Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Reuters: «Έλληνες σκεφτείτε τις συνέπειες της ψήφου σας»

Με βλέμμα στις εκλογές της Κυριακής είναι τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για την πιο κρίσιμη αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών ενώ συνδέουν την απόφαση των Ελλήνων με το μέλλον της Ευρωζώνης.

Με τον τίτλο «Έλληνες σκεφτείτε τις συνέπειες της ψήφου σας», το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, καλεί τους ψηφοφόρους να σκεφτούν τις συνέπειες της ψήφου τους στις εκλογές της Κυριακής, ενώ παρουσιάζει το δίλημμα των Ελλήνων που είναι παραμονή στο ευρώ, υπό σκληρές συνθήκες λιτότητας, ή η έξοδος από την ευρωζώνη.

Στο ίδιο μήκος κύμματος είναι και ο βρετανικός Independent, όπου εξετάζει τα σενάρια της επόμενης μέρας και σημειώνει την έντονη νευρικότητα που επικρατεί στις Βρυξέλλες και τις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα. Παράλληλα το δημοσίευμα της εφημερίδας εστιάζει στον φόβο των Ευρωπαίων ηγετών ότι αν δεν εκλεγεί μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση, ο κίνδυνος της χρεοκοπίας των τραπεζών είναι ορατός.

Το βρετανικό δίκτυο BBC, αναφέρεται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων και στην τελευταία τους προσπάθεια, να προσελκύσουν τους αναποφάσιστους, ενώ παραθέτει σε πίνακα τις θέσεις των μεγάλων κομμάτων για το Μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...