Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι και τον Κώστα Ναστούλη κρατείται ο Λάκης Γαβαλάς

Στις φυλακές του Μαλανδρίνου δίπλα σε σκληρούς ποινικούς κρατούμενους όπως ο συνεργάτης του Παλαιοκώστα, Αλκετ Ριζαι αλλα και ο Κώστας Ναστούλης «φιλοξενείται» εδω και ένα 24ωρο ο Λάκης Γαβαλάς σε συνθήκες τις οποίες κάθε άλλο παρά είχε φανταστεί ποτέ.

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας βρέθηκε μάλιστα για λίγες ώρες στριμωγμένος στο ίδιο κελί με δύο ποινικούς μέχρι να βρεθεί κρεβάτι σε χώρο πιο ασφαλή γι αυτόν.

Το Μαλανδρίνο είναι ένα σύγχρονο σωφρονιστικό κατάστημα, ύψιστης ασφάλειας, στο οποίο όμως δεν υπάρχει διαχωρισμός ποινικών και οικονομικών κρατουμένων. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Δημοκρατία» ο επιχειρηματίας όταν έφτασε χθες το απόγευμα στις φυλακές ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σοκαρισμένος ρωτούσε επίμονα για τις συνθήκες διαβίωσης.

Λόγω ακριβώς του μη διαχωρισμού ποινικών με οικονομικούς κρατούμενους, ο Λάκης Γαβαλάς περνά πολύ δύσκολες ώρες στις φυλακές όπως άλλωστε και πολλοί ακόμα κρατούμενοι οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να συγχρωτίζονται με σκληρούς και αδίστακτους κακοποιούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...