Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Ψάχνουν και το χρήμα της "προπαγάνδας" - Τι ερευνούν οι διωκτικές αρχές

Ψάχνοντας τα όπλα και το χρήμα της Χρυσής Αυγής. Για τα μεν όπλα οι αρχές φαίνεται να έχουν μια δυσκολία αν και οι πληροφορίες λένε ότι έχουν βρει κάποια “άκρη”. Για το χρήμα τα πράγματα είναι πιο εύκολα αφού ως γνωστόν “ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται”.

Ακολουθώντας τη διαδρομή από την “ανάποδη” δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κανείς ότι “λεφτά υπήρχαν” στην οργάνωση. Και δεν είναι μόνο η μισθοδοσία της οργάνωσης για την οποία στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Η Χρυσή Αυγή είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία στα ΜΜΕ . Εκδόσεις εφημερίδων οι οποίες διαφημίζονταν μάλιστα απο άλλα μέσα . “Φιλικότατα” μέχρι παρεξηγήσεως δημοσιεύματα από τα ίδια μέσα που δείχνουν ότι υπήρχε μια εμπορική σχέση. Κι αυτές κοστίζουν.

Οι οικονομικές διωκτικές αρχές έχουν αρχίσει να ερευνούν τη ροή του χρήματος όχι μόνο προς την οργάνωση αλλά και από την οργάνωση προς άλλες κατευθύνσεις. Και αυτές τις διαδρομές χρήματος δεν τις αφήνουν χωρίς έρευνα. Το κόστος της χρυσαυγίτικης προπαγάνδας που σε πάρα πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε τα όρια και “προδόθηκε” αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι των ερευνών που ενδέχεται να φέρει κι άλλες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν έκλπηξη και θα αποδείξουν ότι η Χρυσή Αυγή μόνο αντισυστημική δεν ήταν. Και βέβαια αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι το "μαύρο χρήμα" αν υπάρχει τέτοιο.


onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...