Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ασύλληπτο! Το κατάστημα όπλων που πήγε ο μακελάρης τώρα κάνει εκπτώσεις

Το κατάστημα από το οποίο ο μακελάρης του Κονέκτικατ, ο 20χρονος Άνταμ Λάνζα προσπάθησε να αγοράσει μια καραμπίνα τρεις ημέρες πριν το αιματηρό περιστατικό στο σχολείο Σάντι Χούκ, έχει… εκπτώσεις στις τιμές των σφαιρών και των όπλων.

Το κατάστημα πουλάει 5 σεντς τις σφαίρες και έχει 50% κάτω τιμές σε πολλές ποικιλίες, μια απόφαση που ελήφθη την ώρα που η Αμερική θρηνεί τα 20 αγγελούδια και τις δασκάλες που έχασαν τη ζωή του από τα πυρά του Λάνζα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος οδήγησε περίπου 13 μίλια με το αυτοκίνητό του στις 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να προμηθευτεί με όπλα από το κατάστημα Dick’s Sporting Goods, ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα στις ΗΠΑ, που πουλάει επίσης ρούχα και άλλα είδη.

Ο Άνταμ ρώτησε έναν υπάλληλο σχετικά με μια συγκεκριμένη καραμπίνα, ωστόσο, δεν την αγόρασε καθώς, βάσει, της νομοθεσίας για το όπλα στο Κονέκτικατ, έπρεπε να περιμένει λίγες ημέρες προτού την λάβει.

Πάντως, ο ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο όσον αφορά στις εκπτώσεις που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, δύο ημέρες μετά το φονικό...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...