Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο νούμερο 1 ύποπτος για την απόπειρα απαγωγής του Κίκου Μαρτίνου

Ειδική ομάδα για τον εντοπισμό γνωστού κακοποιού ο οποίος συνδέεται με τον Βασίλη Παλαιοκώστα και τον Νίκο Μαζιώτη έχει δημιουργήσει η ΕΛ.ΑΣ, καθώς έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την απόπειρα απαγωγής του 33χρονου Κίκου Μαρτίνου.


Ο λόγος για τον 43χρονο διαβόητο δραπέτη Σπύρο Χριστοδούλου, ο οποίος φέρεται ότι έχει συστήσει συμμορία με την οποία κάνει «πλιάτσικο» στην Πελοπόννησο. Οπως αναφέρει η Espresso, η Αστυνομία θεωρεί βέβαιο το γεγονός πως έχει στενή σχέση με τον Βασίλη Παλαιοκώστα, καθώς κρατούνταν μαζί στο ίσιο κελί για αρκετό διάστημα και έχουν την επιχειρησιακή δυνατότητα και ετοιμότητα για να σχεδιάσουν μια απαγωγή. Ωστόσο ο διαβόητος δραπέτης θεωρείται ότι έχει και στενή σχέση με τον Νίκο Μαζιώτη, με τον οποίο επίσης μοιραζόταν το ίδιο κελί στις φυλακές, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να τροφοδοτούσε με όπλα και τις οργανώσεις της νέας τρομοκρατίας.

Το παρελθόν του Χριστοδούλου

Ο Χριστοδούλου, απασχόλησε για πρώτη φορά τις Αρχές στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν είχε κατηγορηθεί για την συμμετοχή στη μεγάλη ληστεία του Γενικού Κρατικού Νίκαιοας, όπου είχε δολοφονηθεί από την συμμορία του ο ταμίας του νοσοκομείου. Στις 19 Σεπτεμβρίου του 2001, είχε πάρει μονοήμερη άδεια από τον Κορυδαλλό όπου εξέτιε ποινή 16,5 ετών για εκβιασμούς και ληστείες αλλά δεν επέστρεψε. Στις 5 Οκτωβρίου συνελήφθη στα διόδια Αιφιδνών έπειτα από συμπλοκή με αστυνομικούς και κατά την κράτηση του στις φυλακές κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε στο κελί του τον Αλβανό συγκρατούμενο του Κονσταντίν Πάπα, ο οποίος φέρεται να έδωσε στην Αστυνομία την πληροφορία τόσο για το που κινούταν ο ίδιος όσο και για το κρησφύγετο του Κώστα Πάσσαρη στην οδό Ιππάρχου, στον Νέο Κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...