Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δεκάδες καλλιτέχνες τιμούν σημερα, τον Κ. Βενετσάνο στο «Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής»

Το «Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής» αποφάσισε να τιμήσει τον πρωτοπόρο Έλληνα καλλιτέχνη ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ, για την 45χρονη προσφορά του στο τραγούδι, την τηλεόραση, το θέατρο και την Κοινωνία.

Ο Κώστας Βενετσάνος θεωρείται πρωτεργάτης στην Ελληνική Τηλεόραση, με τη μουσικές εκπομπές «ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ» και «ΒΑΡΙΕΤΕ». Επίσης, ξεχώρισε με τη συμμετοχή του σε θεατρικές παραστάσεις, Συναυλίες στην Ελλάδα και την Ομογένεια, στις Γιορτές Κρασιού του ΕΟΤ, στο θεσμικό «Καρναβάλι» του Δήμου Μοσχάτου, επί σειρά ετών, στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και σε εκδηλώσεις Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και άλλων Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Η κοινωνική προσφορά του έχει τιμηθεί από Κοινωνικούς φορείς, όπως η «Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία», ο «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός», η «Εστία Νέας Ιωνίας» και διακρίνεται τα τελευταία χρόνια για την εθελοντική παρουσία του στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Την τιμητική βραδιά που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής, έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους Φίλοι, Συνάδελφοι και Συνεργάτες, όπως: ΜΑΙΡΗ ΛΙΝΤΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ, ΖΩΗ ΦΥΤΟΥΣΗ, ΜΙΧ. ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΡΟΔΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΟΦΗ ΖΑΝΝΙΝΟΥ, ΔΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΟΥΪΛΙΑΜΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ, ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ, ΠΕΝΗ ΞΕΝΑΚΗ, ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ κ.ά. Επίσης, η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, που πρώτος ο τιμώμενος ανακάλυψε στην Κύπρο.

Καλεσμένοι επίσης είναι πρωταγωνιστές του Θεάτρου και της Τηλεόρασης, Δημοσιογράφοι και Συνθέτες, όπως οι ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ, ΖΑΚ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ και ο δημιουργός του «Είναι Νωρίς Για Δάκρυα Στέλλα» ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΙΜΙΖΑΚΗΣ, που ερμήνευσε ανεπανάληπτα σε πρώτη εκτέλεση ο Κώστας Βενετσάνος, σε στίχους της αξέχαστης ΣΩΤΙΑΣ ΤΣΙΩΤΟΥ.

Συντονιστής της βραδυάς είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΣ.

Ομιλητές: Δημ. Ιατρόπουλος, Κική Σεγδίτσα, Δημ. Ποντίκας, Λευτ. Σκιαδάς Και η Πρόεδρος Συνδέσμου Θεσσαλονικέων – Αθήνας  Κα Εριέτα Καραγιάννη-Χαμηλοθώρη

Θα συνοδεύσει η Έντεχνη Ορχήστρα του «Πολιτιστικού Κέντρου»

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Γκαβογιάννης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου, Οδός Γ’ Στεπτεμβρίου αρ. 110 – Πλατεία Βικτωρίας. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ ΜΕ 9 VIDEOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...