Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Βενιζέλος: «Φίλε Γιώργο σε συγχαίρω που φεύγεις».

Σαν να είναι παρελθόν αντιμετώπισε τον Γιώργο Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του, δίνοντάς του συγχαρητήρια για την αποχώρηση του και από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, και έδειξε τη διαφωνία του με την πρόταση ΓΑΠ για εκλογή νέου προέδρου το Μάρτιο, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει σε πολυαρχία.

Με προσωπικό και συναισθηματικό τόνο ξεκίνησε την ομιλία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και απευθυνόμενος προσωπικά στον Γιώργο Παπανδρέου εκθείασε το θάρρος και την γενναιότητά του για τις αποφάσεις που πήρε.

«Φίλε Γιώργο σε συγχαίρω για τις γενναίες αποφάσεις γιατί η αποχώρηση από την πρωθυπουργία και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δείχνει έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό».

Ο κ. Βενιζέλος εξήγησε λεπτομερώς τις διαδικασίες και τις δυσκολίες για το PSI και την νέα δανειακή σύμβαση και κατέστησε σαφές ότι τώρα παίζεται το παιχνίδι τόσο με την ΝΔ όσο και στο εσωτερικό της παράταξης.

«Παίζεται η υπόσταση της χώρας και του Κινήματος», τόνισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «μπορεί να πικράναμε τον λαό άλλα σώσαμε την χώρα».

«Τώρα πρέπει να πείσουμε τον κόσμο, τώρα παίζεται το παιχνίδι. Όταν θα έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές θα είναι αργά» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών και σημείωσε με έμφαση ότι «δεν θα κρύβεται η ΝΔ πίσω από το ΠΑΣΟΚ και δεν θα κρύβεται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ κανείς πίσω από άλλον ούτε συλλογικό ούτε ατομικά. Αυτό απαιτεί το πολιτικό ήθοςΟ πιο εκτεθειμένος είναι ο Υπουργός Οικονομικών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...