Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νίκος Ευαγγελάτος: Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ

Μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας, ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς από σήμερα, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ανήκει και επισήμως στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:
«Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει  ΣΚΑΪ.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος έρχεται να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού. Θα αναλάβει την επιμέλεια και παρουσίαση ενός καθημερινού προγράμματος, που θα περιλαμβάνει τις ειδήσεις της ημέρας και το σχολιασμό τους. Το πρόγραμμα θα καλύψει μία νέα για το ΣΚΑΪ τηλεοπτική ζώνη στο prime time».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yupi, σήμερα, Δευτέρα, ήταν η πρώτη μέρα του γνωστού δημοσιογράφου στα γραφεία του καναλιού, όπου έγινε η πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες του και τους τεχνικούς της εκπομπής. Ο Νίκος Ευαγγελάτος πρόκειται να παρουσιάσει ένα καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο, διάρκειας μίας ώρας, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου. Ακόμα, δεν έχει αποφασιστεί αν η εκπομπή θα προβάλλεται πριν ή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, που προβάλλεται στις 21.00.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 τον Δεκέμβριο του 2009, μετά από τρεισίμισι χρόνια στη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Αρχικά, είχε αναλάβει την παρουσίαση από κοινού με την Έλλη Στάη, όμως μετά την πολυσυζητημένη λύση της συνεργασίας της γνωστής δημοσιογράφου με το κανάλι, συνέχισε μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...