Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Γιατρός καταγγέλλει κομπίνα κυκλώματος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Κύκλωμα εντός του Ιπποκρατείου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει γιατρός του, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είχε στήσει κομπίνα με την προμήθεια ιατρικών υλικών, δραστηριοποιούμενο κατά τα έτη 2008-2009.


Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ελληνικό Δημόσιο ζημιώθηκε κατά 1 εκατ. ευρώ. Στην καταγγελία στον Οικονομικό Εισαγγελέα ο γιατρός αναφέρει ότι

Ολόκληρη η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για τη δολοφονία των 2 Χρυσαυγιτών

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις ανέλαβε τελικά την ευθύνη για τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη έξω από τα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο.

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκίνηση για την Μυρτώ

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η ανταπόκριση από τον κόσμο προκειμένου να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ώστε να αγοραστεί ένα μηχάνημα με το οποίο θα μπορεί η μικρή Μυρτώ να συνεννοείται με τους ανθρώπους που είναι δίπλα της, με τα μάτια. 

Προκήρυξη για το διπλό φονικό μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του διπλού φονικού των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. 


Συγκεκριμένα, στις 16.50 το απόγευμα του Σαββάτου άγνωστος τηλεφώνησε στο

Τι να κάνεις αν σου κλέψουν το κινητό: Κλειδώστε τη συσκευή και προστατεύστε τα δεδομένα σας

Τώρα με τα έξυπνα τηλέφωνα, αν κάποιος κλέψει το κινητό μας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αμέτρητα προσωπικά μας δεδομένα, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη για επιπλέον προστασία. Τη λύση ήρθε να δώσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, με μία νέα ρύθμιση.

Πάνω από 1,4 τόνοι κάνναβης εντοπίστηκαν σε φορτηγό στη Ναυπακτία

Πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης κάνναβης κατάφεραν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οι οποίοι προχώρησαν μετά τα μεσάνυχτα στo 233ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αντιρρίου στη σύλληψη ενός 43χρονου Αλβανού και ενός 45χρονου Ελληνα, οι οποίοι συμμετείχαν στην εισαγωγή και εμπορία μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Δημοσκόπηση RASS: Προβάδισμα 1,6% για τη ΝΔ

Προβάδισμα 1,6% υπέρ της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρίας RASS, την οποία δημοσιεύει ο «Τύπος της Κυριακής».

Τα κόλπα υπαλλήλων οργανισμών για να διπλασιάζουν τις αποδοχές τους

Από τις εκθέσεις ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών, αλλά και του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, πρόκειται πως σε αρκετές περιπτώσεις στους φορείς του Δημοσίου οι απασχολούμενοι είχαν κατορθώσει να διαμορφώνουν τις αμοιβές τους σε πολύ υψηλότερα επίπεδα –σε κάποιες περιπτώσεις διπλάσιες– από αυτές που προβλέπονται από το ενιαίο μισθολόγιο.

Δύο εκρήξεις εμπρηστικών μηχανισμών έξω από τα γραφεία της ιστοσελίδας

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία ειδησεογραφικής ιστοσελίδας στην όδο Μέρλιν, στο Κολωνάκι. Οπως αναφέρει και το defencenet η πρώτη έκρηξη έξω από τα γραφεία του σημειώθηκε στις 02.20 και αμέσως ο δρόμος γέμισε καπνούς.

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού το Σάββατο -Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Συνεχίζεται το Σάββατο η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες να πλήττουν κυρίως τα ανατολικά και τα νότια. Ισχυροί άνεμοι εντάσεως μέχρι επτά μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.


Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για το Σάββατο έχει ως εξής:

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Βρέθηκε φοιτητής που αγνοούνταν από τη Δευτέρα στις Σέρρες

Τέλος στην αγωνία των γονιών του και των φίλων έδωσε το απόγευμα ο 24χρονος φοιτητής από τη Μυτιλήνη που αγνοούνταν από τη Δευτέρα. 

Μέλος της 17 Νοέμβρη που αποφυλακίστηκε ήθελε να γίνει δάσκαλος σε Δημοτικό Σχολείο!

Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) απέρριψε την αίτηση του δασκάλου και μέλους της 17 Νοέμβρη Κων. Τέλιου, που ζητούσε να ακυρωθεί η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, με την οποία τέθηκε σε αργία (απόλυση) λόγω της συμμετοχής του στην τρομοκρατική οργάνωση. 

Αυτός είναι ο φοιτητής που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς εδώ και 5 ημέρες (φωτο)

Ωρες αγωνίες ζουν οι γονείς του 23χρονου Χαράλαμπου Δάσου από τη Μυτιλήνη, ο οποίος σπουδάζει στο ΤΕΙ Σερερών και τα ίχνη του έχουν χαθεί τις τελευταίες πέντε ημέρες.


Η μητέρα του Χαράλαμπου μίλησε μαζί του τελευταία φορά τη Δευτέρα. Ο φοιτητής της είπε ότι έχει μάθημα στις 11 το πρωί. Ομως ούτε στη σχολή του πήγε, ούτε σημείο ζωής έδωσε από τότε .

Αυτοί είναι οι 10.000 τυχεροί άνεργοι που προσλαμβάνονται την Δευτέρα! - ΔΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ

Αναρτήθηκε σήμερα στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr μετά από σχετική απόφαση του διοικητή του Οργανισμού, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων».

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα! Δείτε που!...

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα για να μας θυμίσουν ότι σε λίγες μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα και το όλο εορταστικό κλίμα.

Χιονόπτωση σημειώνεται από χθες αργά την νύχτα μέχρι και σήμερα κυρίως πάνω από τα 2000 μέτρα ενώ παρατηρείται και ελαφριά χιονόστρωση κυρίως στα ψηλά σημεία του χιονοδρομικού του Παρνασσού.

Κληρικοί, εκπαιδευτικοί και γιατροί σε διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας -«Χειροπέδες» σε 348 άτομα -Συλλήψεις και στην Ελλάδα

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι έρευνες τριών ετών των Αρχών του Καναδά για τη δράση ενός διεθνούς κυκλώματος, που είχε απλώσει τα «πλοκάμια» τους σε 50 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.


Στην υπόθεση εμπλέκονται κληρικοί, εκπαιδευτικοί, γιατροί, νοσοκόμοι και μέλη ανάδοχων οικογενειών, ενώ συνολικά οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε 348 συλλήψεις σε ολόκληρο τον κόσμο, 108 σε Καναδά, 76 σε Ηνωμένες Πολιτείες και 164 σε άλλες χώρες, ανάμεσά τους η Σουηδία, η Νορβηγία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Ελλάδα, η Ιαπωνία, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Αυστραλία, η Νότια Αφρική, σύμφωνα με την αστυνομία του Τορόντο.

Πειθαρχικός έλεγχος σε 55 επίορκους υπαλλήλους του υπ. Οικονομικών

Μετά από έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) εντοπίστηκαν 55 υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, στην πλειονότητά τους εφοριακοί και τελωνειακοί, σε βάρος των οποίων αν και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ή έχει επιβληθεί ποινή από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο, δεν έχει προχωρήσει η πειθαρχική διαδικασία.

Πάτρα: Ο πελάτης βρήκε την αδελφή του να δουλεύει σε οίκο ανοχής

​Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, σε οίκο ανοχής που λειτουργεί στην περιοχή του Γλαύκου της Πάτρας, όταν νεαρός άνδρας ο οποίος πήγε εκεί προκειμένου να καλύψει τις σεξουαλικές του ανάγκες όταν ζήτησε να δει την κοπέλα με την οποία θα ...βρισκόταν, έκπληκτος είδε να παρουσιάζεται μπροστά του γυμνή η αδελφή του.

Προσωρινές διακοπές δρομολογίων στη γραμμή 3 του Μετρό

Λόγω τεχνικών εργασιών στο σταθμό «Αγία Μαρίνα» - Οι συρμοί θα τερματίζουν στο σταθμό «Μοναστηράκι»


Στην ολιγόωρη τροποποίηση των δρομολογίων της γραμμής 3 του Μετρό θα προχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου η ΣΤΑΣΥ λόγω τεχνικών εργασιών στο σταθμό «Αγία Μαρίνα».

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η Volkswagen ανακαλεί 2,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο

Στην ανάκληση 2,6 εκατ. αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο θα προχωρήσει η Volkswagen, κυρίως λόγω προβλημάτων που μπορούν να επηρεάσουν τους προβολείς. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανάκληση οχημάτων στην ιστορία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η συγκλονιστική εικόνα της Άννας Συνοδινού να αποχαιρετά την Αντιγόνη Βαλάκου


Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο...

Δικαίωση της μητέρας του Αλεξ από τη Βέροια-Δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 150.000 ευρώ

Χρηματικό ποσό ύψους 150.000 ευρώ επιδίκασε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Βέροιας στη μητέρα του Αλεξ ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που υπέστη από το χαμό του γιου της, στις 3 Φεβρουαρίου 2006, στη Βέροια.

Πρεσβεία των ΗΠΑ για το Πολυτεχνείο: «Πάρτε μέτρα ασφαλείας, μην πλησιάζετε τις πορείες»

Οδηγίες ασφαλείας προς τους Αμερικανούς υπηκόους που ζουν στην Ελλάδα έδωσε η Πρεσβεία των ΗΠΑ ενόψει της γιορτής του Πολυτεχνείου την Κυριακή, στους οποίους συνιστά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω του φόβου σοβαρών επεισοδίων.

Eλληνες φοιτητές γίνονται «πειραματόζωα» λόγω κρίσης -Δοκιμάζουν φάρμακα και αποσμητικά για ένα χαρτζιλίκι

Είναι απελπισμένοι, οικονομικά εξαθλιωμένοι, πολλές φορές ακόμα και άνεργοι. Είναι άνθρωποι που ζουν τον εφιάλτη που αποτυπώνεται στη λέξη με τα πέντε γράμματα.... Κρίση. Κάποιοι όμως δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Κάνουν τα πάντα, προκειμένου να μαζέψουν ένα χαρτζιλίκι, ακόμα και τα «πειραματόζωα».

Περίεργη κλοπή στο Δημόσιας Τάξης -Εκλεψαν 22.000 ευρώ από υπάλληλο του υπουργείου

Κλέφτες χτύπησαν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Το πρωί της Τετάρτης άγνωστοι άρπαξαν από συρτάρι υπαλλήλου του υπουργείου 22.000 ευρώ.

Wall Street Journal: Σουβλάκι, το φαγητό που έδιωξε τη Lοuis Vuitton από την Κηφισιά

Με το αγαπημένο και παραδοσιακό fast food των Ελλήνων, το σουβλάκι, ασχολείται η Wall Street Journal, η οποία αναφέρει πως παρά την οικονομική κρίση τα σουβλατζίδικα ανθίζουν και κάνει λόγο για «ερωτική» σχέση των Ελλήνων με τα γνωστό έδεσμα.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Αρχίζουν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με την εκπαιδευτική κοινότητα σε αναβρασμό αρχίζουν την Πέμπτη οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.


Οι πύλες του ιδρύματος θα ανοίγουν όπως κάθε χρόνο το πρωί και θα κλείνουν το βράδυ, ενώ την περιφρούρηση του κτιρίου θα αναλάβουν φοιτητές και καθηγητές.

Προειδοποίηση ΓΑΔΑ στη Σύγκλητο ΕΜΠ για την εκπομπή τηλεοπτικού σήματος της ΕΡΤ μέσα από το Πολυτεχνείο

Προειδοποίηση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έλαβε η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου μετά την πληροφορία ότι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα επιχειρήσουν να εκπέμψουν τηλεοπτικό σήμα μέσα από το χώρο του Ιδρύματος.

Ο πυρηνάρχης Πειραιά ο νέος κατηγορούμενος στην υπόθεση της ΧΑ- Για εκβίαση και εγκληματική οργάνωση

Για δύο κατηγορίες καλείται να απολογηθεί ο νέος κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής: για εγκληματική οργάνωση και εκβίαση. Ο συγκεκριμένος φέρεται πως είναι ο πυρηνάρχης της οργάνωσης για τον Πειραιά και τον κατονομάζει προστατευόμενος μάρτυρας.


Η κατηγορία της εκβίασης σχετίζεται με στοιχεία της δικογραφίας που καταδεικνύουν πρακτικές μπράβων. Το νέο κατηγορούμενο που κάλεσαν οι εφέτες ανακρίτριες, αναφέρεται ρητά στην κατάθεση του μάρτυρα «Γ»- πρώην μέλους της ΧΑ, ενώ από την επεξεργασία των στοιχείων που προέκυψαν από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου έπειτα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα τον εμπλέκουν και σε αυτή την υπόθεση.

Ο μάρτυρας «Γ» στην κατάθεση του, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, αναφέρθηκε σε επιχείρηση της ΧΑ στα τέλη του Ιουνίου του 2012. Σε αυτή συμμετείχε ο ίδιος, ο πυρηνάρχης Πειραιά και ο Γιώργος Ρουπακιάς μεταξύ άλλων. Με εντολή του Γιώργου Πατέλη, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του μάρτυρα, η ομάδα εισέβαλε σε μονοκατοικία όπου ζούσαν μετανάστες, στη Νίκαια και με διάφορα αντικείμενα, μαχαίρια, γκλοπ, καπνογόνα, τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες. «Μετά από δύο ημέρες, ενημέρωσα το Λοχαγό μου (σ.σ. εννοεί τον βουλευτή Γερμένη) και δέχθηκα τα συγχαρητήρια του για την επιχείρηση», ανέφερε ο μάρτυρας.

Μάλιστα, για τις επίμαχες εφόδους πρόσθεσε πως «ο Πατέλης μας έλεγε να μην φοβόμαστε, γιατί η Αστυνομία ήταν ενημερωμένη και δεν επενέβαινε».


Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα του διαδικτύου: Τι να μην κάνετε όταν σερφάρετε

O τρόπος που χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την επαγγελματική αλλά και την προσωπική μας ζωή. Ποια είναι λοιπόν τα «θανάσιμα αμαρτήματα» που πρέπει να αποφεύγουμε όταν σερφάρουμε.


Ο Μάικ Μάρβει, διευθύνων σύμβουλος του κολοσσού κινητής τηλεφωνίας vipOrbit προειδοποιεί ότι ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εξαιρετικά ισχυρά και χρήσιμα στη κοινωνική ζωή, θα μπορούν επίσης να βλάψουν την ικανότητά σας να δημιουργήσετε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, αν δεν το χρησιμοποιήσετε σωστά.

Προκειμένου να διευκρινίσει τον σωστό τρόπο διαδικτυακής συμπεριφοράς, μεταφέρει τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα που παρουσιάζονται στην Κόλαση του Δάντη και τα προσαρμόζει στη σύγχρονη εποχή, δημιουργώντας τα «7 θανάσιμα αμαρτήματα του διαδικτύου»

Αλαζονεία
Αν δεν πιστεύετε εσείς στον εαυτό σας, τότε ποιος θα πιστέψει σε σας; Η αυτοπροβολή απαιτεί διακριτικότητα. Το να αυτοδιαφημίζεστε συνέχεια το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει είναι να γίνετε περίγελος και να κερδίσετε μαζικά delete. Οι άνθρωποι έλκονται από την αυθεντικότητα και το να δημιουργείτε μια ψευδή εικόνα για τον εαυτό σας είναι αρνητικό. Μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας μόνο με όσους συνέβαλαν στην επιτυχία σας.

Απληστία
Εάν οι προσωπικές ανησυχίες σας είναι το μόνο που σας νοιάζει, τότε γιατί θα πρέπει οι άλλοι αντίστοιχα να νοιάζονται για σας; Μόνο όταν προσπαθείτε να καλύψετε τις ανάγκες και των άλλων εκτός από τις δικές σας, τότε και εκείνοι θα είναι περισσότερο διατεθειμένοι να ανταποδώσουν.

Λαγνεία
Αν απαιτείτε ή προσπαθείτε με ακραίους τρόπους να τραβήξετε την προσοχή των άλλων μπορεί να αποκτήσετε πολύ αντιεπαγγελματική φήμη. Κανείς δεν εκτιμάει τους ανθρώπους που ξεπερνούν τα όρια και προσπαθούν να αναγκάσουν τους άλλους να ανταποδώσουν. Τηρήστε ότι έχετε υποσχεθεί και αφήστε τα υπόλοιπα να συμβούν φυσικά.

Οργή
Αν διαβάσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ακούσιο σαρκασμό ή ερμηνεύσετε ένα μήνυμα αρνητικά τότε αυτό μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες για τη διαδικτυακή σας εικόνα. Η δύναμη του χαμόγελου και της αισιοδοξίας μπορεί να παράγει ανεκτίμητες ευκαιρίες δεσίματος με τους φίλους σας, αλλά οι συνέπειες της αγένειας είναι άμεσες και ενδεχομένως ανεπανόρθωτα καταστροφικές. Εξετάστε προσεκτικά τι σας γράφει ο άλλος. Απαντώντας με οργή μπορεί να καταστρέψει τη φήμη σας και τις σχέσεις σας.

Λαιμαργία
Αν στέλνετε μαζικά e-mail και μηνύματα για να γλυτώνετε χρόνο τότε οι αποδέκτες σταματάνε να σας παίρνουν στα σοβαρά. Καλό είναι να τηρείτε τις ανακοινώσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Φθόνος
Αν χτίζετε την καριέρα σας πατώντας τους άλλους κάτω , η ανάγκη σας για τα φώτα της δημοσιότητας θα σας καταστρέψει. Μην εστιάζετε σε αυτό που οι άλλοι ανεβάζουν ή παρουσιάζουν στο διαδίκτυο. Ρυθμίστε τους δικούς σας στόχους με βάση ό, τι έχετε να προσφέρετε εσείς στο δίκτυό σας και όχι αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε.

Οκνηρία
Αν οι προσπάθειες σας να συνδεθείτε ή να μείνετε σε επαφή με τους διαδικτυακούς φίλους σας είναι μηδαμινές θα πρέπει να το διορθώσετε. Η έλλειψη κίνησης και αποφασιστικότητας κάνει τις σχέσεις να ατροφούν. Ο ]προγραμματισμός μίας τακτικής επικοινωνίας μπορεί να ακούγεται αγγαρεία , αλλά τα θετικά αποτελέσματα θα αποδείξουν την αξία του χρόνου και της προσπάθειας .



Πηγή:  | iefimerida.gr

Εμπλέκεται και άλλος στη δολοφονία του Π. Φύσσα

Κλήθηκε σε απολογία

Μεγαλώνει ο αριθμός των εμπλεκομένων στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καθώς ακόμα ένα πρόσωπο, καλείται σε απολογία. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε από τα στοιχεία των τηλεφωνικών συνομιλιών, που εξετάστηκαν από τις αρχές.


Παράλληλα και οι μαρτυρικές καταθέσεις ήρθαν να προστεθούν και να οδηγήσουν τις ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητροπούλου, να καλέσουν το νέο πρόσωπο μαζί με τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, των οποίων ήρθη πρόσφατα η ασυλία, σε απολογία για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση στις 25 Νοεμβρίου.

Αιτήσεις για 27.948 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης

Μέσω ΟΑΕΔ - Μόνο σε ηλεκτρονική μορφή θα είναι δυνατή η κατάθεση αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.


Οι άνεργοι, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην υλοποίηση της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα», θα μπορούν από σήμερα να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για 27.948 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης σε διάφορους φορείς της χώρας, μετά την έγκριση από το ΑΣΕΠ της Δημόσιας Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ.        


Η διορία για την υποβολή αιτήσεων, που θα γίνονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), είναι έως τις 20 Νοεμβρίου, ενώ ήδη έχει αναρτηθεί η δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Μικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,5% έναντι της Ν.Δ καταγράφεται στην δημοσκόπηση της Pulse RC για την εφημερίδα  Το Ποντίκι».


Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 22% έναντι 21,5% της ΝΔ , ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 10,5%.

Πέντε συλλήψεις για... ασύλληπτα χρέη στο Δημόσιο!

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στην Αττική για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο τις τελευταίες δύο μέρες.
Μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες είχε χρέη πάνω από 1 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε αναλυτικά τα ποσά που χρωστάνε για να καταλάβετε που πήγαν τα λεφτά!


Συνελήφθη στην Αθήνα, από  αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 62χρονος ημεδαπός, διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 1.016.566,91 ευρώ.

Νέο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει τη χώρα - Ποιες περιοχές θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Απότομα θα χαλάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι σε όλη τη χώρα και εντονότερα στις δυτικές και νότιες περιοχές.

Ξηλώνονται και απολύονται δεκάδες εφοριακοί με διαδικασίες εξπρές


Τρόμος στους ελεκτές για «τσουνάμι» ανώνυμων καταγγελιών

Πανικό σκορπίζει στις τάξεις των εφοριακών η επιχείρηση-"σκούπα" στις εφορίες και το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εν μία νυκτί «ξηλώνονται» από ΔΟΥ όλης της χώρας οι διευθυντές που δεν έπιασαν τους εισπρακτικούς στόχους. Η καρατόμησή τους αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών.

Φεύγουν 5.000 υπάλληλοι από δήμους και περιφέρειες ως τα Χριστούγεννα

- Με μαθηματικό τύπο θα υπολογιστεί πόσοι υπάλληλοι μένουν, οι πλεονάζοντες φεύγουν
- Οι μισοί που θα βγουν σε διαθεσιμότητα με το επόμενο κύμα θα προέρχονται από δήμους και περιφέρειες
- Χιλιάδες απολύσεις σε όλη τη χώρα από Νομικά Πρόσωπα και Ανώνυμες Εταιρείες των Δήμων
- Δείτε πως θα γίνει ο υπολογισμός για ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν σε κάθε δήμο
- Στο στόχαστρο όσοι μπήκαν χωρίς ΑΣΕΠ και μετατάχθηκαν στις κεντρικές υπηρεσίες των Δήμων

Στον εισαγγελέα οι τηλεφωνικές συνομιλίες Άκη - Σμπώκου

Στα χέρια του εισαγγελέα αναμένεται να σταλεί ο φάκελος για τις ηχογραφημένες συνομιλίες του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου με τον άλλοτε γενικό διευθυντή εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο, στις οποίες ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας ζητεί επιμόνως λεφτά από τον συνεργάτη του, παρά τις έντονες αρνήσεις του τελευταίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις που φέρεται να έχουν διεξαχθεί τετ α τετ, σε ΙΧ, θα αποτελέσουν αντικείμενο ξεχωριστής δικογραφίας, πλάι σε αυτές που «τρέχουν» για τις μίζες από τα εξοπλιστικά, γερμανικά υποβρύχια και ρωσικά Tor - M1.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ε.Π.Κ.Κρήτης: Δανειολήπτες σώστε την κατοικία σας, καταθέτοντας αίτηση στο Ειρηνοδικείο

Ενημερώνουμε τους δανειολήπτες ότι, να μη παρασύρονται από ανθρώπους " δύσπιστους", αφήνοντας τα  δάνεια τους  απλήρωτα,ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα  να ανταποκριθούν  σαυτά ,αλλά και ούτε εάν νοιώσουν αδυναμία πληρωμής αυτών λόγω των υπολοίπων βαρών,(ανεργία, μείωση μισθού ή σύνταξης ασθένεια κ.λ.π) εφόσον έχουν την νομική δυνατότητα ένταξης τους   στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ,να μη το πράξουν καθώς  η εμπειρία της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στα τρία χρόνια ενασχόλησης της με το ν.3869/2010 , όπως αυτός τροποποιήθηκε  με το ν.4161/2013,τον γνωστό σε όλους μας ως νόμο Κατσέλη , είναι πλέον βέβαιον ότι ο δρόμος που μας οδηγεί στην σωτηρία της πρώτης κατοικίας είναι η ένταξή μας σ αυτόν.

Σεισμική δόνηση στη βόρεια Εύβοια

Σεισμική δόνηση, που έγινε αισθητή στην Αττική σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης.

Ερευνα ALCΟ: Ενας στους τρεις Ελληνες αδυνατεί να πληρώσει το φόρο ακινήτων

Πιο απαισιόδοξοι από ποτέ, μέσα στο 2013, είναι οι Ελληνες για την πορεία της εθνικής οικονομίας, αλλά και για τη δυνατότητα που θα έχουν οι ίδιοι να δείξουν συνέπεια τις υποχρεώσεις τους. Χαρακτηριστικό είναι πως ένας στους τρεις δηλώνει ότι αδυνατεί να καταβάλει το φόρο ακίνητης περιουσίας για το 2014.


Οπως προκύπτει από την έρευνα «Οικονομικό βαρόμετρο», που διενήργησε η ALCΟ για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, οι δείκτες απαισιοδοξίας είναι στα χειρότερα επίπεδα από την αρχή της χρονιάς.

Νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας» αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη

Υπόθεση παρόμοια με αυτήν της μικρής «Μαρίας» που συγκλόνισε το πανελλήνιο ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, μετά από εντολή της τοπικής εισαγγελίας.


Όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση αφορά ζευγάρι Ρομά από τον καταυλισμό των «Υψωμάτων Διαβατών» της Θεσσαλονίκης, το οποίο υπέβαλε δήλωση γέννησης παιδιού μόλις λίγους μήνες μετά από προηγούμενη γέννα που είχε δηλώσει.

Στη φυλακή ο Ιρανός που επιτέθηκε με μαχαίρι στη γραμματέα της ανακρίτριας - Πώς δικαιολόγησε την πράξη του

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος Ιρανός για την επίθεση με μαχαίρι στη γραμματέα της 28ης τακτικής ανακρίτριας στα δικαστήρια της Ευελπίδων. 

Νέα αναβολή για τον Μπαρμπαρούση- Χρυσαυγίτες τον αποθέωναν έξω από τα δικαστήρια

Νέα αναβολή για τις 13 Μαϊου, πήρε η δίκη των 11 στελεχών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Ο λόγος ήταν πως τρεις εκ των δικηγόρων των κατηγορουμένων δεν μπορούσαν να παραστούν, επειδή βρίσκονταν σε άλλα δικαστήρια.

Θεοδώρα Τζάκρη: Από τον Γιώργο Παπανδρέου στη... διαγραφή

English: Theodora Tsagkri, greek politician, d...
 Η Θεοδώρα Τζάκρη στην Κομοτηνή (Photo credit: Wikipedia)

Διαβάστε το προφίλ της «αντάρτισσας» της ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής – Τα σενάρια για το πού θα «κατευθυνθεί» μετά τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ


Υφυπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου με δύσκολες σχέσεις με τον κ. Γιάννη Ραγκούση, πολιτική φίλη του κ. Ανδρέα Λοβέρδου και έχοντας συνεχώς κριτική στάση απέναντι στην εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική των τελευταίων τριών χρόνων, η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδωρα Τζάκρη ήταν η "αντάρτισσα" της χθεσινής βραδιάς. Οι διαρροές από την Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούσαν αμέσως μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ πως "αργά ή γρήγορα θα προκαλούσε την αποχώρησή της". 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Τρόικα "τράκαρε" με.. αναβάτη μοτοποδηλάτου! ΧΑΜΟΣ στο Σύνταγμα

Ανατροπή διερχόμενου μοτοσικλετιστή σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, κατά την ώρα άφιξης στελεχών της τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών.

Ιερέας παρέσυρε 13χρονη μέσω Iντερνετ!

Ο παιδόφιλος ιερέας δεν δίστασε να ζητήσει από την μαθήτρια να τον ακολουθήσει στο σπίτι του


Απίστευτο περιστατικό είχε να διηγηθεί σε μαθητές της Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης. Ακόμα και ιερέα έχουν συλλάβει οι αρχές που προσπάθησε μέσω ίντερνετ να αποπλανήσει ανήλικη! 

Μεσολόγγι:Σήμερα η δίκη του Μπαρμπαρούση για τους «ελέγχους» στη λαϊκή

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου για την υπόθεση των «ελέγχων» και των επεισοδίων στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...