Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΔΥΟ οι νεκροί στο Αγ. Όλγα - Κινδυνεύει και ο τραυματίας - Τι αναφέρουν μαρτυρίες για τους δράστες


Μαρτυρίες μιλούν για δύο ενόπλους που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, τύπου βαραντέρο, η οποία στάθμευσε επί της λεωφόρου Ηρακλείου, απέναντι από το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Φορώντας κράνη -ο ένας λευκό και ο άλλος μαύρο- οι δύο ένοπλοι φέρονται να κατέβηκαν από τη μηχανή, να διέσχισαν τη λεωφόρο και να πυροβόλησαν εν ψυχρώ τρία άτομα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν έξω από το κτίριο. Ακολούθως, επέστρεψαν στη μηχανή, με την οποία και εξαφανίστηκαν.

Να σημειωθεί ότι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στον πρώτο όροφο του κτιρίου, ενώ στο ισόγειο βρίσκεται μία καφετέρια.

Εκτεταμένες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής και ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας, καθώς και διμοιρία των ΜΑΤ.

Στην περιοχή φτάνουν συνεχώς και μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ λίγα λεπτά μετά της 20.00 στο σημείο μετέβη και η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, η οποία δήλωσε ότι τα θύματα είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ενας αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στη λεωφόρο Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των δύο μελών της Χρυσής Αυγής και τον τραυματισμό ενός τρίτου ανέφερε «Ακουσα πολλούς πυροβολισμούς και μετά ουρλιαχτά και κλάματα».

Ο μάρτυρας μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως δεν πρόλαβε να δει τους δράστες της δολοφονίας παρά μόνο άκουσε τους πυροβολισμούς και στη συνέχει είδε την αναστάτωση που επικρατούσε στο σημείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...