Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ο Λυμπέρης απέλυσε την Αφροδίτη Σημίτη από τον Best Radio

Για την απόλυσή της από τον ραδιοσταθμό Best Radio 92,6 ενημερώθηκε σήμερα η γνωστή παραγωγός Αφροδίτη Σημίτη, μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια εκπομπών στο σταθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το prezatv.blogspot.com, η Αφροδίτη Σημιτη έστειλε e-mail στον ιδιοκτήτη του σταθμού κ.Λυμπερη.

 Σε αυτό το e-mail, η ραδιοφωνική παραγωγός εξηγούσε στον κ. Λυμπέρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και συνάδελφοι της στον ραδιοσταθμό.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μετάβασή τους στο χώρο εργασίας μια και τα νέα στούντιο του Best Radio βρίσκονται εκτός Αθήνας με αποτέλεσμα να είναι υπέρογκο το κόστος μετακίνησης τους.

Η Αφροδίτη Σημίτη δημοσίευσε την απόλυσή της στο Twitter της, γράφοντας «Απολύθηκα από τον best :-((»

Στη συνέχεια, εξήγησε την αιτία της απόλυσής της: «Απολύθηκα γιατί είπα τη γνώμη μου!Ναι συμβαίνει ακόμα αυτό.»  και στο τέλος σημείωσε με νόημα: «Τουλάχιστον θα μπορώ επιτέλους κι εγώ να ακούω Τζούμα!»

 Το βιογραφικό της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη Σημίτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 ξεκίνησε καθημερινές εκπομπές σε μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, τις οποίες συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Παράλληλα σπούδαζε ηλεκτρονική δημοσιογραφία σε αμερικάνικο κολλέγιο της Αθήνας. Φοίτησε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και στο Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλη Διαμαντόπουλου. Εργάστηκε ως κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία, στο τμήμα δημοσίων σχέσεων δισκογραφικής εταιρείας και για τέσσερα χρόνια ως δημοσιογράφος σε μηνιαίο γυναικείο περιοδικό. Στην τηλεόραση, έχει δουλέψει στην παραγωγή και την παρουσίαση εκπομπών, αλλά και ως ηθοποιός σε σειρές. Είκοσι χρόνια τώρα, ντύνει με τη φωνή της διαφημίσεις και ντοκιμαντέρ, ενώ συμμετέχει και σε μεταγλωττίσεις παιδικών ταινιών. Στο ραδιόφωνο, σήμερα, την ακούμε κάθε πρωί από τη συχνότητα του Best 92,6. Είναι παντρεμένη με τον Άλκη Μητσοτάκη, αν και οι δύο είναι γόνοι των γνωστών οικογενειών της πολιτικής Σημίτη - Μητσοτάκη, με τον οποίο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Προφήτη Ηλία στα Χανιά τον Ιούνιο του 2006. Τον Οκτώβρη του 2007 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα κοριτσάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...