Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ελ. Οικονόμου: «Θρηνούμε μια μεγάλη καταστροφή στην Αττική»

«Θρηνούμε μια μεγάλη καταστροφή στην Αττική, η οποία οφείλεται στην επιπολαιότητα, στην αμέλεια - για να μην τη χαρακτηρίσω διαφορετικά- τεσσάρων συμπολιτών μας οι οποίοι ενεργούσαν εργασίες στην ύπαιθρο» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν χθες, και βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αττική και σε όλη την ελληνική Επικράτεια.
Όπως είπε, τα εν λόγω αυτά άτομα έκαναν ηλεκτροκολλήσεις και δούλευαν τροχό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αυτή η μεγάλη καταστροφή, να κινδυνεύουν συνάνθρωποί μας και να καταστρέφονται περιουσίες.
Είπε ακόμη ότι η νύχτα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη αλλά και η μέρα αύριο από πλευράς καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν, καθώς και από την ένταση των ανέμων θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και μάλιστα πιο δύσκολη από τη σημερινή.
Επίσης, είναι σε εξέλιξη η ικανοποίηση του αιτήματος που έχει απευθύνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσω της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ήδη έχει ανταποκριθεί η Ιταλία. Αναμένουμε το πρωί, με το πρώτο φώς να έχουν έρθει δύο Canander από την Ιταλία και να μπορούν να επιχειρήσουν τις πρωϊνές ώρες. Είναι σε εξέλιξη η εξέταση του αιτήματός μας από τη Γαλλία και από την Κροατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...