Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Βρέθηκε το Ι.Χ. των αγνώστων που άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

Εντοπίστηκε το μεσημέρι από τις αστυνομικές αρχές το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άγνωστοι που άνοιξαν νωρίτερα σήμερα πυρ κατά αστυνομικών στην περιοχή του Φαλήρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα βρέθηκε πίσω από το Metropolitan, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις των αρχών ότι ο ένας εκ των επιβαινόντων τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.


Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου μετά από τηλεφώνημα για διάρρηξη σε διαμέρισμα.

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν «ύποπτο» αυτοκίνητο μπλε χρώματος οι επιβαίνοντες σε αυτό πυροβόλησαν προς το μέρος τους μέσα από το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.

Στο αυτοκίνητο των δραστών επέβαιναν τουλάχιστον δύο άτομα. Το όχημα των δραστών φέρει πινακίδες Θεσσαλονίκης και δεν φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, ενώ το αυτοκίνητο εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...