί υπέβαλαν σε σωματικό έλεγχο τους μαθητές που είχαν αποκλείσει, προτού τους αφήσουν να αποχωρήσουν. Στη συνέχεια δόθηκε στην κυκλοφορία η Πανεπιστημίου.

Όργιο απάτης! Φτωχούληδες γιατροί, υπάλληλοι υπουργείων και γεωργοί με κρυμμένα εκατομμύρια ευρώ

- Κόρη παλιού προέδρου ομάδας πλούτισε κατά 1 εκατομμύριο στο ... στοίχημα
- Αγρότης “φύτεψε” 12,5 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα
- Γνωστός πλαστικός χειρουργός “ξέχασε” να κόψει αποδείξεις 1.500.000 ευρώ


Μαργαριτάρια προέκυψαν από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ και όλα εστάλησαν στον οικονομικό εισαγγελέα.

Ιδού οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για συμμετοχή σε κύκλωμα κοκαΐνης

Ενας 41χρονος αστυφύλακας, ο οποίος ανήκει οργανικά σε υπηρεσία της Αττικής και τελεί από τον περασμένο Αύγουστο σε κατάσταση αυτοδίκαιης αργίας για απάτη, συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, τη φορά αυτή για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.

Η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε τις τελευταίες ημέρες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Συμμετείχαν οκτώ άτομα, πέντε Ελληνες και τρεις αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και ο εν λόγω αστυφύλακας.

«Εσβησε» ο γαμπρός του Γιώργου Μπόμπολα, Λουκάς Γιαννακούλης

Εχασε τελικά το πρωί τη μάχη για τη ζωή ο γαμπρός του επιχειρηματία και εκδότη Γιώργου Μπόμπολα, Λουκάς Γιαννακούλης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια του Ράλι Παλλάδιο.


Ο έμπειρος οδηγών αγώνων νοσηλευόταν εδώ και ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικητής και υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια.

Έριξαν μολότοφ κοντά στο αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματισμοί


Ομάδα αγνώστων έριξε μολότοφ σε μικρή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Η αλβανική μαφία διώχνει δια της βίας τις Ελληνίδες ιερόδουλες από την παραλιακή και τις αντικαθιστά με Αλβανίδες

Καθώς φαίνεται είναι η μοίρα της Ελλάδας να μην μπορεί να ξεφύγει από τα πλοκάμια της ανεργίας, καθώς ακόμη και ο αγοραίος έρωτας αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα εμπόδια...


Ο λόγος για τις Ελληνίδες εκδιδόμενες στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, οι οποίες υφίστανται τα τελευταία χρόνια – της κρίσης – ένα άνευ προηγουμένου «πογκρόμ».

Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,5%

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 25% με αναγωγή έναντι 22,5% της ΝΔ δίνει πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse που διεξήχθη για το bankingnews.gr.

Τρεις νεκροί σε ισάριθμες φωτιές σε Πειραιά, Ασπρόπυργο και Κομοτηνή

Τρία άτομα εντοπίστηκαν νεκρά μετά από φωτιές που εκδηλώθηκαν σε ξενοδοχείο στον Πειραιά, σε σπίτι στον Ασπρόπυργο και σε αποθήκη του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή.


Συγκεκριμένα, ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 4.30 σε δώμα σε ταράτσα ξενοδοχείου στην οδό Α. Παπαναστασίου στον Πειραιά. Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

«Φως στο Τούνελ»: Με το πρώτο φως της μέρας αποκαλύφθηκε το θρίλερ…

Σκοτεινές υποθέσεις ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.
Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;


Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη ερευνούν την εξαφάνιση μιας γυναίκας. Μία σκοτεινή  ιστορία που έχει παγώσει τη μικρή κοινωνία έξω από την Αθήνα.

Με το πρώτο φως της μέρας αποκαλύφθηκε το θρίλερ…

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Οκτώ στις 10 πολυκατοικίες... χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης!


Στις 490.000 ανήλθε ο αριθμός των εγκεκριμένων αιτήσεων εξασφάλισης επιδόματος θέρμανσης επί των 560.000 που υποβλήθηκαν, δήλωσε σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.



Όπως σημείωσε, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων μέσω του Taxinet εξελίσσεται ικανοποιητικά και σύντομα αναμένεται ότι θα αρχίσει η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος στους δικαιούχους.

Ηλιος με δόντια την Παρασκευή -Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει κάτω από το μηδέν

Ηλιοφάνεια αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Παρασκευή. Παράλληλα, τη νύχτα και προς τις πρωνιές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά αναμένεται να πέσει παγετός.


Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για την Παρασκευή έχει ως εξής:

Από την Παρασκευή οι αιτήσεις ανέργων για άλλες 7.400 θέσεις κοινωφελούς εργασίας


Άλλη μία δημόσια πρόσκληση για την πρόσληψη 7.400 ανέργων σε δημόσιους φορείς στο πλαίσιο προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας δημοσιεύει αύριο Παρασκευή ο ΟΑΕΔ.



Ειδικότερα, η πρόσκληση αφορά τη δημιουργία 7.400 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα 6 μηνών και 15 ημερών και σε κάθε περίπτωση έως την ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους 2013-2014.

Κλειστοί αύριο από τις 10.00 σταθμοί του Μετρό στο κέντρο

Λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Εκδηλώσεις σε ούλη την Ελλάδα


Με εντολή της αστυνομίας, αύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου θα είναι κλειστοί από τις 10 το πρωί οι σταθμοί μετρό "Σύνταγμα", "Πανεπιστήμιο" και "Ευαγγελισμός".


Η ΕΛ.ΑΣ. κλείνει τους σταθμούς λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη Αλέξη Γρηγορόπουλου. Δεν υπάρχει ανακοίνωση για την ώρα επαναλειτουργίας.

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Βίκυ Σταμάτη

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε πριν από λίγο η Βίκυ Σταμάτη, όταν πληροφορήθηκε ότι θα μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές της Θήβας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε χρήση τοξικών ουσιών.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η κατάσταση της υγείας της.

Η κα. Σταμάτη έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών του συζύγου της από εξοπλιστικά προγράμματα και δεν της έχει δοθεί αναστολή στην έφεση.

Πηγή: skai.gr

Βλάσης Σταθοκωστόπουλος:Από σερβιτόρος του Ωνάση,βασιλιάς εστιατορίων και χάκερ αποδείξεων

Το κουβάρι της ζωής του επιχειρηματία που συνελήφθη κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή είναι ένα μοναδικό success story στον πάντα εύθραυστο χώρο των εστιατορίων και των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης

Δείτε την... ημίγυμνη φωτογράφηση του Γιάννη Μπουτάρη


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μας δείχνει το τατουάζ του – Η φωτογραφία παρουσιάζεται σε έκθεση στο δημαρχείο της πόλης


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, είχε φωτογραφηθεί ημίγυμνος το 2012 για το περιοδικό Adore. Ο δήμαρχος δίχως να φορά μπλούζα, μας δείχνει το τατουάζ του, αλλά και το γυμνασμένο σώμα του.

Συνελήφθη η οικογένεια του Παύλου Ψωμιάδη για την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη είναι από σήμερα και τα μέλη της οικογένειας του καταδικασθέντος επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη. 


Mε εντάλματα του ανακριτή διαφθοράς, προέδρου Πρωτοδικών Χρ. Παπακώστα,συνελήφθησαν η σύζυγος, η κόρη και ο γιός του προσωρινά κρατούμενου και καταδικασμένου εποιχειρηματία και επικεφαλής της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια, Παύλου Ψωμιάδη.

Σφακιανάκης προκαλεί ξανά: «Η δικτατορία του Παπαδόπουλου θα είχε αίσιο τέλος για την Ελλάδα»

Σε νέες προκλήσεις εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος προχώρησε ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η δικτατορία του Παπαδόπουλου θα είχε αίσιο τέλος για την Ελλάδα αν δεν την έριχναν».


Ο Σφακιανάκης παραλλήλισε επίσης τη δολοφονία Τεμπονέρα με τη δολοφονία Φύσσα, για να συμπεράνει ότι και η ΝΔ είναι εγκληματική οργάνωση εφόσον ο δράστης Καλαμπόκας ανήκε στην ΝΔ. «Αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση λόγω Φύσσα, τότε είναι και η ΝΔ λόγω Τεμπονέρα!» ισχυρίστηκε.

Στο σκαμνί ο αρχιμανδρίτης που πόζαρε με γούνα, στρας και μάσκαρα

Ενώπιον της εκκλησιαστικής Δικαιοσύνης καλείται να απολογηθεί ο διάκονος από την Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, φωτογραφίες τους οποίου δημοσιεύθηκαν εμφανίζοντας τον να φορά προκλητικά γυναικεία ρούχα και να ποζάρει ως «τρελή».


Με ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Μητρόπολη στην οποία ανήκει, σημειώνει πως ο κληρικός, δεν έχει χειροτονηθεί από τον μητροπολίτη Γόρτυνος κ. Ιερεμία αλλά προσλήφθηκε ύστερα από αίτημα του και τις θετικές εισηγήσεις «αξιόπιστων προσώπων» όπως σημειώνεται.

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια Μπούκουρα, Ηλιόπουλου, Γερμενή

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Παιδόφιλοι στον «ιστό της αράχνης» της ΕΛΑΣ

«Ιστό αράχνης» για παιδόφιλους και παιδεραστές έχει στήσει η Ελληνική Αστυνομία, με δεκάδες παιδόφιλους να πέφτουν θύμα της. Η «Αράχνη» είναι το εξελιγμένο λογισμικό που προμηθεύτηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από το FBI και με το οποίο έχει καταφέρει να συλλάβει δεκάδες παιδόφιλους. Στα μεγαλύτερα δίκτυα παιδόφιλων που εξάρθρωνε η Ιντερπόλ πάντοτε υπήρχε και συμμετοχή Ελλήνων. Το γεγονός αυτό είχε χτυπήσει πολλές φορές το καμπανάκι στις διωκτικές αρχές, που αναζητούσαν τρόπους έγκαιρου εντοπισμού των δραστών.

Δείτε τα μέτρα για τη διευκόλυνση ευάλωτων καταναλωτών από τη ΔΕΗ

Διαβάστε αναλυτικά ποια μέτρα έχουν ληφθεί για τη διασφάλιση της ηλεκτροδότησης και τη διευκόλυνση των ευάλωτων καταναλωτών


Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη διασφάλιση της ηλεκτροδότησης και τη διευκόλυνση των ευάλωτων καταναλωτών επισημαίνει η ΔΕΗ, σε σχετική ανακοίνωση, μόλις δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της 13χρονης Σάρας στη Θεσσαλονίκη και την πρόθεση του δήμου Ζακύνθου να πληρώσει τους λογαριασμούς των πολιτών που τους έκοψαν το ρεύμα.

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από τον Πειραιά

Κάθως οι ισχυροί άνεμοι κόπασαν - Σε ισχύ το απαγορευτικό από τη Ραφήνα και το Λαύριο


Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα απογευματινά και βραδινά δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά καθώς μετά τις 5 το απόγευμα υπήρξε άρση του απαγορευτικού μιας και η ένταση των ανέμων στα πελάγη μειώθηκε.

Δείτε ποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν κομπάρσος στους «Δυο ξένους»


Αυτό κι αν είναι το θέμα της ημέρας!


Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σαν «ξένος» διότι είναι αγνώριστος στα συγκεκριμένα πλάνα, συμμετείχε στο σήριαλ Δυο ξένοι».


Ναι, είναι αλήθεια! Ο 35χρόνος σήμερα βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε ως κομπάρσος σε δυο επεισόδια της επιτυχημένης σειράς. 

Κραχ στα Πανεπιστήμια: Ο Πελεγρίνης αποκαλεί δικτάτορα τον υπουργό Παιδείας

Βήμα πίσω δεν κάνει από τη θέση του ο πρύτανης του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Θεοδόσης Πελεγρίνης και επιτίθεται ξανά στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο αποκάλεσε εμμέσως «Φράνκο» στη Σύγκλητο όπου βρέθηκε για να υπερασπιστεί τη θέση του.


Στη συνέχεια μίλησε σε εκδήλωση καθηγητών σε αίθουσα του Πανεπιστημίου και δήλωσε περήφανος για τους υπαλλήλους του Πανεπιστημίου καθώς και ότι αισθάνεται «δέος» για την απεργία τους, αφού «δίνουν το αίμα τους για να σώσουν τις σάρκες τους». Μάλιστα τα όσα είπε έκαναν τους διοικητικούς υπαλλήλους που είχαν γεμίσει την αίθουσα να τον αποθεώσουν, αφού σηκώθηκαν όρθιοι για να τον καταχειροκροτήσουν.

Ελεύθεροι με όρους οι βασικοί κατηγορούμενοι για απόπειρα εκβίασης επιχειρηματία

Ελεύθεροι με όρους και υψηλές χρηματικές εγγυήσεις αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Διαφθοράς, οι τέσσερις βασικοί κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και στέλεχος του ΣΔΟΕ, στην υπόθεση απόπειρας εκβίασης ιδιοκτήτριας επιχείρησης εμπορίας πολύτιμων μετάλλων.

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στους τέσσερις εκ των κατηγορουμένων, δύο δικηγόρους, έναν υπάλληλο του ΣΔΟΕ και έναν ιδιώτη, χρηματικές εγγυήσεις από 100.000 έως 200.000 ευρώ στον καθένα και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα. Στον πέμπτο κατηγορούμενο στην υπόθεση, αστυνομικό, δεν επιβλήθηκαν όροι.

Η “Ελευθεροτυπία” αποκαλύπτει τις 11.000 απολύσεις του 2014

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τις δεξαμενές του δημοσίου από τις οποίες θα προκύψουν 11.000 απολύσεις υπαλλήλων το 2014, αποκαλύπτει η “Ελευθεροτυπία”  με το βασικό πρωτοσέλιδό της.


Σύμφωνα με την ιστορική και έγκυρη εφημερίδα, η μνημονιακή δέσμευση της κυβέρνησης Σαμαρά για 11.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2014, θα καλυφθεί από 74 φορείς του δημοσίου, που κατανέμονται σε 12 υπουργεία και μια Γενική Γραμματεία.

Εφοριακοί δήλωναν «ψίχουλα» αλλά είχαν Πόρσε και χιλιάδες ευρώ στο εξωτερικό


Εμβάσματα χιλιάδων ευρώ, πολυτελή ακίνητα και αυτοκίνητα σε πλήρη αναντιστοιχία με τα δηλωθέντα εισοδήματα, είναι μόνο μερικά από τα ευρήματα των Ράμπο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών, που έχουν «ξεσκονίσει» πάνω από 90 πόθεν έσχες διευθυντικών στελεχών του υπουργείου.

Το νέο application της γερμανικής αστυνομίας που θα πιάνει στη φάκα τους Νεοναζί

Θέλεις να πιάσεις τους θιασώτες του Ναζισμού; Το άρθρο της Independent ρωτάει, αλλά μάλλον είναι ρητορική η ερώτηση. Ωστόσο, η απάντηση είναι συγκεκριμένη και μάλιστα έρχεται από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Η αστυνομία της Γερμανίας σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις προόδους της τεχνολογίας για να πατάξει το φαινόμενο του Νεοναζισμού. Συγκεκριμένα ένα app που φέρει το όνομα «Nazi Shazam» μπορεί να εντοπίσει το είδος της μουσικής που παραπέμπει σε φασιστική ιδεολογία. Η διαδικασία είναι ταχύτατη, καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι σε θέση να εντοπίσει τα μουσικά χνάρια των συγκεκριμένων τραγουδιών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...