Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η ΕΛ.ΑΣ. στήνει ειδικό αντίσκηνο στο Μαξίμου για να αποφύγει τις υποκλοπές

Συστήματα τύπου... Ομπάμα και CIA στήνει η ΕΛ.ΑΣ. στο Μέγαρο Μαξίμου για να προστατεύσει την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό από την πιθανότητα υποκλοπών.


Ο Αντώνης Σαμαράς και τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης αναμένεται να «κατασκηνώσουν» μέσα στα γραφεία τους και οι Αρχές ετοιμάζονται, όπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», να στήσουν δίχτυ προστασίας από το ενδεχόμενο υφαρπαγής πληροφοριών από ξένες μυστικές υπηρεσίες.


Οι μνήμες, άλλωστε από τις καταγγελίες Σνόουντεν και τα σκάνδαλα παρακολουθήσεων ηγετών άλλων χωρών είναι ακόμη νωπές και στο Μαξίμου θα ακολουθούν πλέον τακτικές Μπαράκ Ομπάμα για τις συναντήσεις και τις τηλεφωνικές συνομιλίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το μικρό κάμπινγκ θα κοστίσει 11.000 ευρώ με στόχο να εξασφαλιστεί το απόρρητο των επικοινωνιών.

Η τέντα – αντίδοτο διαθέτει ενισχυμένο υλικό υφάσματος με ειδικές ίνες το οποίο δημιουργεί έναν χαλαρό «κλωβό ασφαλείας» που δεν επιτρέπει α υπάρξει οποιαδήποτε ακρόαση των συνομιλιών.

Προς το παρόν το βασικό θέμα που πρέπει να λυθεί είναι η ... χωρητικότητα της τέντας, αλλά και το αν μπορούν να εγκατασταθούν εντός αυτής μικρές μονάδες air condition.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...