Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μ. Χρυσοβελώνη: «Στο πάρκινγκ της Βουλής υπήρχε αυτοκίνητο πρώην βουλευτή, ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες»

Γραπτή καταγγελία προς τον πρόεδρο της Βουλής έκανε τον Σεπτέμβριο του 2012 η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη για πρώην βουλευτή ο οποίος είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του Κοινοβουλίου ανασφάλιστα οχήματα με πλαστές πινακίδες. 


Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5  η κ. Χρυσοωελώνη υπογράμμισε ότι «Είχα κάνει την καταγγελία το Σεπτέμβριο του 2012 γραπτώς και είπα ότι κάποιος πρώην βουλευτής είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του
Κοινοβουλίου ανασφάλιστα οχήματα με πλαστές πινακίδες. Εννοώ πινακίδες που δεν επέτρεπαν τη νόμιμη κυκλοφορία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, διότι είχα συλλέξει κάποια στοιχεία και δεν υπήρχε αμφιβολία, διότι η καταγγελία μου προς τον πρόεδρο της Βουλής αφορούσε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ είχα δει δύο-τρία. Ανέφερα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένη θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Κοινοβουλίου που καταλάμβανε αυτό. Δυστυχώς, η καταγγελία δεν διερευνήθηκε ποτέ και δεν δόθηκε ποτέ απάντηση. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, από πληροφορίες που είχα συλλέξει, ήταν παρκαρισμένο εκεί για δύο έτη και μετά την υποβολή της καταγγελίας, επί τρεις-τέσσερις μήνες συνέχισε να είναι εκεί, αλλά δεν έχει σημασία αυτό τόσο όσο το γεγονός ότι ένας πρώην βουλευτής κυκλοφορούσε ένα τέτοιο αυτοκίνητο και ο ίδιος, μέσω του Διαδικτύου, δεν το αρνιόταν και εμφανιζόταν να επαίρεται γι’ αυτό. Έλεγε ότι προορισμός του ήταν να γίνει ένα αυτοκίνητο-αντίκα, που είναι ανασφάλιστο και για συγκεκριμένη χρήση και έλεγε στον κόσμο ότι αν δεν θέλει να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιση, να πράξουν αυτό.»

Στη συνέχεια η βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι για πολύ συγκεκριμένη χρήση και πάντως όχι για να τα κυκλοφορείς στο δρόμο για τις μετακινήσεις σου, διότι ο νόμος είναι σαφής. Είναι για να συμμετάσχω, αν θέλετε, σε κάποιες συγκεκριμένες εκδηλώσεις ή παρουσιάσεις και όχι για να κυκλοφορώ στην Αθήνα με τέτοιες πινακίδες. Όταν γίνεται μια τόσο σοβαρή καταγγελία, πρέπει να το διερευνήσει ο πρόεδρος της Βουλής. Τώρα, το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον εκεί, αλλά επειδή αναφέρω τα στοιχεία του είναι πολύ εύκολο να δει κάποιος πού ανήκει. Δεν θα σας το πω, αφού έχω κάνει μια καταγγελία. Ας το βγάλει ο πρόεδρος της Βουλής στη δημοσιότητα το όνομα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...