Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Σε εξέλιξη η πορεία των ενστόλων προς τη Βουλή

Ξεκίνησε η πορεία των αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. 

Οι διαδηλωτές έψαλαν τον εθνικό ύμνο και -μέσω της οδού Βασ. Σοφίας που έχει κλείσει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας- πορεύονται αρχικά προς το υπουργείο Οικονομικών, όπου θα σταθούν για λίγο φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρίας και στη συνέχεια προς τη Βουλή, όπου θα καταλήξει η πορεία και θα επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Η Ένωση Αστυνομικών Καρδίτσας, η Ενώσεις Πυροσβεστών Μεσσηνίας, Κατερίνης, Σερρών, εκπρόσωποι των Σωμάτων από την Κρήτη ίσαμε τη Θράκη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων ενάντια στις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.

Από νωρίς, βρέθηκαν στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων ενστόλων εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές ομάδες των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής, μαζί με εκπροσώπους της ομογένειας των ΗΠΑ, των συγγενών σφαγιασθένων Διστόμου και συνδικαλιστικών οργάνων των παραγωγικών τάξεων. Στη συγκέντρωση διανεμήθηκε επιστολή συμπαράστασης του αρχηγού της ΕΛΑΣ, Νίκου Παπαγιαννόπουλου, η οποία θα αναρτηθεί στο διαδίκτυπο.

Το πρωί, αστυνομικοί απέκλεισαν την κεντρική πύλη της σχολής των ΜΑΤ, στο Γουδή, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή δεδουλευμένων νυχτερινών επιμισθίων και οφειλές 10 εκατ. ευρώ.

ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...