Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μαίνεται η κόντρα Χρυσοχοΐδη-Βορίδη για την Αμυγδαλέζα

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (Photo credit: Wikipedia)
Σε συνέντευξή του στην Ημερησία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως «ο κόσμος να χαλάσει, το πρώτο κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, θα λειτουργήσεις τις επόμενες ημέρες».

Σύμφωνα με πηγές στο χώρο της Βουλής, ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρεται να δήλωσε: «Αν θέλει ο Βορίδης να πάει να πάρει τα κοντέϊνερ οικίσκους, ας πάει να τα πάρει».

Το γεγονός αυτό τροφοδότησε την κόντρα του με τον Υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, ο οποίος σχολίασε σχετικά: «Αν το κάνω αυτό, είναι παράνομο. Δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Αν αρχίσει ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να στείλω εγώ δηλαδή φορτηγά να μαζέψουν τα κοντέινερ τότε τι θα κάνουμε, νταηλίκια;».

Επιλογή ισχυρής κυβέρνησης ζητά από τους πολίτες ο Αντ. Σαμαράς

Συνέντευξη στην εφημερίδα REAL NEWS παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στην οποία επισημαίνει πως ο τόπος χρειάζεται ισχυρή πολιτική σταθερότητα.

Παράλληλα, ζητά από τους πολίτες να επιλέξουν μια ισχυρή κυβέρνηση που να παίρνει τολμηρές αποφάσεις χωρίς καθυστερήσεις.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θεσσαλονίκη: Κύκλωμα εκβιαστών δρούσε μέσα από τις φυλακές

Κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε μέσα από τις φυλακές, ξεσκεπάστηκε στην Θεσσαλονίκη
Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία  σε βάρος πέντε ατόμων, από το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία 53χρονου.

Ο 53χρονος κατήγγειλε ότι τον Αύγουστο του 2011. ενώ ήταν έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε επίθεση με χρήση σωματικής βίας από τρεις συγκρατούμενούς του.

Στη συνέχεια, ένας συνεργός του, τον εξανάγκαζε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, η οποία ήταν υπεύθυνη λειτουργίας καταστήματος εμπορίας αυτοκινήτων. Ο ίδιος απαίτησε να παραδοθούν τα κλειδιά δυο οχημάτων σε άγνωστο συνεργό τους, ενώ λίγες μέρες αργότερα, άγνωστο άτομο μετέβη στην επιχείρηση του 53χρονου και αφαίρεσε τα δυο αυτοκίνητα.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αμιρά Βιάννου: Ξεσηκώθηκαν εξαιτίας της περιοδείας Χρυσαυγιτών!

Ξεσηκωμός στα Αμιρά της Βιάννου, αυτή την ώρα, καθώς κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν εντονότατα στο άκουσμα της είδησης ότι στα "καμμένα" χωριά της περιοχής επρόκειτο να περιοδεύσουν μέλη της "Χρυσής Αυγής'!

Πλήθος κατοίκων βγήκαν από τα σπίτια τους και με αστραπιαίες κινήσεις συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία προκειμένου να εμποδίσουν την πορεία.

Με δήλωσή του ο κ. Αριστομένης Συγγελάκης επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν σε χώματα ιερά όπου χύθηκε αίμα από τους Γερμανούς κατακτητές, να περιοδεύουν άνθρωποι με τέτοιες φασιστικές αντιλήψεις.

Ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης σημείωσε νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ότι:

"Πληροφορηθήκαμε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής προτίθενται να επισκεφτούν οργανωμένα τον Δήμο Βιάννου. Είναι ελεύθεροι να μοιράσουν τα ψηφοδέλτιά τους, γιατί αυτό επιτάσσουν οι κανόνες δημοκρατίας. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να διαλαλήσουν τα φιλοναζιστικά τους αισθήματα και τους αγκυλωτούς σταυρούς.

Για τούτο και πρώτη ίσως φορά, η φιλόξενη Βιάννος αισθάνεται αμήχανα μπροστά σε τέτοιες «επισκέψεις». Οι φιλήσυχοι κάτοικοι από τα καμένα και αιματοβαμμένα χωριά του Δήμου Βιάννου αισθάνονται προσβεβλημένοι, όταν δέχονται επισκέψεις ομάδων που διακατέχονται από ναζιστικές αρχές και ιδέες.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των θυμάτων της γερμανικής κατοχής και γενικότερα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής μας, τους ενημερώνουμε ότι στον τόπο μας είναι ανεπιθύμητοι".

CRETALIVE.GR

Φ. Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δε θα δώσει αριστερό άλλοθι σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Σε συνέντευξή του στη REAL NEWS, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Φώτης Κουβέλης, ξεκαθάρισε ότι η απάντηση σε ενδεχόμενη πρόταση για συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα είναι αρνητική, τονίζοντας πως το κόμμα του δεν θα δώσει αριστερό άλλοθι σε όσους έφεραν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο.

Επιπλέον, σημείωσε πως την επόμενη των εκλογών θα απευθυνθεί στις δημοκρατικές δυνάμεις με το πρόγραμμα και τις θέσεις της, ελπίζοντας πως θα είναι  δυνατό να υπάρξουν και πολιτικές μετατοπίσεις, με βάση και των συσχετισμό δυνάμεων που θα προκύψει από τις κάλπεις.

Τέλος, τάχθηκε κατά των νέων μέτρων, τονίζοντας πως θα τα καταψηφίσει καθώς έτσι θα ήταν σαν να συναινεί στη συνέχιση της ίδιας και αδιέξοδης πολιτικής.

Αντιδρούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στις επιχειρήσεις «σκούπα»

Την έντονη αντίδρασή τους, προς τους υγειονομικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στους μετανάστες στο όνομα της προστασίας της δημόσιας υγείας, εκφράζουν  οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Θεωρούν ότι τέτοιου είδους επιχειρήσεις μπορούν να προκαλέσουν μόνο το φόβο των ανθρώπων που στοχοποιούν και ως εκ τούτου να τους κάνουν να «κρυφτούν» ακόμα και αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αντί να αναζητήσουν την αναγκαία ιατρική περίθαλψη στις δομές υγείας ενώ παράλληλα σημειώνουν ότι η συμμετοχή υγειονομικών σε αστυνομικές «επιχειρήσεις – σκούπα» γεννά σοβαρά ηθικά ζητήματα βάσει του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια του Ελληνικού Τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Ρεβέκα Παπαδοπούλου, «η δημόσια υγεία δεν διασφαλίζεται με αστυνομικού τύπου υγειονομικούς ελέγχους και με την καλλιέργεια κλίματος εκφοβισμού γύρω από "υγειονομικές βόμβες". Προστατεύεται και προάγεται αποτελεσματικά μόνο όταν ο πληθυσμός έχει επαρκή πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας που περιλαμβάνουν λειτουργικά προγράμματα δημόσιας υγείας. Μόνο όταν αντιμετωπίζονται οι ιατρικές ανάγκες όλων των κοινωνικών ομάδων, ανασφάλιστων, παιδιών, ηλικιωμένων, χρόνιων ασθενών είτε είναι γηγενείς είτε αλλοδαποί. Ιδιαίτερα σήμερα που χιλιάδες νοικοκυριά δοκιμάζονται σκληρά και το δημόσιο σύστημα υγείας δέχεται οριζόντιες περικοπές. Η συμμετοχή φορέων δημόσιας υγείας σε τέτοιες αστυνομικές «επιχειρήσεις-σκούπα» είναι και επικίνδυνη και αντιδεοντολογική».
dealnews.gr

Βενιζέλος: "Η χώρα δεν κυβερνιέται, παρά μόνο με συνεργασίες"

"Η χώρα δεν κυβερνιέται, παρά μόνο με συνεργασίες", τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην REAL NEWS, και εκτιμά πως οι επαναληπτικές εκλογές θα είναι καταστροφή.

 Στόχος μας είναι η οριστική έξοδος από το Μνημόνιο και την εξάρτηση να επιτευχθεί το σε τρία χρόνια, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας το «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα».

«Έχουμε σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο. Σταδιακή και ασφαλής αποδέσμευση σε τρία χρόνια». Συμπλήρωσε ότι ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, έχουμε διανύσει τα 2/3 του δρόμου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κάλαμος: 60χρονος ασελγούσε σε ανήλικους που "ψάρευε" στο internet!

Για τα αδικήματα της παιδικής πορνογραφίας και της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στον Κάλαμο ένας 60χρονος.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλάμου μετά από διερεύνηση καταγγελίας, διαπίστωσαν ότι ο 60χρονος διατηρούσε προσωπική σελίδα με παραπλανητικά στοιχεία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου προέβαινε σε γνωριμίες με ανήλικα παιδιά. 

Ο δράστης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ανηλίκων, τα προσκαλούσε στο σπίτι του όπου διευκόλυνε ασελγείς πράξεις μεταξύ τους και σε πολλές περιπτώσεις τα φωτογράφιζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Πλήθος ψηφιακών δίσκων cd-dvd με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
-Πλήθος φωτογραφιών με ανήλικα κορίτσια.
-Ένας υπολογιστής με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
-Ένα κινητό τηλέφωνο με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.   

Τις αντιμνημονιακές δυνάμεις της Αριστεράς καλεί ο Αλ. Τσίπρας

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε την ανάγκη να ανοίξει ο δρόμος για ένα νέο συνασπισμό εξουσίας με επίκεντρο τις δυνάμεις της Αριστεράς που έχουν τοποθετηθεί κατά του Μνημονίου, ενώ ζήτησε η Ελλάδα να πάει σε νέα επιθετική διαπραγμάτευση και να απορρίψει το Μνημόνιο και τονίζει πως τα μέτρα δεν θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Παράλληλα, σημείωσε: «Τα μέτρα αυτά δεν πρέπει να εφαρμοστούν, αντίθετα θα πρέπει να σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος της ύφεσης που προκαλούν διαρκώς τα νέα μέτρα», καλώντας τους πολίτες να πάνε στις κάλπες με καθαρό μυαλό και ανοιχτά τα μάτια.

Αγ. Νικόλαος: Σοκ...Έπεσε θύμα βιασμού από ανήλικους!

Εξιχνιάστηκε χθες από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του Αγίου Νικολάου, υπόθεση βιασμού, σε βάρος 39χρονης, από την Ιταλία.

Ειδικότερα προ ημερών στον Άγιο Νικόλαο δύο άγνωστοι άνδρες, προσέγγισαν την 39χρονη και, αφού την ακινητοποίησαν, την οδήγησαν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή και τη βίασαν!

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, προέκυψε ότι δράστες του βιασμού είναι δύο...16χρονοι από την Αλβανία, οι οποίοι εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγίου Νικόλαου.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης ορίων του αυτοφώρου. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Επικρίσεις Ντ. Μπακογιάννη σε Σαμαρά για εκλογές μέχρι την απόκτηση αυτοδυναμίας

Μιλώντας στην REAL NEWS, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για εκλογές μέχρι να αποκτηθεί αυτοδυναμία.

Η κα Μπακογιάννη εξέφρασε την αντίθεσή της στη συγκεκριμένη τοποθέτηση, χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα εξοργιστική.

Λιάτσος: «Είναι πρωτόγνωρο να συλλαμβάνεται δημοσιογράφος επειδή είπε την αλήθεια»

Στη σύλληψή του αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης Αιμίλιος Λιάτσος, τονίζοντας πως περιστατικά σαν αυτό που έζησε «είναι πρωτόγνωρα».

«Πριν τέσσερις βδομάδες είχαν κατατεθεί τα ασφαλιστικά μέτρα όταν η "Π+13" δημοσίευσε στο πρωτοσέλιδό της τη δραστηριότητα του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Χρηματιστήριο. Είχε τζογάρει και σύμφωνα με το πόθεν έσχες που είχε καταθέσει, εμφάνιζε κέρδη ενός δισεκατομμυρίου δραχμών», λέει στο newsbeast.gr ο εκδότης της εφημερίδας «Π+13», Αιμίλιος Λιάτσος.

«Τότε είχε βγει μία απόφαση να μην αναφέρουμε το όνομα της συζύγου του κ. Καμένου. Χθες λοιπόν δημοσιεύσαμε στην εφημερίδα μία συνέντευξη του κ. Γεωργαλά και εκείνος αναφέρθηκε στο όνομα της συζύγου του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν μπορούσαμε λοιπόν να αποκρύψουμε το γεγονός», επισημαίνει.

Έτσι, όπως αναφέρει ο κ. Λιάτσος, το μεσημέρι της Παρασκευής τον επισκέφθηκαν δύο αστυνομικοί στο γραφείο του οι οποίοι τον συνόδευσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος για να ακολουθηθεί η απαραίτητη διαδικασία.

«Ήταν η πρώτη φορά για εμένα, ξέρετε, δεν έχω εμπειρία σε τέτοια θέματα. Μου πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα και κάποιες υπογραφές για να σχηματιστεί η δικογραφία. Από εκεί και πέρα πήγαμε στη λεωφόρο Αθηνών για φωτογράφηση», σημειώνει και αναφέρεται στη στιγμή που έφτασε στην Ευελπίδων.

«Πήγαμε στον εισαγγελέα, δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη αλλά αποφασίστηκε να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση και θα κληθούν μάρτυρες και από τις δύο πλευρές», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο κ. Λιάτσος, πάντως, επισημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολίτευσης που εισβάλλουν αστυνομικοί στα γραφεία δημοσιογράφων για να τους συλλάβουν σημειώνοντας πως «αυτά τα σκηνικά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα».

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πήρε τα ψηφοδέλτια κι έφυγε

Για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος σε ψηφοφορία των ΠΟΕ-ΟΤΑ συνελήφθη 44χρονη γυναίκα, μέλος εφορευτικής επιτροπής, καθώς βρέθηκαν στην τσάντα της δεκατρία ψηφοδέλτια.

Συγκεκριμένα, η 44χρονη μέλος εφορευτικής επιτροπής του εκλογικού τμήματος ψηφοφορίας σωματείου, κατά τη διάρκεια εκλογών εργαζομένων ΠΟΕ-ΟΤΑ, που πραγματοποιούνταν σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε από δικαστικό αντιπρόσωπο να αφαιρεί υπογεγραμμένους φακέλους  με τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής και την υπογραφή δικαστικών αντιπροσώπων που συμμετείχαν στη διαδικασία και να τους τοποθετεί στην τσάντα της.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην τσάντα της ανωτέρω βρέθηκαν δεκατρείς φάκελοι με τις σφραγίδες και τις υπογραφές της επιτροπής.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Παραιτήθηκε ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

Βόμβα έπεσε στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές, με τον Γραμματέα Νεολαίας στο Ηράκλειο, να παραιτείται από το κόμμα.
Ο Ζαχαρίας Στειακάκης, φαίνεται πως προετοίμαζε την παραίτηση του εδώ και μέρες, ενώ ήδη την έχει παραδώσει στο Γραμματέα της Νομαρχιακής. Πόλεμος μετά την παραίτηση, αναμένεται να ξεσπάσει ξανά μεταξύ «Προεδρικών» και «Βενιζελικών».

«Παραίτηση – φωτιά» επισκιάζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ και τις εκλογές της 6ης Μαΐου στο Ηράκλειο, αφού ο Γραμματέας Νεολαίας του κόμματος Ζαχαρίας Στειακάκης, δήλωσε πως αποχωρεί από το κόμμα.


Ο Γραμματέας της Νεολαίας μάλιστα, έχει ήδη από χθες το απόγευμα καταθέσει την παραίτηση του στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου, η οποία ωστόσο δεν την έχει κοινοποιήσει επίσημα πουθενά ακόμη.

Η ιδιαίτερα αρνητική κατάσταση για το κόμμα στο Ηράκλειο, αλλά και το γεγονός πως τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ έχουν αγγίξει ιστορικά χαμηλά ποσοστά, -όπως φαίνεται να αποδεικνύεται από μυστικές δημοσκοπήσεις , αποτελούν παραμέτρους που δεν επιτρέπουν στην παράταξη πρόσθετους τριγμούς.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυξήθηκαν τα συσσίτια στη Θεσσαλονίκη

Κατά 85% αυξήθηκαν το τελευταίο τετράμηνο οι πολίτες που τρέφονται από τα συσσίτια της εκκλησίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ στην ίδια περιοχή παρουσιάζονται τεράστια προβλήματα ανεργίας, φαινόμενα υποσιτισμού μεταξύ μαθητών και ανασφάλεια στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον περασμένο Δεκέμβριο το σύνολο των ανθρώπων που λάμβαναν μέρος στα συσσίτια της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ήταν 2.445 άνθρωποι, σήμερα ο αριθμός τους έφτασε τους 4.178, ενώ τον Δεκέμβριο του 2010 ήταν μόλις 1.387.

Να σημειωθεί επίσης ότι τα εντονότερα κοινωνικά προβλήματα παρατηρούνται στην περιοχή του Ευόσμου.

«Καμιά φορά νομίζουμε ότι η Θεσσαλονίκη είναι από το λιμάνι μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Όμως το μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης μένει δυτικά, εκεί που βρίσκεται ο νεότερος πληθυσμός της», ανέφερε, κατά τη διάρκεια σύσκεψης της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας.



Πηγή: agelioforos.gr

Η πρώτη νύχτα της Βίκυς Σταμάτη στις φυλακές του Κορυδαλλού

Το κατώφλι των φυλακών του Κορυδαλλού πέρασε χθες το βράδυ η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μετά την απολογία της στο ανακριτή. 
 
Η Βίκυ Σταμάτη η οποία κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος πέρασε την πρώτη της νύχτα σε κελί της πτέρυγας των γυναικείων φυλακών και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αμίλητη και καταβεβλημένη.

Στον ανακριτή σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ότι «πιστεύω ότι αποτελεί κοινό τόπο και δίδαγμα της κοινής πείρας το ότι μια γυναίκα όπως εγώ, με την όποια παιδεία και αγωγή μου, γνωρίζοντας έναν άντρα σαν το σύζυγό μου, στη θέση που βρισκόταν, τη διαδρομή που είχε, τη γοητεία που ασκούσε στη δική μου σκέψη και ψυχή, το τελευταίο που ενδιαφερόταν να πληροφορηθεί θα ήταν οι λεπτομέρειες των πολιτικών δράσεων και αποφάσεών του ή οτιδήποτε άλλο θα σχετιζόταν με την επαγγελματική-πολιτική του δράση. Ήμουν ένας πιστός και αφοσιωμένος άνθρωπος στον σύντροφο της ζωής μου και το παιδί μας»

Δήλωσε ότι ουδέποτε περιήλθε σε γνώση της κάποιο στοιχείο που να εγείρει υπόνοια για κάτι επιλήψιμο ενώ φέρεται κατά την απολογία της να ισχυρίσθηκε ότι ουδέποτε είχε συναλλαγή, συνεργασία ή άλλου είδους σχέση, με τις τρεις επίμαχες off shore εταιρείες (Nobilis, Torcasso και Blue Bell), πλην της Nobilis από την οποία αγοράστηκε το ακίνητο.

Οι συνήγοροί της Βίκυς Σταμάτη μετά την προφυλάκισή της έκαναν λόγο σκληρή, άδικη και ανάλγητη απόφαση επισημαίνοντας ότι προφυλακίζεται ενώ είναι μητέρα ενός παιδιού ηλικίας πέντε ετών .

Ένας Έλληνας στην κριτική επιτροπή του φεστιβάλ των Καννών

Ο ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν (Αλέξανδρος Παπαδόπουλος), μόνιμος θαμώνας της τελετής των Όσκαρ (Πλαγίως, Απόγονοι, Σχετικά με τον Σμίντ), μόλις ανακοινώθηκε ότι θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής που θα αποφασίσει ποια από τις 23 ταινίες που διαγωνίζονται φέτος θα πάρει σπίτι το Χρυσό Φοίνικα.

Δέκα ακριβώς χρόνια μετά την πρώτη φορά που ο Πέιν βρέθηκε στην Κρουαζέτ (με αφορμή την συμμετοχή του Election στο διαγωνιστικό τμήμα), ο βραβευμένος Ελληνοαμερικάνος σκηνοθέτης επιστρέφει ως μέλος της κριτικής επιτροπή του φετινού 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Πρόεδρος θα είναι ο Ιταλός σκηνοθέτης Νάνι Μορέτι, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής περιλαμβάνουν τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, την Παλαιστίνια σκηνοθέτιδα Χιάμ Αμπάς, τη Βρετανίδα σκηνοθέτιδα Αντρέα Άρνολντ, την Εμανουέλ Ντεβός, τη Νταϊάν Κρούγκερ, τον Ζαν Πολ Γκοτιέ και τον Αϊτινό σκηνοθέτη Ραούλ Πεκ.

Το Φεστιβάλ των Καννών θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 27 του Μαΐου. Ενώ η επιλογή θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς φέτος κατεβαίνουν να διαγωνιστούν ταινίες όπως το Cosmopolis του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, το On the road του Βάλτερ Σάλες και οι νέες ταινίες των Μίκαελ Χάνεκε και Κεν Λόουτς.

ΣΔΟΕ: Έλεγχοι σε δικηγόρους και συμβολαιογράφους

Ελέγχους πόθεν έσχες ξεκινά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σε 695 συμβολαιογράφους και δικηγόρους οι οποίοι ενώ εμφανίζονται να έχουν σημαντική ακίνητη περιουσία, τα συνολικά εισοδήματα που δηλώνουν είναι πολύ χαμηλά.

Χαρακτηριστικές είναι οι εξής περιπτώσεις: δικηγόρος και συμβολαιογράφος στη Κόρινθο ενώ είχαν ακίνητη περιουσία άνω του ενός εκατ. ευρώ (αντικειμενική αξία) δηλώνουν μηδενικό εισόδημα. Συμβολαιογράφος των Αθηνών ο οποίος αν και διαθέτει ακίνητη περιουσία άνω των 3,5 εκατ. ευρώ δηλώνει ετήσιο εισόδημα στην εφορία μόλις 3,5 εκατ. ευρώ.

Οι διασταυρώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των ελέγχων που έχει ξεκινήσει το υπουργείο Οικονομικών σε φορολογούμενους με μεγάλη ακίνητη περιουσία. Σύμφωνα με τις επιταγές του μνημονίου έως το τέλος του έτους θα πρέπει να έχουν ελεγχθεί τουλάχιστον 1.300 φορολογούμενοι με μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Οι έλεγχοι που θα γίνουν στη συνέχεια θα επικεντρωθούν στο αν ο φορολογούμενος έχει εισοδήματα από μισθώματα τα οποία δεν δήλωσε, στον τρόπο απόκτησης των ακινήτων κλπ.

Σπ. Δημ.


Πηγή:www.capital.gr

Ο θρυλικός Christophe για πρώτη φορά στη χώρα μας

Ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γαλλικής μουσικής σκηνής, ο Christophe, εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για δύο συναυλίες, στις 2 και 3 Μάιου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Καινούρια τραγούδια... αλλά και αξέχαστες επιτυχίες - όπως ο διαχρονικά ερωτικός ύμνος «Oh mon amour» και τα «Aline», «Mal», «Les marionettes», «The girl from Salina», «Les mots bleus»- περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του διάσημου καλλιτέχνη και «Πρέσβη Καλής θελήσεως», ο οποίος θα τραγουδήσει στη χώρα μας για τους σκοπούς του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Ο ίδιος θα διαθέσει τα έσοδα από τις συναυλίες του για τη στήριξη του Ιδρύματος, το οποίο έχει αναλάβει και τη διοργάνωση των συγκεκριμένων συναυλιών.

Σύντομο βιογραφικό
Ο Christophe, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Daniel Bevilacqua, γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου το 1945. Στην παιδική του ηλικία άκουγε blues και τους Robert Johnson και John Lee Hooker. Σαν έφηβος γοητεύτηκε από το rock n' roll, τον Elvis και τον Little Richard, ενώ σε ηλικία 15 ετών δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους «Danny Baby et les Hooligans». Ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο 45 στροφών, με τίτλο «Reviens Sophie», σε ηλικία 17 ετών. Ανέβηκε στο νούμερο ένα των charts το 1965, με το κλασσικό πλέον single «Aline», το οποίο υπογράφει με το όνομα Christophe.
Πειραματίστηκε με νέα είδη και όργανα μουσικής και συνέχισε να δημιουργεί επιτυχίες σε όλη τη δεκαετία του '70, ενώ οι κριτικοί εκείνη την περίοδο τον τοποθέτησαν στο ίδιο επίπεδο με τον Bowie. Το «Les paradis perdus» του 1973 και το «Les mots bleus» του 1974 προσδιορίζουν έναν εξελιγμένο καλλιτέχνη, που δεν σταματά να αναπτύσσεται. Τα επόμενα χρόνια ακολουθούν αρκετές επιτυχίες και δημιουργικοί πειραματισμοί μέχρι το πιο πρόσφατο καταπληκτικό «Aimer ce que nous sommes». Στη χώρα του, δικαίως, θεωρείται εθνικός θησαυρός.
Πληροφορίες Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, 210 7282333, στις 2 και 3 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., εισιτήρια, 20, 30, 50, 65 και 90 ευρώ.
Enhanced by Zemanta

Eυ. Βενιζέλος: Ο φόβος του κ. Σαμαρά μπροστά στο διάλογο

«Είναι κρίμα ο κ. Σαμαράς να συμπεριφέρεται με αλαζονικό - φαινομενικά - αλλά φοβικό κατά βάθος τρόπο» σε ό,τι αφορά το θέμα του ντιμπέιτ, δήλωσε στο Mega ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κάνοντας λόγο για φόβο του προέδρου της Ν.Δ. μπροστά στο διάλογο.

Πρόσθεσε ακόμη ότι σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις υπήρξε διάλογος ανάμεσα στους αρχηγούς των δύο μεγαλύτερων κομμάτων.

Ο κ. Βενιζέλος άσκησε κριτική και στον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή: «Ο κ. Καραμανλής έσπασε τη σιωπή του και τι μας είπε; Τίποτα. Κουβέντα για το πώς παρέδωσε τη χώρα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική και στα κόμματα της αριστεράς για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτοί που ελέγχουν το επικοινωνιακό κλίμα δεν εχουν ευθύνη;»

Η Τουρκία ψηφίζει Μύκονο φέτος το καλοκαίρι!

Η Μύκονος αποτελεί από φέτος τον πρώτο διεθνή προορισμό της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας BORAJET, αποδεικνύοντας την ολοένα αυξημένη ζήτηση του Νησιού των Ανέμων...ως προορισμού διακοπών και Σαββατοκύριακου για τους Τούρκους τουρίστες, οι οποίοι από την περυσινή σεζόν έχουν αυξήσει τις αφίξεις τους στον ελληνικό τουριστικό προορισμό.

H τουρκική αεροπορική εταιρεία έχει προγραμματίσει για τη φετινή τουριστική περίοδο απευθείας πτήσεις μεταξύ Μυκόνου και Κωνσταντινούπολης.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 10 Ιουνίου και θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα, συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη και Κυριακή, με αεροσκάφη τύπου ATR72.

Οι πτήσεις της Borajet αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τον αριθμό των Τούρκων επισκεπτών στον δημοφιλή ελληνικό προορισμό
Enhanced by Zemanta

Free hugs: Πώς ξεκίνησε το κίνημα που σκορπίζει χαμόγελα σε όλο τον κόσμο;

Σας έχει τύχει να περπατάτε στους δρόμους μιας πόλης και να βλέπετε νέους να κρατάνε μία ταμπέλα και να προσφέρουν δωρεάν αγκαλιές;

Free Hugs λεγεται και είναι από τις πιο επιτυχημένες πρωτοβουλίες που διαθόθηκαν παγκοσμίως μέσω των κοινωνικών δικτύων και του Internet.

Δημιουργός της πρωτοβουλίας ο Juan Mann, που αναγκάστηκε εν μία νυκτί, για προσωπικούς λόγους, να φύγει από το Λονδίνο να γυρίσει στο Σίδνευ, την πόλη που γεννήθηκε χωρίς να έχει κάποιον να τον περιμένει. Πήγε λοιπόν στο σπίτι του και πάνω σε μία χαρτόκουτα έγραψε «FREE HUGS». Στάθηκε στον κεντρικό δρόμο της πόλης λοιπόν και περίμενε κάποιον να του δώσει μία αγκαλιά. Τα πρώτα 15 λεπτά, καθώς λέει ήταν λίγο περίεργα. Μετά όμως άρχισαν να πλησιάζουν άνθρωποι που είχαν την ίδια ανάγκη με εκείνον: μία αγκαλιά.

Το παράδειγμά του ακολούθησαν νέοι από όλο τον κόσμο, προσφέροντας δωρεάν αγκαλιές, και δωρεάν χαμόγελα. Εμείς το είδαμε στο Amsterdam, αγκαλιάσαμε στην Κολωνία, και όλοι μας παρακολουθήσαμε αυτή την «μεταδοτική ασθένεια» να συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, και την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη απ' ότι έχουμε μάθει.

Από την Καλκούτα και το Σίδνευ λοιπόν, ως την Φινλανδία και τον Καναδά οι Δωρεάν Aγκαλιές δημιούργησαν blogs, fan pages στο facebook και πολλές χιλιάδες κόσμου που έστω και για λίγο έγιναν χαρούμενοι.


Enhanced by Zemanta

Στον Κορυδαλλό και η Βίκυ Σταμάτη - Βρήκαν λογαριασμούς στην Ελβετία

Στη φυλακή και η Βίκυ Σταμάτη. Δεν έπεισε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, στην απολογία της. Τελικά κρίθηκε προφυλακιστέα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου επίσης κρατείται ο πρώην υπουργός.

Λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο το αίτημα εξαίρεσης που είχε υποβάλλει σε βάρος του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή με το αιτιολογικό πως παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητάς της. Η κ. Σταμάτη όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της, Βασίλης Χειρδάρης, προσέφυγε το βράδυ της Πέμπτης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Εν τω μεταξύ, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε παραστατικά τραπεζικών λογαριασμών της Βίκυς Σταμάτη και του Νίκου Ζήγρα στην ελβετική τράπεζα UBS. Η αστυνομία έκανε έρευνες στο γραφείο του πρώην υπουργού, στην οδό Κομνά Τράκα και εκεί βρέθηκαν τα εν λόγω παραστατικά τα οποία ανήκουν στην Βίκυ Σταμάτη καθώς και στον εξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα.

Οπως έγινε γνωστό, στους δύο λογαριασμούς γίνονταν καταθέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών κυρίως την περίοδο 2006-2007, που πιθανόν προέρχονται από μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που δίνει η ΕΛ.ΑΣ. στους δικαστικούς λειτουργούς, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού με αριθμό «240-205752» στην UBS.

Από την άλλη ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας, είναι δικαιούχος λογαριασμού στην ίδια τράπεζα με έδρα στην Γενεύη, με αριθμό «240-205575».

Με τους δύο λογαριασμούς να έχουν ανοιχτεί την ίδια περίοδο, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, φαίνεται πως την περίοδο 2005-2007 διακινούντο ποσά στο όνομα της κ. Σταμάτη που υπολογίζονται σε 500.000 περίπου ευρώ ενώ στον αντίστοιχο λογαριασμό του κ. Ζήγρα εμβάζονται πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σε τράπεζες και άλλων ευρωπαϊκών χωρών υπάρχουν σειρά άλλων λογαριασμών του κ. Νίκου Ζήγρα.

Η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού ειδοποιήθηκε, πάντως, να αναμένει τη μεταγωγή της Βίκυς Σταμάτη λίγη ώρα μετά τις 8 μ.μ., οπότε και το κατάστημα κλείνει. Αν δεν γινόταν σήμερα η μεταγωγή της, θα έπρεπε να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό την Δευτέρα.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Απόστρατος αξιωματικός διακινητής παιδικής πορνογραφίας

Child Pornography
(Photo credit: Wikipedia)
Σοκ έχει προκαλέσει η περίπτωση απόστρατου αντισυνταγματάρχη του στρατού και δύο ιδιωτικών υπαλλήλων που κατηγορούνται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για διακίνηση ιδιαίτερα σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, που περιλαμβάνει ακόμα και κακοποιήσεις βρεφών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν  χθες στην Αθήνα έναν 25χρονο, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ενός 33χρονου και του 53χρονου απόστρατου, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από την ψηφιακή ανάλυση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 25χρονου, του 33χρονου και του 53χρονου, μέσω των οποίων διαπιστώθηκε η διακίνηση του υλικού της παιδικής πορνογραφίας.

Κλιμάκια εξειδικευμένων αστυνομικών διενήργησαν έρευνες στις οικίες των τριών κατηγορουμένων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 10 σκληροί δίσκοι, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, πέντε μνήμες αποθήκευσης δεδομένων και τέσσερις φορητές συσκευές αποθήκευσης τύπου USB. Από την επιτόπια αυτοψία των αστυνομικών στους σκληρούς δίσκους και τις φορητές συσκευές αποθήκευσης, βρέθηκαν δεκάδες ψηφιακά αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας και κακοποίησης βρεφών.

Τα ψηφιακά αρχεία κατασχέθηκαν για να υποβληθούν σε εργαστηριακές εξετάσεις. Ο 25χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Αθηνών.
Enhanced by Zemanta

Νέα επεισόδια Χρυσαυγιτών με υποψηφίους των ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ-ΚΚΕ στις Σέρρες

 Tην Πέμπτη το απόγευμα στη ΛΙβαδειά, το μεσημέρι της Παρασκευής στις Σέρρες. Ο «πόλεμος» μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αριστερών οργανώσεων κλιμακώνεται.

Η τελευταία απόπειρα κατά υποψηφίων με το ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ έγινε στις Σέρρες στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από την κάτωθι ανακοίνωση-καταγγελία των κομμάτων:
«Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση συμμορίας χρυσαυγητών ενάντια σε κλιμάκιο συντρόφων της εκλογικής Συνεργασίας KKE(μ-λ) και M-Λ KKE στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα ενώ η συντρόφισσα Σαμαρά Δήμητρα και οι σύντροφοι Πούλιος Σοφοκλής υποψήφιοι της Συνεργασίας στο νομό Σερρών, και ο Nίκος Δημητριάδης διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, χθες Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγητών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό. Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε Nοσοκομείο των Σερρών».
Enhanced by Zemanta

Ζημίες 1 δισεκ. ευρώ για το ΙΚΑ από τις παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες

Αιφνιδιαστική επιχείρηση σε οκτώ νοσοκομεία της Αττικής πραγματοποίησαν χθες βράδυ, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, οι ελεγκτές της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (Ε.ΥΠ.Ε.Α) του ΙΚΑ. Στόχος της επιχείρησης ήταν ο εντοπισμός αδήλωτης ή παράνομης εργασίας ανθρώπων που εκτελούσαν χρέη αποκλειστικού νοσοκόμου.

Το αποτέλεσμα είναι ενδεικτικό της εικόνας του τοπίου που έχει διαμορφωθεί στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς οι ελεγκτές κατέγραψαν 106 ανασφάλιστες αλλοδαπές που δεν διέθεταν τη σχετική άδεια, πιστοποιητικά υγείας ή νομιμοποιητικά έγγραφα.

Οι αποκλειστικές, που εργάζονταν νόμιμα, δεν ξεπερνούσαν τις δέκα, ενώ και στα οκτώ νοσοκομεία διαπιστώθηκε ότι τα γραφεία προϊσταμένων βάρδια, δεν τηρούσαν στοιχεία παρουσίας των παράνομων αλλοδαπών στους θαλάμους των ασθενών.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΚΑ, είναι εγγεγραμμένοι στις καταστάσεις 35.000 αποκλειστικές και αποκλειστικοί νοσοκόμοι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι, σήμερα, άνεργοι.

Τα στελέχη του Ιδρύματος εκτιμούν ότι οι παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες ξεπερνούν τις 200.000. Στην πλειοψηφία τους, είναι γυναίκες από τις βαλκανικές χώρες, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία. Η ζημιά για το ΙΚΑ, μόνον από αυτήν τη δραστηριότητα, υπολογίζεται στα 100 εκατ. ευρώ το μήνα και στα 1,2 δισ. ευρώ ευρώ το χρόνο.

Χωρίς ταξί Σάββατο 10.00 με 15.00

Χωρίς ταξί θα μείνει για πέντε ώρες η Αθήνα αύριο Σάββατο -από τις 10.00 έως τις 15.00, λόγω στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, προκειμένου οι οδηγοί να δώσουν το παρών στη γενική συνέλευση του κλάδου.

Το θέμα που θα απασχολήσει τη γενική συνέλευση είναι ο διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και τροποποίηση άρθρων του καταστατικού.

Βαλλιανάτος για Κανέλλη: «Αν και λεσβία δε βοήθησε ποτέ τους γκέι»

Προσωπικού ύφους επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρης Βαλλιανάτος στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη, κατηγορώντας της ότι δεν στηρίζει τους ομοφυλοφίλους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm o κ.Βαλλιανάτος ανέφερε πως ενώ η κ.Κανέλη στο παρελθόν, σε εκπομπή που παρουσίαζε,  «είχε πει ότι είναι λεσβία», τόσα χρόνια συμμετέχει σε ένα κόμμα το οποίο μαζί με «τους φασίστες λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες», χωρίς να έχει «ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά», ενώ κατά τη συνήθη πρακτική της «όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στους λόγους που η Δράση με την οποία συνεργαζεται το κόμμα του Φιλελεύθερη Συμμαχία, δεν συμμετείχαν σε ένα κοινό σχήμα με τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Οπως είπε ο κ.Βαλλιανάτος αν και από όλους τους συντρόφους του αυτός ήταν που διφωνούσε περισσότερο με τη συνεργασία αυτή, θα ήταν υπέρ της συγκεκριμένης συνεργασίας,αν δεν αποτελούσε σημαία της ο ίδιος.

«Συγκινούμαι με τους ανθρώπους που κάνουν αυτοκριτική και λένε ότι έκαναν λάθη, θεωρώ ότι οι θέσεις τώρα είναι σωστές αλλά για σημαία σε αυτή την παράταξη προτιμώ τον Στέφανο Μάνο», συνέχισε ο κ. Βαλλιανάτος.
Enhanced by Zemanta

Βρήκαν Ρωσίδα πόρνη με AIDS - Συναγερμός στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Σοκαρισμένοι είναι οι υπεύθυνοι του ΚΕΕΛΠΝΟ μετά από ελέγχους που έκαναν σε οίκους ανοχής στο πλαίσιο έρευνας για τους παράνομους μετανάστες, καθώς εντοπίστηκε 21χρονη πόρνη από την Ρωσία να είναι φορέας του AIDS.

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), πραγματοποίησαν στην κοπέλα το άμεσο τεστ και εν συνεχεία συνελήφθη επειδή δεν έφερε τα κατάλληλα έγγραφα παραμονής στην χώρα μας ενώ γίνεται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί εάν είναι γνώστης του ότι μεταφέρει τον ιό ή όχι. Εάν όχι θα κατηγορηθεί για δόλια μεταφορά του ιού.

Οι υπεύθυνοι του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι «πελάτες» της 21χρονης Ρωσίδας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τους έχει μεταδώσει ή όχι τον ιό.

Για το θέμα της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του AIDS έχει μιλήσει επανειλημμένα και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο οίκος ανοχής αναμένεται να σφραγισθεί ενώ ο ιδιοκτήτης του θα συλληφθεί και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βενιζέλος να διώξει τον βουλευτή που συκοφάντησε τον Τσίπρα

"Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Τσίπρα είχε δεσμούς με τη χούντα"


Η συγκεκριμένη δήλωση προήλθε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μαγκούφη στο ραδιοφωνικό σταθμό Ζυγό των Τρικάλων.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δηλώσει "Καταγγέλλουμε με βδελυγμία την αήθη, αδιανόητη και εξαιρετικά επικίνδυνη ενέργεια, η οποία δυναμιτίζει τον προεκλογικό διάλογο και εισάγει μορφές μαύρης προπαγάνδας και την πολιτική αλητεία στην προεκλογική μάχη. Καλούμε το ΠΑΣΟΚ να αποδοκιμάσει άμεσα τον βουλευτή του.
Καλούμε άμεσα τον κ. Βενιζέλο να αποσύρει τον υποψήφιο βουλευτή του από το ψηφοδέλτιο, αν αυτός δεν ανακαλέσει άμεσα και κατηγορηματικά τις αναφορές του και δεν ζητήσει συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να δηλητηριάζεται από αυτές τις πρωτοφανείς και άθλιες συμπεριφορές".
Enhanced by Zemanta

Συνελήφθη παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για εμπόριο ναρκωτικών

Αγωνιζόταν στην επίθεση της ΑΕΚ στα τέλη της δεκαετίας του 80 και ήταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της εποχής του, ωστόσο είχε μία αδυναμία, η οποία δεν του επέτρεψε να κάνει ποτέ καριέρα.


Σήμερα ήρθε ένα ακόμα «χτύπημα», αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν 860 χάπια μεθαδόνης πάνω του και τον συνέλαβαν στα Άνω Λιόσια.

Συνελήφθη ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου

Με τη σύλληψη του πρώην παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του Star συνεχίστηκε η κόντρα του Αιμίλιου Λιάτσου με τον Πάνο Καμμένο.

Ο εκδότης της «Παρασκευής και 13» Αιμίλιος Λιάτσος συνελήφθη στο σπίτι του στα Κιούρκα, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σήμερα το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Η κυρία Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τη σύλληψη σε μήνυμά του στο twitter έγραψε: «Τώρα συλλαμβάνεται ο Λιάτσος για την συκοφαντία του Παρασκευή και 13 με απόφαση της δικαιοσύνης. Τέλος συκοφάντες, έρχονται οι πλαστογράφοι».



«Όχι» της ΔΗΜΑΡ στην πρόταση Τσίπρα

Αρνητική στο ενδεχόμενο συνεργασίας ετερόκλητων αντιμνημονιακών δυνάμεων είναι η Δημοκρατική Αριστερά, η οποία ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί πλήρως με τις θέσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα περί αποδοχής στήριξης ακόμα και από τον Π.Καμμένο για τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης της Αριστεράς.

«Η Δημοκρατική Αριστερά σταθερά αγωνίζεται για την προοδευτική διέξοδο από την κρίση, στη βάση ενός προγράμματος δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων και σταδιακής απαγκίστρωσης από τους επαχθείς όρους του μνημονίου», τόνισε ο γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Σπύρος Λυκούδης.

Η πρόταση της ΔΗΜΑΡ, απευθύνεται στις προοδευτικές δυνάμεις και είναι ακριβώς στον αντίποδα της πρότασης του κ. Τσίπρα για τη δήθεν αντιμνημονιακή συνεργασία ετερόκλητων δυνάμεων, που συμπεριλαμβάνουν και ακραίες εκδοχές της λαϊκιστικής δεξιάς, όπως το κόμμα του κ. Καμμένου» πρόσθεσε.

- Περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποιεί σήμερα ο γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ. και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Σπύρος Λυκούδης.

Η σέξι φωτογράφηση της Κύπριας που θριαμβεύει στην αμερικάνικη τηλεόραση (3 Φωτο)

Η 21χρονη Χάνα Σιμόνε, παιδί Ινδού πατέρα και Γερμανοκύπριας μητέρας, μεγάλωσε στην Λευκωσία. Και μετά κατέκτησε διαδοχικά την Καναδική τηλεόραση, τον ΟΗΕ (όπου θήτευσε) και, πλέον την Αμερικάνικη τηλεόραση μέσω του ρόλου της ως supermodel στο sitcom New Girl. Η συγκεκριμένη φωτογράφηση στο σπίτι της για το Esquire, είναι απλά το κερασάκι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Έκαψαν αυτοκίνητο στο προαύλιο του υπουργείου!

Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο προαύλιο του υπουργείου Πολιτισμού, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους δράστες να το περιλούσουν με βενζίνη και να του βάλουν φωτιά.

 Το περιστατικό συνέβη σε έναν χώρο που φυλάσσεται στις 6 τα ξημερώματα και αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Νωρίτερα άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο της πρεσβείας της Ουρουγουάης στην Κηφισιά το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πυλωτή. Η φωτιά επεκτάθηκε με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές και άλλο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο δίπλα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Nεκρός έπεσε 22χρονος την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον πρόωρο θάνατο ενός 22χρονου άνδρα στη Χαλκίδα την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο στο 5χ5 γήπεδο του «Ερμήλιου».

Χθες αργά το απόγευμα, μετά από αρκετή ώρα παιχνιδιού με τους φίλους του, ο νεαρός αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος.

Όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο σημείο κλήθηκε και γιατρός ο οποίος προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή.

Πέντε λεπτά αργότερα ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυστραλία: Ομογενής δικηγόρος ανάγκασε την KFC να πληρώσει αποζημίωση 8 εκ. δολ.

Η αλυσίδα εστιατορίων έτοιμου φαγητού KFC κλήθηκε να καταβάλει αποζημίωση ύψους οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας (6,29 εκατομμύρια ευρώ) στην οικογένεια ενός κοριτσιού από την Αυστραλία, το οποίο υπέστη βαριά εγκεφαλική βλάβη και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από δηλητηρίαση που έπαθε καταναλώνοντας σάντουιτς με κοτόπουλο.

Το 2005, η Μόνικα Σαμάαν, επτά ετών τότε, οι γονείς της και ο αδελφός της νοσηλεύτηκαν έχοντας μολυνθεί από σαλμονέλα αφού κατανάλωσαν ένα σάντουιτς με κοτόπουλο «Twister» σε εστιατόριο KFC κοντά στο Σίδνεϊ.

Το KFC, το οποίο ανήκει στην εταιρία Yum! Brands, ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό, αλλά εξέφρασε την «βαθιά του απογοήτευση και έκπληξη από την απόφαση» και δήλωσε ότι θα την εφεσιβάλει.

Την περασμένη εβδομάδα, δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, δικαίωσε την οικογένεια της Μόνικα, λέγοντας ότι το KFC αθέτησε την υποχρέωσή του για την φροντίδα του κοριτσιού. Την Παρασκευή επιδίκασε στην οικογένεια αποζημίωση ύψους οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας συν τα δικαστικά έξοδα.

Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης επικαλέστηκαν τον δικηγόρο της οικογένειας Τζορτζ Βλαχάκη, ο οποίος δήλωσε ότι η πάθηση του κοριτσιού έχει «εξανεμίσει τους πολύ περιορισμένους πόρους της οικογένειας».

«Η αποζημίωση που επιδικάστηκε είναι απολύτως απαραίτητη», είπε ο Βλαχάκης
Enhanced by Zemanta

Ρώσος μεγιστάνας θέλει να αποκτήσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος επανέλαβε πριν από λίγες ημέρες την πρόθεση της οικογένειάς του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Deal News», ο Ρώσος μεγιστάνας Ιγκόρ Γιουσούβοφ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πράσινη «ΚΑΕ», ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του Ρώσου μεγιστάνα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τους ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ευρώπης. 
 
Πάντως, εξελίξεις αναμένονται να υπάρξουν μετά το final four της Κωνσταντινούπολης και αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο του, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων υποψήφιων επενδυτών.

Ο πολυεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του επενδυτικού Fund Energy θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα, τόσο στον χώρο της ενέργειας, όσο και στον αθλητισμό. Ο Ιγκόρ Γιουσούβοβ υπήρξε έως το 2004 υπουργός Ενέργειας και στη συνέχεια Ειδικός Σύμβουλος των Προέδρων Πούτιν και Μεντβέντεβ για τα ενεργειακά θέματα.

Οι Εκλογές στον Alpha

Με στόχο την ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση των τηλεθεατών, o Alpha θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με όλο το δυναμικό του σε ετοιμότητα, δημοσιογράφους και τεχνικούς, για να καλύψει την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.

Με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ από εκλογικές περιφέρειες ανά την Ελλάδα, τα στρατηγεία και τους χώρους συνάθροισης των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του Alpha θα μεταφέρει άμεσα και έγκυρα στους τηλεθεατές τις εξελίξεις και το κλίμα που επικρατεί καθώς θα διαμορφώνεται το νέο πολιτικό σκηνικό.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με τους Δήμο Βερύκιο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιάννα Παπαδάκου, τους παρουσιαστές Νίκο Μάνεση, Μαρία Νικόλτσιου, Έφη Αλεβίζου, καθώς και τον Διευθυντή Ειδήσεων του Ράδιο 9, Γιάννη Ντάσκα θα βρίσκονται από τις 18:00 έως τις 24:00, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Alpha για να μεταφέρουν τον παλμό των εκλογών, και να παρουσιάσουν και να αναλύσουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα εκλογικά αποτελέσματα και τα σενάρια της επόμενης ημέρας με τον πιο εύληπτο και ουσιαστικό τρόπο.

Μαζί τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της marc, Θωμάς Γεράκης, ο οποίος θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll και θα σχολιάσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μορφή που αποκτά ο νέος εκλογικός χάρτης.

Επιπλέον, προσωπικότητες από τον πολιτικό, τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, οι οποίοι θα καταθέσουν την άποψή τους και θα αναλύσουν τις πολιτικές εξελίξεις της ημέρας.

Εκλογές 2012, την Κυριακή, 6 Μαΐου στις 18:00, στον Alpha.

Φάρμακο για τον πονοκέφαλο το sex

Οι γυναίκες, κυρίως, αλλά και οι άνδρες, θέλοντας να αποφύγουν το σεξ χρησιμοποιούν τη γνωστή δικαιολογία του …πονοκεφάλου.

Δυστυχώς όμως , ιταλική έρευνα έδειξε πως το σεξ είναι φάρμακο για τον πονοκέφαλο και τις ημικρανίες, γι’ αυτό μάλλον θα πρέπει να βρουν μια καινούργια δικαιολογία για να λένε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, η μελέτη αυτή έδειξε πως ο πονοκέφαλος όχι μόνο δε μειώνει την σεξουαλική διάθεση, αλλά αυξάνει την επιθυμία για σεξ, και αυτό διότι το σεξ αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης, δύο νευροδιαβιβαστών που επιδρούν στη συναισθηματική διάθεση.

Η έρευνα αυτή που έγινε από Ιταλούς επιστήμονες του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας, έδειξε πως το 45% του δείγματος έκανε κανονικότατα σεξ ακόμα και με πονοκέφαλο, ενώ το 13% αυτών απαλλάχθηκε από τον πόνο κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά την πράξη.

Επίθεση Ραγκούση σε Σαμαρά:"Μιλάει για μετανάστευση ο πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος"

Απάντηση στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς, ότι δηλαδή θα καταργήσει το νόμο Ραγκούση για την μετανάστευση, εδωσε ο ίδιος ο κ.Ραγκούσης, μέσω Twitter.

Με καταιγισμό tweets, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνέντευξη Σαμαρά στο Ζάππειο ο κ. Ραγκούσης απάντησε στον Πρόεδρο της ΝΔ.

Μιλάει ο πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος, που άνοιξε τα σύνορα πριν 30 χρόνια, έγραψε ο κ. Ραγκούσης.

Είπε επίσης ότι είναι αναληθές πως με το νόμο Ραγκούση, όπως είπε ο κ.Σαμαράς, νομιμοποιούνται τα παιδιά των παράνομων μεταναστών.

"Ο νόμος για την Ιθαγένεια αφορά αποκλειστικά νόμιμους μετανάστες και πρώτα και κύρια τα παιδιά νόμιμων μεταναστών! Όχι άλλα ψέμματα κ.Σαμαρά", έγραψε.

Και συνέχισε: "Εμείς δώσαμε ιθαγένεια στα παιδιά και τα εγγόνια των νόμιμων μεταναστών, που γεννήθηκαν και πήγαν σχολείο στην Ελλάδα. Ο πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος Α. Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα στους γονείς και τους παππούδες τους πριν 30 χρόνια. 13.000 πολιτογραφήσεις με απλή υπογραφή υπουργού. Πότε; Πριν τις εκλογές του ’09! Από ποιους; Από την κυβέρνηση Καραμανλή/Παυλόπουλου/Σαμαρά. Έτος-ρεκόρ το 2008 με 146.337 λαθρομετανάστες-μήπως ήταν «μαγνήτης» οι 150.000 νομιμοποιήσεις των κυβερνήσεων Καραμανλή/Παυλόπουλου/Σαμαρά; Ο Σαμαράς άνοιξε ανεξέλεγκτα τα σύνορα αρχές του ‘90. Πολύ νωρίς για παραχάραξη της ιστορίας. Πολύ αργά για οβιδιακές μεταμορφώσεις. Η ΝΔ με υπουργό τον κ. Σαμαρά ελληνοποίησε 10 απεργούς πείνας αντίστοιχους της Υπατίας, εγώ αρνήθηκα να υποκύψω στον εκβιασμό."

Μπορώ να προλάβω τον καρκίνο;

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 28 Απριλίου στις 17:10, προσπαθεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα: «Μπορεί να προληφθεί ο καρκίνος;»
Κατά καιρούς οι επιστήμονες έχουν προσπαθήσει να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό αναγνωρίζοντας κάποιους παράγοντες κινδύνου οι οποίοι σχετίζονται με την εμφάνιση της νόσου. Έτσι, έχουν αποδώσει ευθύνες στα γονίδια, το κάπνισμα, τη διατροφή, το περιβάλλον, την κακή ψυχολογία. Η εκπομπή, διερευνά όλους αυτούς τους τομείς και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό - που αγγίζει ενδεχομένως και το 60% - μπορούμε να κάνουμε πράγματα για να προλάβουμε τον καρκίνο: από τα εμβόλια για την ηπατίτιδα Β και τα κονδυλώματα, την αυτοεξέταση, τις βιοχημικές και απεικονιστικές εξετάσεις μέχρι την αλλαγή του τρόπου ζωής μας.
Ο ακαδημαϊκός, καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Δημήτρης Τριχόπουλος, επισημαίνει ότι η εμφάνιση καρκίνου, σε ένα σημαντικό ποσοστό, είναι ζήτημα τύχης. Τονίζει ότι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε παχύσαρκοι και να καπνίζουμε. Μιλά για την σχέση των γονιδίων με την καρκινογένεση και απομυθοποιεί την κακή ψυχολογία ως αιτιολογικό παράγοντα πρόκλησης καρκίνου.
Στην εκπομπή, παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες διεθνείς μελέτες για το θέμα καθώς και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις από το αμερικανικό συνέδριο κλινικής ογκολογίας που συσχετίζουν πλέον σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση καρκίνου με την παχυσαρκία.
Για την αξία της πρόληψης μιλά ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της τηλεόρασης, ο Τζώνης Καλημέρης, ο οποίος βίωσε τον καρκίνο και επισημαίνει πως η έγκαιρη πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...