Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

11 οδηγοί ταξί με χειροπέδες - Είχαν "πειραγμένα" ταξίμετρα - Σε ποιές περιοχές δρούσαν

Ούτε ένας ούτε δυο αλλά έντεκα οδηγοί ταξί συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας επειδή είχαν πειράξει το ταξίμετρο και τις ταμειακές μηχανές ώστε να μη κόβουν αποδείξεις.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ μετά από ειδική εξόρμηση από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου Αθηνών και συγκεκριμένα στις περιοχές Σύνταγμα, Μοναστηράκι και Ομόνοια 11 άτομα εκ των οποίων οι 10 ήταν οδηγοί ταξί ενώ ένας ήταν και ιδιοκτήτης.

Οι 10 είχαν "πειράξει" τις ταμειακές μηχανές των οχημάτων τους ώστε να είναι αδύνατη η έκδοση αποδείξεων, ενώ ο ένας είχε παρέμβει και στην ένδειξη του ρολογιού του ταξιμέτρου, ώστε η ένδειξη της ταρίφας να είναι διπλή αντί μονής.

Επίσης ο ένας είχε αποσυνδέσει εντελώς την ταμειακή μηχανή του οχήματος από την ηλεκτρική παροχή, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο αδύνατη την έκδοση αποδείξεων.

Επιπλέον στην κατοχή τους ενός 37χρονου από τους παραπάνω οδηγούς βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 1,2 γραμμαρίων.
Σε βάρος όλων των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων "περίφορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών", ενώ για τον ένα και για παράβαση της νομοθεσίας "περί ναρκωτικών ουσιών" και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...