Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αλιάγας και Σιμ λαμπεροί πρωταγωνιστές στις Κάννες

Ο δικός μας Νίκος Αλιάγας ήταν ο λαμπερός οικοδεσπότης των φετινών μουσικών βραβείων NRG που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις Κάννες. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της ποπ μουσικής στην Ευρώπη που έχει γίνει εδώ και χρόνια θεσμός στην παγκόσμια σκηνή της μουσικής βιομηχανίας. Το Σαββατόβραδο είχε μια γεύση από Σακίρα, Μπίμπερ, Σιλ, Αντέλ, Μιλέν Φάρμερ και Ριάνα. Ετσι όλη η Ευρώπη είχε τη δυνατότητα να φανερώσει τα γούστα και τις προτιμήσεις της στους πρωταγωνιστές της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Το ελληνικό κοινό μπορούσε να δώσει την ψήφο του έως τις 20 Ιανουαρίου μέσω της ιστοσελίδας του γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού, επιλέγοντας τους αγαπημένους του σταρ ανάμεσα στους υποψήφιους. Τα 13α μουσικά βραβεία NRG μεταδόθηκαν σε απευθείας σύνδεση από το τηλεοπτικό κανάλι TF1 και σημείωσαν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης καθώς περίπου 7 εκατ. ανθρώπων τα παρακολούθησαν.

Ο Νίκος Αλιάγας για άλλη μια φορά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό ως παρουσιαστής της φαντασμαγορικής τελετής, ενώ ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες αλλά και σχόλια από την εκδήλωση στο twitter του.

Στην λαμπερή τελετή έδωσαν το «παρών» η Σακίρα, ο Σίλ –χωρίς τη σύζυγό του Χάιντι–, η Μιλέν Φάρμερ, το συγκρότημα των Coldplay, ο Ντέιβιντ Γκέτα, ο Μίκα. Η Ριάνα απέσπασε το σημαντικό βραβείο της «Καλύτερης Γυναίκας καλλιτέχνιδος σε διεθνές επίπεδο, το οποίο είχε λάβει για πρώτη φορά το 2010. Οσο για την Κολομβιανή σέξι σταρ Σακίρα, έλαβε έπαθλο τιμής και φυσικά… τις καλύτερες κριτικές για την ιδιαίτερα σέξι εμφάνισή της.

Βραβείο απέσπασε και η 28χρονη γαλλίδα τραγουδίστρια Σιμ ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη γυναίκα καλλιτέχνης. Η εξωτικής ομορφιάς Σιμ, που είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στη Γαλλία και στο κοινό που αγαπά την R n’ B μουσική, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις – και εξαιτίας της τολμηρής εμφάνισής της. Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα διάφανο κορσέ που διέγραφε κάθε λεπτομέρεια του μπούστο της. Τα φλας άστραψαν πάνω της ενώ ο Νίκος Αλιάγας τη συνεχάρη για τη γενναία επιλογή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...