Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

H Έλλη Στάη "εκτέλεσε" τον Λιάτσο και τον Θωμόπουλο μέσα από την εκπομπή της!

Ρεβάνς για το 15νθήμερο κόψιμό της από το δελτίο της ΝΕΤ πήρε η Έλλη Στάη, στήνοντας στο «απόσπασμα» τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιο Λιάτσο και τον διευθυντή Ειδήσεων της ΝΕΤ, Βασίλη Θωμόπουλο, για το κόψιμο της πρωινής εκπομπής του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη!

Στην εκπομπή της, ΝΕΤ WEEK, είπε ότι η ίδια ζήτησε να παρουσιαστεί το όλο θέμα στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, αλλά η διοίκηση δεν το επέτρεψε! Με δυο λόγια, κατήγγειλε δημόσια Λιάτσο και Θωμόπουλο ότι επέβαλαν την αποσιώπηση ενός γεγονότος, το οποίο παρουσίασαν όλοι οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί!

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, από τον Σύριζα, κατήγγειλε τον Αιμίλιο Λιάτσο και ζήτησε (πολλές φορές) να βγει στον «αέρα» για να εξηγήσει τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση, ενώ και ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του με το κόψιμο της εκπομπής.

Ο ίδιος ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης δεν παρενέβη για να εκφράσει την άποψή του. Την ίδια στάση τήρησε και ο διευθυντής Ειδήσεων Βασίλης Θωμόπουλος, από τον οποίο ζήτησε εξηγήσεις ο παριστάμενος διευθυντής Ειδήσεων του STAR, Σταμάτης Μαλέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...