Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Βασιλείου: Με έδειραν στο Καραϊσκάκη

Ξύλο στο Καραϊσκάκη καταγγέλλει ότι έφαγε ο αμυντικός του Θρασύβουλου Νίκος Βασιλείου, ο οποίος τραυμάτισε τον Πάντελιτς, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στον «Ελεύθερο Τύπο».

Ο Βασιλείου είναι ο αρχηγός του Θρασύβουλου και στο ματς της Τετάρτης τραυμάτισε τον Πάντελιτς και μετά δέχθηκε επίθεση στα αποδυτήρια, όπως καταγγέλει ο ίδιος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» με τίτλο «Με χτύπησαν στο Καραϊσκάκη»:

Εξαρετικά δυσάρεστη ήταν η εμπειρία του αρχηγού του Θρασύβουλου, Νίκου Βασιλείου, την Τετάρτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη, στον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός του θρασύβουλου μιλώντας στον «Ε.Τ.» καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου: «Οταν αντικαταστάθηκα από τον προπονητή μου θεώρησα καθήκον μου και πήγα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού να ζητήσω συγγνώμη από τον Πάντελιτς. Μόλις βγήκα, δέχτηκα επίθεση από δύο άτομα που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο, οι οποίοι με κλότσησαν και με γρονθοκόπησαν. Αμέσως μετά φώναξα και εκείνοι τράπηκαν σε φυγή. Αισθάνθηκα απαίσια και τεράστια έκπληξη. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχω μια τέτοια εμπειρία σε ένα γήπεδο μιας ομάδας, η οποία αποτελεί για μας πρότυπο και... όνειρο ζωής», ανέφερε για το γεγονός ο Βασιλείου.

To ματς Κυπέλλου Ολυμπιακός - Θρασύβουλος τελείωσε 3-0. Στο 59ο λεπτό ο Πάντελιτς αποχώρησε από το γήπεδο τραυματισμένος έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα του Βασιλείου, με αποτέλεσμα να κάνει ράματα στο πόδι του και να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Τρία λεπτά αργότερα, στο 62ο λεπτό, ο Βασιλείου έγινε αλλαγή και δεν πήγε στον πάγκο αλλά κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, για να ζητήσει συγγώμη στον Πάντελιτς...

πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...