Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΤΩΡΑ: Συνάντηση ΟΦΗ-Ολυμπιακού για τον Κάρολ στην Αθήνα!

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό απόψε το βράδυ να υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ παραγόντων του ΟΦΗ και παραγόντων του Ολυμπιακού, για να συζητήσουν το θέμα!

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού επισημοποιήθηκε το μεσημέρι προς τους ανθρώπους του ΟΦΗ και στην συνάντηση που θα έχουν οι δυο πλευρές, αναμένεται να γίνει γνωστή η τελική πρόταση του Ολυμπιακού για να αποκτήσει τον γκολκήπερ του ΟΦΗ.

Στην κρητική ομάδα φαίνεται να ζητούν ένα ποσό κοντά στην ρήτρα του παίκτη, που είναι 300 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο το αν ο Ολυμπιακός δέχεται να καταβάλει ένα ποσό κοντά σε αυτό.

Είναι σαφές ότι ο ΟΦΗ μέσα απο μια διαπραγμάτευση για τον Κάρολ θάλει να πάρει ένα ποσό πάνω απο 200 χιλ. ευρώ και μάλιστα "ρευστό" για να μπορέσει να καλύψει κάποιες απο τις τρέχουσες οικονομικές του ανάγκες.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας του ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης φαίνεται να έχει αναλάβει την ευθύνη της συζήτησης με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την υπόθεση. Πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στην Αθήνα για το σκοπό αυτό και να έχει συνάντηση με τον Ηρακλειώτη διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη. Να σημειωθεί ότι ο Κάρολ έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για 1,5 ακόμη χρόνο και αμοίβεται ετησίως με ένα ποσό κοντά στις 120 χιλ. ευρώ, χωρίς τα πρίμ.

Εξελίξεις για το θέμα Κάρολ αναμένονται αργότερα...
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...