Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Σοκ στο χώρο της μόδας για το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη - Eίχε αφήσει σημείωμα 4 σελίδων

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες διακομίσθηκε χωρίς αισθήσεις στο νοσοκομείο ο Χαλκιδέος μόδιστρος Μιχάλης Ασλάνης.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δίπλα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης, η αστυνομία εντόπισε σημαντική ποσότητα χαπιών, γεγονός που ενδυναμώνει το σενάριο της αυτοκτονίας.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη ιατροδικαστής ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο πιθανόν εξηγεί τους λόγους.

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά πριν λίγες  είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και τον «έγδυσαν» κυριολεκτικά. Αποτέλεσμα ο  Ασλάνης να αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά οικονομικά προβλήματα και να φοβάται ακόμη και για την ίδια του τη ζωή, όπως χαρακτηριστικά είχε πει.

Οπως είχε δηλώσει ο γνωστός μόδιστρος, οι δύο γυναίκες- «αράχνες» με τις οποίες είχε πολύ στενή σχέση, φρόντισαν να υπεξαιρέσουν σημαντικά ποσά τα οποία τους έδινε ο γνωστός μόδιστρος, προκειμένου να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχε στο ΙΚΑ, την Εφορία και διάφορες τράπεζες.

Ο κ. Ασλάνης δεν είχε υποπτευθεί τίποτα το περίεργο στη συμπεριφορά των δύο γυναικών, ωστόσο  το «καμπανάκι» στο γνωστό μόδιστρο το χτύπησε ένας φίλος του λογιστής, ο οποίος τον ενημέρωσε για το «βουνό» από χρέη που είχε συσσωρευθεί στο όνομα του.

Η νεαρή κοπέλα από την Αλβανία, την οποία είχε μεγαλώσει στην κυριολεξία ο γνωστός μόδιστρος, αλλά και μια συνεργάτιδα του από την Πάτρα, φρόντισαν να κλέψουν και με άλλον τρόπο τον Μιχάλη Ασλάνη, καθώς εκτός από τα χρήματα του, έκλεβαν συστηματικά ρούχα από το ατελιέ του και τα πουλούσαν στη συνέχεια σε τιμή χονδρικής. Επίσης έβαζαν «χέρι» και στις προκαταβολές που έδιναν διάφορες πελάτισσες στον γνωστό μόδιστρο, ενώ έβγαλαν και δάνειο στο όνομα του το οποίο το καρπώθηκαν οι ίδιες. Πριν αρχίσουν να γίνονται αντιληπτά τα οικονομικά προβλήματα τα οποία είχε να αντιμετωπίσει ο γνωστός μόδιστρος, οι δύο γυναίκες έγιναν «καπνός» καταστρέφοντας μάλιστα και το λογιστήριο του.

Οπως είχε δηλώσει ο Ασλάνης, έχει καταστραφεί οικονομικά και τα χρέη με τα οποία είναι αντιμέτωπος είναι πλέον υπέρογκα. Τα χειρότερα ωστόσο δεν σταματούν εκεί για τον  Ασλάνη, καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δέχεται απειλές για την ζωή του, ενώ οι δικηγόροι των γυναικών οι οποίες τον «έγδυσαν» του ζητούν πλέον και αποζημίωση.

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑΝΤΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:
 

Οι προετοιμασίες για εκδήλωση την οποία προετοίμαζε για τα 40χρονια παρουσίας του στο χώρο της μόδας, για τις 18/10, είχε προγραμματιστεί.. Λεπτομέρειες ήταν αυτές που είχαν απομείνει.. Ανθρωπος του χώρου της μόδας, ο οποίος είχε αναλάβει διοργανωτικό κομμάτι στην εκδήλωση, αναζήτησε το σχεδιαστή μόδας την Κυριακή (25/08) στο κινητό του τηλέφωνο, με τις κλήσεις του, να μένουν αναπάντητες.

H δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου έχει τις πληροφορίες:

Την επόμενη ημέρα στην απουσία του σχεδιαστή μόδας, συνεχίστηκαν από συνεργάτες, την υπέυθυνη του ατελιέ, τον συνεργάτη- διοργανωτή εκδηλώσεων. Στα τρία κινητά τηλέφωνα οι κλήσεις παρέμεναν αναπάτητες. Την Τρίτη (27/08) και δημοσιογράφοι τον αναζήτησαν για να τους παραχωρήσει δηλώσεις για την εκδήλωση που προετοίμαζε.. η επικοινωνία δεν κατέστη δυνατή.. Η απουσία του από το ατελιέ, κάτι που δε συνθιζε ο σχεδιαστής, προκάλεσαν την έντονη ανησυχία των συνεργατών του. Το μεσημέρι (28/08) λίγο μετά τις 14.00, η υπέυθυνη του ατελιε, με κλειδιά που ο ίδιος της είχε παραχωρήσει, σε περίπτωση ανάγκης από το διαμέρισμά του, τον βρήκε νεκρό στο πατωμα του Υ/Δ του.

φαρμακευτικά σκευάσματα, ανοιγμένα κουτιά και κάποιες σημειώσεις, ήταν τα αντικείμενα που εντόπισαν οι Αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του στο Κολωνάκι.

Πρόκειται για χειρόγραφες σημειώσεις, αποσπασματικές αναφορές, για την πορεία του στο χώρο της μόδας, το καλοκαίρι που πέρασε, τα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε, ήταν αποτυπωμένα σε χαρτί..

Τα ευρήματα, οδηγούν σε συμπεράσματα, ωστόσο απαντήσεις για τα ακριβή άιτια θανάτου του θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση από τη νεκροψία νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί. .

Eίχε αφήσει σημείωμα 4 σελίδων


Στο χειρόγραφό του, που είναι γραμμένο στα ελληνικά και στα γαλλικά, κατά πληροφορίες, περιγράφει το προσωπικό του αδιέξοδο μετά το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και εξαιτίας του οποίου υποχρεώθηκε να μεταναστεύσει στη μακρινή Βραζιλία, καθώς και τους προβληματισμούς του για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

«Είδε» το θάνατό του

Ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη συγκλονίζει όχι μόνο το χώρο της μόδας και της ελληνικής σόου-μπιζ αλλά και όλη την κοινή γνώμη αφού ο σχεδιαστής μόδας ήταν δημοφιλής.

Ο ίδιος ο άτυχος σχεδιαστής είχε δημοσιοποιήσει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε εκφράζοντας ακόμα και ανησυχία για τη ζωή του καθώς οι δύο γυναίκες που είχε εμπιστευθεί για την διαχείριση των υποθέσεων τον είχαν «γδύσει». Είχαν φτάσει, μάλιστα, στο σημείο ακόμα και να τον πιέζουν μέσω δικηγόρων για να τις... αποζημιώσει.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΣΛΑΝΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


ΜΙΧ. ΑΣΛΑΝΗΣ: "Ετσι ξεπέρασα την κατάθλιψη"











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...