Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

"Άναψαν τα αίματα" στη τοπική Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ για Κουρουμπλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια τοποθέτησης μέλους του ΣΥΡΙΖΑ στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος στο Αγρίνιο, όταν ανέφερε πως «ντρέπεται που έχει κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κουρουμπλή», προκαλώντας την αντίδραση παρευρισκόμενων.

Όπως αναφέρει το Agriononet.gr, ο Παναγιώτης Σουλιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ντρέπομαι και θα συνεχίσω να ντρέπομαι που θα έχω κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κουρουμπλή. Πολύ καλός ο Κουρουμπλής αλλά είναι στην άλλη πλευρά του φεγγαριού».

Όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους του είπε ότι πήρε 55 χιλιάδες ψήφους τότε του απάντησε να σκεφτεί πόσους αριστερούς έδιωξε «τα πράγματα έχουν δυο όψεις» και συνέχισε: «Δεν έχουν τι πήραμε, έχουν και τι χάσαμε. Λέτε πόσες χιλιάδες ψήφους πήρε. Βέβαια με τέτοιο μηχανισμό και με τέτοιο ρουσφέτι τι θα έκανε ο άνθρωπος».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στη συνέχεια δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση από φίλους και συγγενείς του κ. Κουρουμπλή οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά ενώ ζήτησαν από το προεδρείο να του αφαιρέσει το λόγο. Αρκετή ώρα μετά και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η διαδικασία ο κ. Σουλιώτης βγήκε από την αίθουσα και στον προθάλαμο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τα λεγόμενα του δέχτηκε προπηλακισμό από τον αδελφό και τον ανιψιό του βουλευτή. Τα αίματα άναψαν αλλά χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε. Στο αποκλειστικό video του AgrinioNet.gr καταγράφεται το επεισόδιο.



* Φωτογραφία από Fosphotos του Μενέλαου Μυρίλλα

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...