Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Web radio και ιστοσελίδα από τους εργαζόμενους στην "Ελευθεροτυπία"

Στην εκλογή πενταμελούς συντονιστικής - συντακτικής επιτροπής για την έκδοση του απεργιακού φύλλου θα προχωρήσουν οι συντάκτες της " Ε", της "Κ.Ε" και του  enet.gr, όπως αποφάσισε η συνέλευση των συντακτών, που έγινε την Παρασκευή 26  Ιανουαρίου.

Η ψηφοφορία θα γίνει με κάλπη την Τρίτη 31 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στην αίθουσα του έκτου ορόφου. Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν μέχρι την Δευτέρα το βράδυ στον εκπρόσωπο των συντακτών.

Η επιτροπή θα εκλεγεί μόνο για το απεργιακό φύλλο και για  όσες φορές αυτό εκδοθεί. Θα πρόκειται για ένα κανονικό φύλλο με ύλη από το σύνολο της ειδησεογραφίας.

 "Στόχος δεν είναι να υποκατασταθεί η "Ελευθεροτυπία" που είναι η εφημερίδα μας, αλλά να την κρατήσουμε ζωντανή για όσο διάστημα διαρκεί η απεργία μας, να επανασυνδεθούμε με τους αναγνώστες, να δηλώσουμε παρόντες ως εργαζόμενοι και ως απεργοί και να εντείνουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, όπως αυτά αναφέρονται στα ψηφίσματα των συνελεύσεων" γράφουν ι εργαζόμενοι στο blog τους.

Η συνέλευση αποφάσισε, παράλληλα με το απεργιακό φύλλο, να οργανωθούν και να λειτουργήσουν με ευθύνη των απεργών: web radio  και ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...