Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τρεις τρόποι για τροπικό μαύρισμα, χωρίς ηλιοθεραπεία

Το τροπικό σοκολατί χρώμα είναι θελκτικό για τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Μπορείτε να το αποκτήσετε με τεχνητούς τρόπους χωρίς ηλιοθεραπεία. Σχετικές πληροφορίες δίνει στο Life2day.gr η Έλενα Δερμεντζόγλου -Καθηγήτρια μακιγιάζ – body painter .

Ο πιο γνωστός τρόπος για γρήγορο μαύρισμα και με αρκετά μεγάλη χρονική διάρκεια είναι το solarium. Επισκεφτείτε κάποιο χώρο που παρέχει αυτή την υπηρεσία και σε 5 έως 10 λεπτά κάθε δύο μέρες αρχίζει να γίνεται ορατό το σοκολατένιο χρώμα που όλοι επιθυμούμε. Το κόστος κυμαίνεται από 7 έως 12 ευρώ και δεν συνιστάται σε δέρματα με μεγάλες πανάδες στο πρόσωπο ή στο σώμα γιατί ίσως να γίνουν πιο ορατές. Συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας.

Self –tan

Η κρέμα self –tan προσφέρει την δυνατότητα του στιγμιαίου μαυρίσματος στο σπίτι , χωρίς να έχει μεγάλη διάρκεια . Πρόκειται για ενυδατικές κρέμες που υπάρχουν στο εμπόριο και η ιδιαιτερότητά τους είναι να χαρίζουν ένα ελαφρύ μαύρισμα στην επιδερμίδα.

Χρήση

Η χρήση γίνεται μετά από το καθημερινό σας μπάνιο εφόσον έχετε απλώσει την κρέμα ομοιόμορφα και με προσοχή. Περιμένετε 10 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί καλά. Η επιδερμίδα αποκτά σιγά σιγά χρυσαφένια αλλά διακριτική απόχρωση. Δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση σε γυναίκες που κάνουν αποτρίχωση με κερί γιατί το χρώμα φεύγει και δημιουργεί διχρωμίες.

Μαύρισμα με ψεκασμό

Ένας όχι και τόσο γνωστός τρόπος για άμεσο μαύρισμα είναι η διαδικασία του ψεκασμού. Ο ψεκασμός γίνεται ομοιόμορφα σε όλο το σώμα με ειδικό χρώμα κατάλληλο για την επιδερμίδα. Εάν έχετε το βράδυ μια επίσημη έξοδο και έχετε ονειρευτεί να βάλετε το φόρεμα με τη πλάτη έξω και το χρώμα του είναι τέτοιο που δεν έχει αντίθεση καμία με την επιδερμίδα σας τότε επισκεφτείτε τους ειδικούς χώρους που παρέχουν αυτή την υπηρεσία με πέντε έως δεκαπέντε λεπτά έχετε μαύρισμα σαν να γυρίσατε μόλις από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Το αποτέλεσμα είναι πολύ προσωρινό και φεύγει αμέσως ακόμα και με το μπάνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...