Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Είναι τραγουδιστές, αλλά έκαναν θραύση με τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις [βίντεο]

Χρέη ηθοποιών ανέλαβαν για λίγο πολλοί γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, οι περισσότερων εκ των οποίων μάλιστα τα κατάφεραν μια χαρά μπροστά στις κάμερες, άλλοτε υποδυόμενοι τον εαυτό τους και άλλοτε όχι.
Καίτη Γαρμπή
Μετά από «περάσματα» ως guest σε διάφορα σήριαλ, η Καίτη υποδύθηκε την Αθηναία Πεθερά στο σίριαλ «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», η οποία αντιδρά στον γάμο του γιού της με Ουκρανή συνάδελφό της.
Δέσποινα Βανδή
Υποδυόμενη την λαϊκή τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο της επαρχίας, η Δέσποινα «μάγεψε» με την φωνή και τους κοιλιακούς της, ως η γυναίκα που έκανε τον Τόλη (Αλέξανδρο Ρήγα) να... «αλλαξοπιστήσει» στους «Δύο Ξένους».
Γιώργος Μαζωνάκης – Δήμητρα Γαλάνη
Στα «Υπέροχα Πλάσματα» συνυπήρξαν ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Δήμητρα Γαλάνη, με τον πρώτο να υποδύεται τον εαυτό του και την δεύτερη την ιδιοκτήτρια του κυλικείου στη δισκογραφική του εταιρεία.
Άννα Βίσση
Τον εαυτό της με... αμνησία υποδύθηκε στο «Μίλα Μου Βρώμικα» η Άννα, σε ένα επεισόδιο το οποίο τελείωσε με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει την επιτυχία της «Στην Πυρά» εξ' ολοκλήρου στα κυπριακά.
Χρήστος Αντωνιάδης
Στους «Δύο Ξένους» εμφανίστηκε και ο Χρήστος Αντωνιάδης, ως... ο εαυτός του! Εκτός, όμως, από τα τραγούδια του, ο Χρήστος είχε μια περιπετειούλα με την μέλλουσα σύζυγο του Κωνσταντίνου Μαρκορά, Νίνα (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου).
Έλλη Κοκκίνου
Την διάσημη τραγουδίστρια στο «Κόκκινο Δωμάτιο» έκανε η Έλλη, την οποία απολαύσαμε σε περιπέτειες με τον σωματοφύλακά της.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Αλκίνοος Ιωαννίδης
«Πέρασμα» από το «Αχ Ελένη» με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου έκανε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, την ώρα που ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πρωταγωνιστούσε στα «Μπακούρια» με τον Δημήτρη Πιάτα και, μάλιστα, σε ένα από τα επεισόδια έπαιξε με την πρωτοεμφανιζόμενη τότε Ελένη Μενεγάκη!
Για το τέλος, το καλύτερο: Καλομοίρα
Η εκνευριστικά χαρωπή Καλομοίρα έπαιξε για λίγο στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, υποδυόμενη την κόρη του Γιάγκου Δράκου! Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...