Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Μαραντόνα: «Μπορούν να τα καταφέρουν οι Ελληνες, όπως στις Θερμοπύλες»

«Αν 300 Ελληνες ήταν ικανοί να απωθήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Ελληνες σίγουρα έχουν μία ευκαιρία απέναντι σε 11 Γερμανούς», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ντιέγκο Μαραντόνα για τον προημιτελικό του Euro 2012 ανάμεσα στην Γερμανία και την Ελλάδα.

«Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει πως έχει το παιχνίδι της ζωής του είναι στα χέρια του, καθώς αντιμετωπίζει έναν γιγάντιο αντίπαλο. Αλλά, αν 300 Έλληνες ήταν ικανοί να απωθήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Ελληνες σίγουρα έχουν μία ευκαιρία απέναντι σε 11 Γερμανούς», έγραψε αρχικώς ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου με άρθρο του στους Times of India και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ο Σάντος κατάφερε το θαύμα νικώντας τους Ρώσους και θα πρέπει να τονώσει ακόμα περισσότερο το πνεύμα της ομάδας του για τη βραδιά στο Γκντανσκ. Οι Γερμανοί είναι μία νεανική ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πολύ δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί και πιο έμπειροι. Το χαρακτηριστικό αυτής της διοργάνωσης είναι η δύναμη και παρά το γεγονός ότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, η Γερμανία θα πάρει τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...