Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Μεγάλοι καλλιτέχνες και τραγουδιστές τίμησαν τον Κώστα Βενετσάνο

Οι κ.κ. Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης και ο ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Νίκος Κασόλας

Το «Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής» τίμησε, με μια ξεχωριστή εκδήλωση, τον πρωτοπόρο Έλληνα καλλιτέχνη ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ, για την 45χρονη προσφορά του στο τραγούδι, την τηλεόραση, το θέατρο και την Κοινωνία.  


ΡΟΖΙΤΑ ΣΩΚΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ
Στην τιμητική βραδιά που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής, παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον Κ. Βενετσάνο, Φίλοι, Συνάδελφοι και Συνεργάτες, όπως: Μαίρη Λίντα, Μπέσσυ Αργυράκη, Ελένη Ροδά, Γιώργος Γερολυμάτος, Φίλιππος Νικολάου, Σόφη Ζαννίνου, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιάννης Πετρόπουλος, Ζανετ Καπούγια, Μαρίνα Βλαχάκη, Βέτα Προέδρου, Γ. Θεοδοσιάδης, Άντζελα Ζήλεια, Εύη Καπάταη, Γ. Κριμιζάκης, Ελένη Φιλίνη, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Βας. Κωνσταντινίδης (των Idols), Χρ. Φωτίδης, Ζακ Ιακωβίδης, Πάνος Κατέρης, Εβελίνα Νικόλιζα, Εύη Καραγιάννη, Joe Williams, Νάντια Καραγιάννη, Σπ. Μπιμπίλας, Γιώργος Βασιλείου, Αχ. Βογιατζής, Αφοί Κατσάμπα, Μαριαλένα Οικονομίδη, Κώστας Πρέκας, κ.ά.

ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ,ΚΑΣΟΛΑΣ
Το παρόν τους έδωσαν και οι: Δημ. Ρίζος (εκδότης), Ροζίτα Σώκου, Κρίστη Κρανά (της σχολής μοντέλων), η συγγραφέας Κική Σεγδίτσα, ο Αντιπρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δημ. Αθηναίων Λ. Σκιαδάς, ο Δημ. Θεοφίλου του «Μαγεμένου Αυλού», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντ. Αντωνιάδης, η ηθοποιός Εύη Καραγιάννη , ο συγγραφέας Απ. Γονιδέλης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Νίκος Κασόλας, ο γ. Γραμματέας Γ. Γκαβογιάννης, ο σχεδιαστής Γιάννης Γαλάτης, ο Θοδ. Παναγόπουλος της ΠΑΝΣΙΚ, κ.α.

ΜΑΙΡΗ ΛΙΝΤΑ - ΡΟΖΙΤΑ ΣΩΚΟΥ
Επίσης, συγκινητικά μηνύματα έστειλαν η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, που πρώτος ο τιμώμενος ανακάλυψε στην Κύπρο, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ, ΔΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ, ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ, Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Μ. ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΣΤ. ΨΑΛΤΗΣ

Ξεχωριστή στιγμή όταν στο πιάνο κάθησε και ο δημιουργός του «Είναι Νωρίς Για Δάκρυα Στέλλα» ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΙΜΙΖΑΚΗΣ και ερμήνευσε ανεπανάληπτα σε πρώτη εκτέλεση ο Κώστας Βενετσάνος, σε στίχους της αξέχαστης ΣΩΤΙΑΣ ΤΣΙΩΤΟΥ. 

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Γ. ΚΡΙΜΙΖΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΣΤΕΛΛΑΣ", Κ. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ
Συντονιστής της βραδυάς ήταν ο συγγραφέας ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΣ.

Ο Κώστας Βενετσάνος ήταν από τους πρωτεργάτες της Ελληνικής Τηλεόρασης, με τη μουσικές εκπομπές «ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ» και «ΒΑΡΙΕΤΕ». Επίσης, ξεχώρισε με τη συμμετοχή του σε θεατρικές παραστάσεις, Συναυλίες στην Ελλάδα και την Ομογένεια, στις Γιορτές Κρασιού του ΕΟΤ, στο θεσμικό «Καρναβάλι» του Δήμου Μοσχάτου, επί σειρά ετών, στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και σε εκδηλώσεις Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και άλλων Δήμων σε όλη την Ελλάδα. 

Η κοινωνική προσφορά του έχει τιμηθεί από Κοινωνικούς φορείς, όπως η «Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία», ο «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός», η «Εστία Νέας Ιωνίας» και διακρίνεται τα τελευταία χρόνια για την εθελοντική παρουσία του στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...