Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Είμαι Χρυσαυγίτης» ομολόγησε ο δολοφόνος του 34χρονου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Κερατσίνι καθώς και ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής παραδέχτηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 45χρονος  Γιώργος Ρουπακιάς που είχε συλληφθεί μετά από το περιστατικό.


Την ίδια ώρα οι άνδρες της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησαν έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ακροδεξιού κόμματος στην Κατεχάκη, ενώ δεκάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο της επίθεσης εκφράζοντας την καταδίκη τους για την δολοφονική επίθεση.

Στις 12 το μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Ο Παύλος Φύσσας ανήκε στον αριστερό χώρο και ήταν γνωστός ως Killah P καθώς ασχολούνταν με τη χιπ χοπ μουσική. Πριν υποκύψει στα τραύματά του στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη πάνω στον οποίο κατά τη σύλληψή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 12.10 το βράδυ σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 και Ξάνθου στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα και η παρέα του κυνηγήθηκαν από περίπου 25 άτομα με μαύρες μπλούζες, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής επήλθε και ο τελικά θανάσιμος τραυματισμός του 34χρονου.

Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο, ενώ προγραμματίζεται αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 το απόγευμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...