Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

10-11 Σεπτεμβρίου 2012: Η PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ στο Ark Festival στο Γκάζι!

«Με τη μουσική που εμπιστευόμαστε, προωθούμε το δικό μας moto ζωής: Ενημέρωση- Προφύλαξη - Εξέταση»

Το φεστιβάλ που έγινε θεσμός επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά στην Αθήνα να γεμίσει τα αυτιά μας με μουσική, την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, σε ένα χορταστικό διήμερο γεμάτο από ήχους και στίχους αγαπημένων και καταξιωμένων ονομάτων, διασκεδαστικές αλλά και ουσιαστικές παράλληλες δράσεις και με δεκάδες δρώμενα πολιτιστικού, κοινωνικού, αθλητικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του urban festival και προσκαλώντας όλους τους Αθηναίους να γίνουν κοινωνοί της πανηγυρικής ατμόσφαιρας αυτού του θεσμού.

Σε αυτό το πανηγύρι ζωής δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις PRAKSIS και ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, οι οποίες ακολουθώντας πάντα τις ανάγκες των νέων, έχουν δημιουργήσει καμπάνιες ενημέρωσης, πρόληψης, αποστιγματισμού και προτροπής για εξέταση, με στόχο το νεανικό κοινό σε θέματα σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων και Hiv.

Οι δύο Mη Κυβερνητικές Οργανώσεις θα είναι εκεί, από τις 19:00 ως τις 24:00 και τις δύο μέρες του φεστιβάλ, προκειμένου να ενημερώνουν τον κόσμο για τις δράσεις και τα προγράμματά τους.
Παράλληλα, η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Εξέτασης για HIV και Ηπατίτιδα C της ΜΚΟ PRAKSIS, θα βρίσκεται στο χώρο του φεστιβάλ. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να κάνει το γρήγορο τεστ με το σάλιο (το αποτέλεσμα βγαίνει σε 20’ λεπτά) για τον HIV και την Ηπατίτιδα C, δωρεάν , γρήγορα και ανώνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...