Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Βελτίωση του καιρού την Πέμπτη


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι περισσότερες στη Θράκη, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, το Αιγαίο και την Κρήτη και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012. Ο καιρός όμως σταδιακά θα βελτιωθεί και σε αυτές τις περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 6 βαθμούς, από 2 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 11 στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 10 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ψύχρα, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και το πρωί σχεδόν θυελλώδεις.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...