Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ: Σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα ο Μιχάλης Λιάπης (ΦΩΤΟ)

Για σοβαρές τροχονομικές παραβάσεις συνελήφθη το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης ο οποίος αρχικά οδηγήθηκε στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής, ενώ το απόγευμα προσήχθη φορώντας χειροπέδες στα δικαστήρια.


Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο Μιχάλης Λιάπης - ο οποίος έχοντας διατελέσει υπουργός Μεταφορών υπογράφει τον υφιστάμενο ΚΟΚ - οδηγούσε ανασφάλιστο όχημα, τζιπ μεγάλου κυβισμού, με πλαστές πινακίδες! 


Κατά την προσαγωγή του στην Εισαγγελία ο Μιχάλης Λιάπης φρουρούμενος δήλωσε: «Τον Αύγουστο κατέθεσα τις πινακίδες για οικονομικούς λόγους, για το τεκμήριο. Συνταξιούχος είμαι. Η κρίση είχε αγγίξει και μένα. Δεν λέω ότι είμαι φτωχός. Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία φοβήθηκα για τη μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα. Ηταν η κακία η ώρα. Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει».

Πέρυσι, ο Λιάπης είχε καταθέσει τις πινακίδες προκειμένου να μην πληρώσει τέλη κυκλοφορίας (και τον φόρο πολυτελείας), ωστόσο έφτιαξε αντίγραφες πινακίδες και συνέχισε να κυκλοφορεί κανονικά!

Επιπλέον το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.

Ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον σταμάτησαν για έλεγχο στη λεωφόρο Αρτέμιδας. Αρχικά οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδας και από εκεί στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Θα του ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία, ανασφάλιστο όχημα και ψευδή βεβαίωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...