Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Το χρονικό της φρίκης και η απολογία για την ασέλγεια 7χρονης

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο 63χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε 7χρονο κοριτσάκι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 63χρονος θα... καταθέσει αύριο ενώπιον των ανακριτικών αρχών και θα υποστηρίξει την αθωότητά του.

Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία που ήρθε στο προσκήνιο την περασμένη Πέμπτη, με πρωταγωνιστή ένα 63χρονο και θύμα ένα εφτάχρονο κοριτσάκι, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Η μαρτυρία της ανήλικης στη μητέρα της αποτυπώνει τον εφιάλτη στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον ηλικιωμένο. Μάλιστα, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, ενώ παραγγέλθηκε και παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από κατάλληλο πραγματογνώμονα.

Το χρονικό της φρίκης

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στις αρχές η μητέρα της ανήλικης, ο 63χρονος με το πρόσχημα του παιχνιδιού της ανήλικης με τον εγγονό του, προσκάλεσε αυτήν στην οικία του και ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Μετά την καταγγελία ο 63χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, για την αποπλάνηση της 7χρονης.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...