Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ομολογία - σοκ: Εκτέλεσα τον πατέρα μου γιατί θα έδινε χρήματα στην αδερφή μου!

Ασύλληπτο οικογενειακό δράμα στον Τύρναβο - 43χρονος έγινε πατροκτόνος λόγω... οικονομικών διαφορών - Ο 77χρονος που βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του με τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και το στήθος

Ένα χρηματικό ποσό που ο ίδιος είχε ανάγκη αλλά θα κατέληγε στην αδελφή του, όπλισε το χέρι του 43χρονου που σκότωσε τον πατέρα του στον Τύρναβο! Ο πατροκτόνος ομολόγησε αργά χθες ότι αυτός εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 77χρονο που βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή των παλαιών Σφαγείων της πόλης, με τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και το στήθος.

Το βράδυ της Τρίτης, όταν ο γιος έμαθε πως ο πατέρας του θα έδινε 10.000 ευρώ στην αδελφή του που ζει στη Λάρισα, κατέβηκε από τον πάνω όροφο της διώροφης μονοκατοικίας όπου κατοικεί και βρήκε τον 77χρονο που έμενε στο ισόγειο μαζί με τη μητέρα του. Καβγάδισαν για αρκετή ώρα και ο 43χρονος ανέβηκε ξανά στο σπίτι του, από το οποίο επέστρεψε κρατώντας στα χέρια του ένα κυνηγετικό όπλο SAIGA 410 που μοιάζει με Καλάσνικοφ. Φώναξε τον ηλικιωμένο να βγει έξω και τον πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος και το κεφάλι με μονόβολα κυνηγετικά φυσίγγια.

Ο δράστης φρόντισε να εξαφανίσει τους κάλυκες, ώστε να μην μπορεί να ταυτοποιηθεί το όπλο της δολοφονίας και έκανε τον ανήξερο ως τη στιγμή που οι μαρτυρίες ήταν συντριπτικές εναντίον του. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ο 43χρονος πατροκτόνος, που είναι πατέρας ενός 16χρονου κοριτσιού και ενός 13χρονου αγοριού, ήταν άνεργος εδώ και ένα χρόνο από τότε που έκλεισε το κατάστημα ηλεκτρονικών που διατηρούσε, λόγω της οικονομικής κρίσης. Από τότε, είχε γίνει οξύθυμος, ειδικά με τον 77χρονο πατέρα του από τον οποίο ζητούσε συνεχώς χρήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...