Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Δένδιας προς Χρυσή Αυγή: Τάγματα εφόδου δεν θα γίνουν ανεκτά

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παπά ότι το κόμμα του θα αγωνιστεί για μια ελεύθερη Ελλάδα και ότι μαζί με όλους τους Έλληνες πολίτες, την αστυνομία, τον στρατό δεν θα αφήσουν να περάσει η τρομοκρατία που επιχειρεί η κυβέρνηση.

«Θα απαντήσουμε με έφοδο» είπε χαρακτηριστικά, κλείνοντας την τοποθέτηση του ο κ. Παπάς, στη διάρκεια συζήτησης ερώτησής του που αφορούσε την έκδοση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.

«Το είπα και άλλη φορά το επαναλαμβάνω και σήμερα. Τάγματα εφόδου στη χώρα αυτή δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά», ήταν η απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, που αρνήθηκε να κάνει σχόλιο για απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του πρωθυπουργού από το βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Κλήθηκα στη Βουλή να απαντήσω για νομοθετική πρωτοβουλία που αφορά τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Αντί αυτού άκουσα ένα υβρεολόγιο για τον πρωθυπουργό. Λυπάμαι για το ύφος και ήθος του βουλευτή. Δεν προτίθεμαι να απαντήσω σε υβρεολόγιο κατά του πρωθυπουργού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

«Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε ελεύθεροι και πάνω από όλα ορθόδοξοι. Θα αντισταθούμε στα Οργουελικά μέτρα σας. Θα μας βρείτε απέναντι σας, λαό, στρατό... Να διαβιβάσετε στον πολιτικό σας προϊστάμενο, τον πολιτικό πινόκιο που φλόμωσε στα ψέματα τον ελληνικό λαό ότι αρκούσαν τρεις μήνες της διακυβέρνησης σας, για να ξυπνήσει ο ελληνικός λαός. Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί, δεν θα αφήσει να περάσει η τρομοκρατία σας. Θα κάνουμε έφοδο», είχε δηλώσει νωρίτερα ο κ. Παπάς, προκαλώντας την έκρηξη του υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...