Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Φωτογραφίες του Πατέλη στον υπολογιστή του Μιχαλολιάκου

Συνεχίζεται η αξιολόγηση των στοιχείων


Αποθηκευμένες φωτογραφίες του προφυλακισμένου για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Πατέλη, αποκαλούμενου και πυρηνάρχη της Νίκαιας, βρήκε η αντιτρομοκρατική στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Ν. Μιχαλολιάκου.


Σύμφωνα με τις αρχές, ο Πατέλης θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση της δολοφονίας του 34ρονου μουσικού από τον Γιώργο Ρουπακιά, ενώ ο Ν. Μιχαλολιάκος φέρεται να είχε αρνηθεί ότι είχε σχέσεις με τον Πατέλη. Υπήρξαν μάλιστα καταγεγραμμένες δεκάδες κλήσεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον κ. Μιχαλολιάκο προς το σπίτι του Πατέλη.


Το υλικό, καθώς και άλλα ευρύματα, όπως φωτογραφίες από εκτελέσεις που έκαναν Ναζί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά και φωτογραφία με Ναζί μπροστά στην Ακρόπολη, βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση. Τα νέα ευρύματα έχουν μπει στο μικροσκόπιο, υπό το πρίσμα του αν προκύπτουν "προπαρασκευαστικές πράξεις για κατάλυση του πολιτεύματος", άρα και επέκταση της κατηγορίας.

Οι δύο ανακρίτριες εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή στοιχεία από τα επίμαχα αρχεία που καταδεικνύουν ότι υπήρχε πλήρης καταγραφή και παρακολούθηση των δράσεων των βουλευτίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ρένας Δούρου.

Newsroom enet, με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...