Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Σαμαράς: Αυτές θα είναι οι τελευταίες περικοπές-Δεν γίνεται αλλιώς

Περικοπές θα γίνουν, δεν γίνεται αλλιώς τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι αυτά είναι τα τελευταία μέτρα που θα επιβληθούν ενώ η δέσμευσή του για αποκατάσταση των αδικιών σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους ισχύει στο ακέραιο , σε βάθος τετραετίας.

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι τη μάχη με το λόμπι της δραχμής εκτός Ελλάδας την κερδίζουμε, τώρα πρέπει να κερδίσουμε και το λόμπι της δραχμής εντός Ελλάδας» τόνισε ο πρωθυπουργός .

Ο πρωθυπουργός έριξε τα καρφιά του προς τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι εύχονται να γίνουμε Αργεντινή αλλά δεν θα τους περάσε».

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν ήρθα εδώ να εξαγγείλω ότι έχει ήδη εξαγγελθεί» ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει βάλει στην πρώτη γραμμή την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση αλλά κυρίως τον πόλεμο κατά της γραφειοκρατίας και της φοροδιαφυγής.

«Θέλουμε να γίνουμε χώρος υποδοχής επενδύσεων» τόνισε ο πρωθυπουργός αλλά όλα αυτά προϋποθέτουν ότι η χώρα θα μείνει στο ευρώ, κερδίζοντας την χαμένη μας αξιοπιστία.

Επισήμανε ότι δεν θα κοπούν τα έξι επιδόματα επικινδυνότητας για τους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς και τόνισε πως η αποκατάσταση των αδικιών θα αρχίσει από τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους πολύτεκνους και τους ένστολους.

Για τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα είπε ότι αποτελούν την καρδιά της ανάπτυξης και για τη συνένωση της ΔΕΘ Α.Ε. και της Helexpo Α.Ε. με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ), σημείωσε ότι θα δημιουργηθεί ένας εθνικός φορέας εξωστρέφειας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...