Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Χειροπέδες σε... celebrity επιχειρηματία

Χειροπέδες πέρασαν οι διωκτικές αρχές σε πασίγνωστο επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί από τα πλέον γνωστά καλοκαιρινά μπαρ της Σκιάθου, καθώς χρωστά στο ελληνικό δημόσιο ποσό ύψους 3.000.000 ευρώ.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας είχε προχωρήσει σε διακανονισμό με την εφορία προκειμένου να αποπληρώσει σε δόσεις το αστρονομικό ποσό της οφειλής προς αυτή, αλλά προφανώς… ξεχνούσε να πηγαίνει συχνά στα γκισέ.

Μάλιστα, στους κύκλους της αθηναϊκής high society, όπου ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι πασίγνωστος, οι «κακές γλώσσες» σχολίαζαν εδώ και ημέρες πως επίκειται η σύλληψή του, καθώς δεν έχει πληρώσει όλες τις δόσεις του διακανονισμού.
Τελικά ο φάκελος του 62χρονου έφτασε την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία της Εισαγγελίας και συγκριμένα στο Τμήμα Εκκρεμών Φορολογικών υποθέσεων από τη ΔΟΥ Γλυφάδας όπου ανήκει φορολογικά, με αποτέλεσμα ο αρμόδιος εισαγγελέας να εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Αστυνομικοί της οικονομικής αστυνομίας της ΕΛ.ΑΣ. που παρέλαβαν το ένταλμα σύλληψης του πασίγνωστου επιχειρηματία άρχισαν να τον αναζητούν στη Γλυφάδα, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, όπου διατηρεί γραφεία αδελφικός του φίλος, τον οποίο επισκεπτόταν συχνά.

Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 62χρονο κοντά στο σπίτι του στο νησί της Σκιάθου και τον πλησίασαν, δηλώνοντάς του την ιδιότητά τους. Ο επιχειρηματίας δεν γνώριζε το παραμικρό για την εξέλιξη της υπόθεσής του και αιφνιδιάστηκε από την παρουσία των αστυνομικών και κυρίως από τις χειροπέδες που είδε στα χέρια του.

Βέβαια, όλα ξεκαθάρισαν στα γραφεία της αστυνομίας στην πόλη του Βόλου, όπου και οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς. Εκεί ο γνωστός επιχειρηματίας ενημερώθηκε για το ποσό που χρωστά στην εφορία, αλλά και για το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε εναντίον του ο εισαγγελέας.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ /espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...